Jump to content

seat leon cupra R

crash
 Share

Postare recomandată

acest seat chiar a trecut peste bariera de 100cp

1781cm3/225 de cp !!!

Respect :rolleyes:

are cineva o bijuterie ca asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acest seat chiar a trecut peste bariera de 100cp

1781cm3/225 de cp !!!

Respect :rolleyes:

are cineva o bijuterie ca  asta?

<{POST_SNAPBACK}>

da, dar are turbo si din cate stiu eu nu se pune :D ... trebuie sa fie aspirat.

Link către comentariu

Este motorul 1,8T.Initaial a fost in treapta de 210cp.Dupa ce S3-ul a avansat la 225cp,l-a urmat si Cupra.Este o masina superba.

Link către comentariu

• Administrator

sunt doar 3 bucati vandute in Romania de Porsche (doua rosii si una galbena - cele rosii sunt in Bucuresti amandoua (Rares unul din proprietari, pe al doilea nu-l cunosc) , iar galbena din Ploiesti (Adi) )

Link către comentariu

La motoarele turbo nu prea exista prag psihologic ca la aspirate cel de 100cp/litru; totul tine de turbina.

Funny thing: citesc topicul ceva de devreme si a trebuit sa plec putin. Pe drum ce vad ? Un Cupra R rosu (B-83-FUG), am oprit langa el sa-l intreb ce motor are si e cel de 225cp :rolleyes: .

Link către comentariu

Da,B-83 FUG este Rares de care zicea si Voinea.Motorul lui nu mai are 225cp de ceva vreme. :rolleyes:

Link către comentariu

• Administrator

pai toate cele 3 cupra nu mai au puterea de fabrica. exista chiptuning, evacuari si filtre de aer BMC (chiar toti 3 au BMCuri)

Link către comentariu

Rares are pe dyno 275 CP! Masina este un animal!

Link către comentariu

Pacat ca acest model nu are si tractiune 4x4 pentru ca mie mi se pare ca asa ar putea sa transmita mult mai bine acea putere la roata.Oricum masina este foarte reusita.A lui Rares a fost prima dintre cele 3 din Bucuresti.

Link către comentariu

pai exista si cupra 4 cu motorul 2,8 v6 de pe passat,doar ca pe leon produce 204 cai.

P.S. da, este 4x4

Link către comentariu

Acel model nu se mai produce!Acum nu mai este decat Cupra R 1,8T 225cp.Tractiune 4x4 se poate lua in combinatie cu modelul Top Sport 1,9TDI 150cp.Sper ca nu gresesc.

Link către comentariu

Din pacate nu mai exista 4x4 pe nici un model Seat Leon.

4x4 a fost pe 1.9 TDI 150CP si 2.8 v6 204CP.

Link către comentariu

Din pacate nu mai exista 4x4 pe nici un model Seat Leon.

4x4 a fost pe 1.9 TDI 150CP si 2.8 v6 204CP.

<{POST_SNAPBACK}>

Cand am luat eu leonul ,adica sfarsitul lui 2001 exista 4x4 si pe 1.8turbo 180 cai,echipare sport,deci nu Top Sport. Daca ati mai vazut prin bucuresti sunt niste leonuri care arata standard dar au jante de 16 cu multe spite. Acelea aveau optiune de 4x4

EDIT: acum mi-am adus aminte, inca mai am oferta.Daca vreti sa vedeti cum un leon sport 1,8t 4x4 costa 40.000 marci germane la PoRo :D o s-o pun pe site.Din pacate nu am scaner dar cred ca pot sa-i fac niste poze si sa le pun

Modificat de Stefan007
Link către comentariu

Lux. Modelul acela cu jante 16 il are Toni de pe forum, insa nu 4x4. Pune lista sa vedem.

Link către comentariu

al lui rares b-83-fug este cel de 210 cai nu de 225...a fost primu cupra r din tara

Link către comentariu

Eu am oprit langa el ieri pe Stirbei si l-am intrebat ce motor are, raspuns: 1.8 turbo 225cp; eu: ok, credeam ca e cel de 210 (pentru ca la fel stiam si eu ca e de 210). Masina a aparut testata si intr-un Supercar mai vechi, unde ca putere este specificat 210cp

Link către comentariu

• Administrator

OFFTOPIC

Stefan007, nu pot decat sa intreb .. cine e Monica Dra... cu telefon 093.236.xxx ?

preturile sunt in DM ! :)

cand vad astfel de liste ma gandesc ca am si eu pe acasa ofertele din 2000 de la Porsche Aviatiei cu preturile la GOLF (inclusiv TDIul de 110CP care era pe oferta atunci).. costa aproape identic cu 1.8Tul :D

END OFFTOPIC

Link către comentariu

Monica Dra.. e agentul de vanzari:D nu va ganditi la prostii

Link către comentariu

Eu am oprit langa el ieri pe Stirbei si l-am intrebat ce motor are, raspuns: 1.8 turbo 225cp; eu: ok, credeam ca e cel de 210 (pentru ca la fel stiam si eu ca e de 210). Masina a aparut testata si intr-un Supercar mai vechi, unde ca putere este specificat 210cp

<{POST_SNAPBACK}>

el spune ba 210 ba 225 probabil difera de lumea pe care o intalneste :) eu ma stiu cu el si mi-a zis de vreo 3 ori ca e de 210 :D si se stie f clar ca primele modele au fost de 210 la fel ca s3-ul

Link către comentariu

Masina lui este de productie 2002.A stat destul de mult in show-room Aviatiei.

Oricum parca intai a aparut pe S3 motorul de 225cp,apoi pe Cupra.Parca pe la sfarsitul lui 2003 sau chiar in 2004.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Pacat ca acest model nu are si tractiune 4x4 pentru ca mie mi se pare ca asa ar putea sa transmita mult mai bine acea putere la roata.Oricum masina este foarte reusita.A lui Rares a fost prima dintre cele 3 din Bucuresti.

<{POST_SNAPBACK}>

In Pro Motor, ultimul nr., Leon Cupra R era depunctat in comparatia cu Subaru WRX STi si Mitsubishi Lancer Evo VIII, tocmai fiindca n-are 4x4... oare!? :cheers:

BTW: mai e o Cupra R galbena cu nr. de Bucuresti si una argintie, tot cu nr. de Bucuresti, si ar mai trebui sa fie si o a treia Cupra R rosie, de la Weltauto(daca n-o confund cu una din cele 2)

~Nautilus

Modificat de Nautilus
Link către comentariu

• 4 months later...

Poate ca intre timp s-au mai elucidat din mistere sau poate nu, incerc sa va ajut si eu : cupra R care a fost a lui Rares nu a fost fabricatie 2002 si nici nu a stat in showroom , a fost comanda si productie 2003 & livrata in aprilie - mai 2003 la o saptamina distanta de cea care a fost la weltauto ; ambele cupre rosii (adica flash red cum era numita culoarea) aveau serie de motor AMK deci 210 cp;

cit despre comparatii cupra r vs sti & evo........= comparat mere cu pere !!

PS: intre timp au mai aparut in Bucuresti 2 cupra R rosii !!

Link către comentariu

stie cineva , la cupra r / tip motor BAM, ce tip de cutie de viteze este sau unde scrie (daca scrie) prin cartea masinii?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!