Jump to content

Seat Leon Cupra TFSI

Bebeee

Postare recomandată

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bebeee

110

• xht20

22

• cristi_407

12

• ar99wob

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uite ceva pentru mai multa inspiratie. Eu as merge pe Burnt Currant(mai interesant decat rosu simplu) sau Electric Blue.

Daca tot sunt de circuit, macar sa fie o culoare exotica :D.

post-1691-0-07445900-1327505140_thumb.jp

Link către comentariu

Categoric Bronze din punctul meu de vedere, cu conditia sa fie acel bronze mai spre mustar/maroniu, nu cel deshis care se apropie de galben (asa cum e pe Subaru STI). Cred ca cea din dreapta in poza pusa de Jug se apropie destul de mult ! Uite aici si un exemplu care mie imi place maxim > http://www.babez.de/vw/vw-thunder-bunny.php

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

Sigur nu vor fi albe, negre sau antracit :) Caut o culoare mai "turbata" dar care totusi sa nu fie prea prea exagerata. Asa ca voi merge pe rosu probabil :D

Vor fi si de pista si de iarna. Pentru vara raman pe negru probabil.

post-3765-0-48079100-1327516892_thumb.jp

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Rosu zic si eu ca se asorteaza cu anumite elemente de pa masina si ar da mai bine.

Link către comentariu

Si inca ceva incearca sa vezi ca am postat la problema care o ai cu temperatura la radiator sper sa ajute.

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am ajuns la 81.500 km si totul e ok :) Legat de problema cu incalzirea, am schimbat ventilatorul mare si o sa vedem ce o sa fie :)

Masina nu mai e daily car, asa ca acum se bucura de atentie speciala :D Nici inainte nu vedea drumuri rele, acum nici atat si iarna aceasta nu a vazut nici zapada :)

Cand se mai incalzeste o sa primeasca un mic detaling la exterior, o decontaminare cu argila + ceara solida.

Suntem si in cautari de jante, tot pe 18" dar alt model decat OEM..

Si o mica modificare la interior, fetele de usi in Alcantara:

IMG_0024.jpg

IMG_0022.jpg

Numai bine va doresc si poate ne vedem de joi pana sambata, intr-o seara la CP, o sa fiu in vizita la Bucuresti.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Unde ai facut usile? Arata super, ma gandeam si eu ca mai am vreo 2 metri de alcantara pe acasa...

Link către comentariu

Cine? Nu de alta dar am reusit sa-mi zgarai volanul cu o capsa de la blugi, parca ar fi fun volanul in alcantara! :)

Link către comentariu

Deosebita modificare: ai si "estetica" imbunatatita, cat si "tactilul" este rasfatat.

Nu am urmarit ultimele pag., poate ca ai raspuns la asta: nu te bagi si faci si plafonul? Ca, daca ar arata bine la tine, m-ar tenta si pe mine sa inlocuiesc textilul plafonului cu ceva alcantara gri deschis.

Link către comentariu

Deosebita modificare: ai si "estetica" imbunatatita, cat si "tactilul" este rasfatat.

Nu am urmarit ultimele pag., poate ca ai raspuns la asta: nu te bagi si faci si plafonul? Ca, daca ar arata bine la tine, m-ar tenta si pe mine sa inlocuiesc textilul plafonului cu ceva alcantara gri deschis.

Nu fac si plafonul pentru ca la Cupra oricum e tot interiorul, respectiv si plafonul negru :) Ar fi prea complicat si de facut, si de desfacut si nu merita, pentru ca e impecabil acum.

Fetele de usi le-am facut si dintr-o obsesie a mea, pentru ca vara trecuta, am spalat cu jetul materialul original si am rarit putin tesatura. La Leon, partea textila e prinsa cu cleme de usa, nu trebuie desfacuta toata fata de usa, asa ca se scot foarte usor :) La plafon ar fi prea complicat :D

Multumesc Ovi!

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Ok, merci de raspuns!

La CC plafonul este dintr-un material ieftin. Efectiv, l-as bate pe ala care a aprobat asa ceva. Contrasteaza neplacut cu pielea Vienna si cu mocheta care este dintr-un reiat moale, negru, chiar ok. Chestia pe care ai facut-o cu fetele usilor, reusita de altfel, m-a pus pe ganduri. Pozitive, de altfel.

Scuze pt off-topic! :)

Modificat de OII
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!