Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte bine arata cupra ta ,am vazut si eu una live prin oras la mine ,m-am chiorit un pic dupa ea :blah_:

Link către comentariu

Mersi mersi baieti :blah_:

Azi am rezolvat si cu EVO-MS-ul. Am gasit pe stoc undeva in UK, am trimis ordinul de plata, plata care trebuie sa se faca in 2-3 zile si dupa inca vreo 2 zile cu DHL :)

Link către comentariu

colega, sa iti aduca "bijuteria" cat mai multe bucurii si fara puncte :).

Drumuri cat mai libere.

PS.

Se poate vedea foarte clar si de ce Seat-ul e cu adevarata "Auto Emocion" :D

Link către comentariu

Superba! Felicitari pentru masina, dar si pentru adoptarea filosofiei de "sleeper". Sa va bucurati unul de celalalt.

Link către comentariu

Salut, frumoasa masina, performantele in schimb sunt peste look(!), bafta in continuare cu poma de benzina si IC.

Link către comentariu

REVO...multi nu au habar ce e...

Si jantele negre, deja Aradul e plin de masini si cu capacele vopsite in negru. E un trend acum. Eu prin sleeper m-am referit ca am dat jos emblemle C U P R A :) cine se pricepe la masini stie ce ca Cupra, cine nu nu, treaba lor :P

Link către comentariu

Nu mai am minic de comentat, e masina visurilor mele :scratch:

Sa ai mare grija de ea, e tot ce pot sa-ti spun...

Link către comentariu

Frumoasa, iar pozele o pun si mai mult in valoare. Felicitari :eek:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Un leon nervos rau :) sa o stapanesti sanatos! te-am mai vazut si prin arad cu ea :icon_cool:

Link către comentariu

as avea si eu o curiozitate, nam nu stiu ce masina dar totusi is pasionat de automobilism, sunt din oradea si nedumerirea mea este daca totusi vrei sa apesi unpik pedala nu este nici un loc aici in romania unde ai putea face asta intrun mediu contralat pentru siguranta ta si a celorlalti? gen aeroport sau daca se fac competiti de genu.

Link către comentariu

Mersi baieti :) Azi am montat si admisia si ... WOW :D sunetul e bestial, totul e cum trebuie. Sunt foarte incantat :)

Devo...nu stiu la voi in Oradea cum e..dar in tara tot se organizeaza curse in cadru legal...Dar nici una dintre ele nu este in zona noastra. Mai bine astepti anul viitor si mergi la unguri la liniute:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!