Jump to content

Tempomat defect, doresc inlocuire!

Adee
 Share

Postare recomandată

Va salut,

doresc sa va relatez despre problema mea cu tempomatul masinii. Am Octavia 2 de aproape 3 ani si am cu ea aprox.70.000km, interval in care mi s-a defectat tempomatul odata in garantie si a fost schimbat pe garantie de service. Acum 2 sapt. s=a ddefectat din nou, si nu mai poate fi inlocuit pe garantie deoarece garantia masinii a expirat iar la o piesa inlocuita in timpul garantiei masinii si garantia piesei respective expira odata cu cea a masinii, cel putin asa spun cei de la service. Problema mea este ca aceasta piesa se strica in interval mai mic de 1,5 ani la masina mea si acum nu mai doresc sa o schimb la service, avand in vedere ca toata treaba m-ar duce undeva la 500ron. Am dat si 2 emailuri la cei de la Skoda in Cehia insa nu am primit nici un raspuns, sunt foarte dezamagit de ei. As dori sa schimb aceasta piesa, insa vreau sa va intreb daca voi stiti ca se poate schimba gratis pe garantia piesei sau chiar este imposibil cum spun cei de la service, sau daca nu unde pot gasi piesa mai ieftin si sa fac montajul ei, dar nu intr-un service Skoda, pentru a putea plati mai putin pentru rezolvarea iintregii probleme.

Astept raspunsuri si va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Orice lucrare intr-un service autorizat are garantie 2 ani. Adreseaza-te mai hotarat in service :icon_thumright:

Link către comentariu

Cateva raspunsuri le vei gasi in acest tutorial, http://vwforum.ro/index.php?showtopic=60503 la faza cu garantia nu stiu.

Pentru montaj sunt colegi de forum care te pot ajuta, ii gasesti aici : http://vwforum.ro/index.php?showforum=57 Succes

Modificat de mafia
Link către comentariu

In service si la Avia, si la Porsche si la Brady sun acelasi lucru, nu am ce sa fac. Acum as vrea sa stiu de unde pot cumpara mai ieftin acest tempomat, sau daca stii pe cineva care aduce. Multumesc!

Link către comentariu

ce anume s-a stricat la acel tempomat?

maneta, cablurile ca doar nu capculatorul masinii?

Link către comentariu

Nu exista altceva decat maneta, nu are nici un cablu si nici un fir si nici un calculator se defecteaza ea ca maneta, de la dealer o gasesti, in 2 versiuni inainte si dupa 2007....

Link către comentariu

Maneta e stricata, trebuie alta, asa mi-au spus cei de la service.

Link către comentariu

Asa, ok deci eu consider ca nu era o problema grava care necesita un topic nou deschis si oricum este topic si pt probleme mici si pt probleme grave, si inca cateva pe forum despre tempomat.

Exact asta spuneam si eu nu ai ce sa ii faci s-a dus si gata, poate daca ai vreun prieten care se pricepe sa ti-l rezolve dar nu stiu .

Ca sa vezi ca e usor sau cineva care se pricepe si ar sti ce sa faca l-ar rezolva iti arat ca nu esti singurul si este o problema cu anumite manete din cauza uzurii sau folosirii prea brutal...

Vezi in atasament cum se rezolva.

Bafta!

GRA_Instandsetzung_Anleitung_by_elch.pdf

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!