Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gaby asa e :lol: Si mai vin si in iunie de cel putin 2 ori :lol: 2 parbrize, 2 faruri, etc :lol:

Ovi, ceva de genu :lol: Nu chiar, e mai mica, doar 90 cm si doar la drumuri extraurbane mai lungi. :lol:

Link către comentariu

Imi arati si mie te rog frumos unde se afla cam follower-ul. Eu am 60000 km si nu l-am schimbat

Link către comentariu

e complet diferita treaba la tsi, nu se schimba cam followerul, care nici nu cred ca exista...sunt putini care au desfacut pompa la tsi sa-ti spuna ce e acolo, iar majoritatea din ei sunt cei carora le-a picat si a fost inlocuita pe garantie:P... Bebeee pentru iunie eu zic sa te aprovizionezi de acum cu parbrize, senzori si ce mai trebuie:))

Link către comentariu

Are, dar nu necesita sa fie schimbat. E de alta forma.

La TSI este ca o rola

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Intr-un final am reusit sa parcurg cap coada acest topic,ai o masina foarte frumoasa,se vede pasiunea pe care o ai pt. ea :)

Peste o luna am un drum de TM si daca o sa fii disponibil,poate am ocazia sa o vad live :) pana atunci iti urez multi km fara probleme :)

Link către comentariu

Mersi, nici o problema. Daca ai un drum prin Arad poti da un semn si ne vedem.

Link către comentariu

Salut, te-am vazut aseara cand intrai pe autostrada A1 langa Dechatlon, ti-am dat flash-uri dintr-un Touareg albastru dupa ce am recunoscut numarul, foarte frumoasa masina.

Link către comentariu

Salut si mersi! Acelasi lucru pot sa il spun si despre Golf-ul tau :)

Imi cer scuze, nu te-am vazut. Aveam un MCV in fata si de abia asteptam sa plece :lol:

Link către comentariu

Statia aia te anunta si de pietrele care urmeaza sa le iei in parbriz?? :))

Si eu am luat un bolovan in parbriz cand ma intorceam de la SV - de parca nu aveam destule de schimbat si asa.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am mai facut o foarte mica modificare, becuri portocalii la pozitie sa se asorteze cu semnalizarea :)

IMG_0093.jpg

IMG_0094.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am ajuns la 92.500 km si masina merge la fel de bine. Un bec de pozitie portocaliu s-a ars imediat.. Mi se par ca tin la fel de mult ca ceva Philips albastre, adica sunt muritoare de tinere.

:)

O sa urmeze revizia cu ocazia careia ii voi monta probabil si furtunele de frana HEL si lichidul Motul.. Pentru asta trebuie sa ii multumesc lui Teo :)

Am pus si rotile de iarna, Dunlop Winter Sport 3D asa ca gata cu aderenta pe anul asta :(

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
  • 4 months later...

97.500 km and just keep going :-)

Vara asta ca sa fie tip top trebuie revopsita bara si capota (minunatele pietre de pe sosele). Dupa aceea, urmeaza probabil despartirea, am nevoie de un diesel 4x4, dar din pacate nici nu stiu ce clasa imi doresc (suv sau berlina) :-)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu s-a dat... :) E de dat   :) Sper sa se dea :lol:

LE: am scris eu gresit :P

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
  • 9 months later...

Da. Am dat si mesaj la administrator ca se poate sterge/inchide.. Si am primit reply Mutat la cos :)

LE: scuze, am crezut ca suntem pe topicul de vanzare :)

Masina am dat-o la un alt pasionat de autoturisme care va avea grija de ea cum am avut si eu :) A ramas in Arad :)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

5% si urban si extraurban. Singurul dezavantaj, rezervorul foarte mic, cand ajunge indicatorul la minim te chinui sa bagi peste 35L :) In oras daca e liber consumă si mai putin. Masina consuma mai putin urban decat extraurban unde merge aproape in permanenţa si motorul pe benzina.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!