Jump to content

passata mea

straniero78

Postare recomandată

salut si bine v-am gasit...felicitari pt tot forumul,e super misto!

de 2 luni am un passat variant din 2000,luna noiembrie,1.9TDI,116CP, transmisie manuala 6+1, culoare albastru metalizat si cu un rulaj de 172k KM.REALI

bani nu cred ca am dat asa multi(4800e),am luat-o din romania dar eu locuiesc in italia,am preferat asa pt ca aici asigurarea te rupe.cu toate ca ajuns aici a trebuit sa-i schimb intercoolerul,eu sunt multumit de ea!

sa auzim de bine!!!

passatau.jpg

Link către comentariu

Sal.Frumoasa masina, cu toate ca niste jante si faruri noi i-ar schimba aspectul...in bine! S-o folosesti sanatos si fara probleme!

Link către comentariu

S-o folosesti sanatos si fara probleme! :P Cu jantele sunt de acord, dar farurile se pot polisha si ies {aproape} ca noi, io le-am facut pe-ale mele :) .....numa daca nu cumva vrei sa treci la lupa, atunci chiar trebuie altele!

Link către comentariu
Sal.Frumoasa masina, cu toate ca niste jante si faruri noi i-ar schimba aspectul...in bine! S-o folosesti sanatos si fara probleme!

mersi,jantele sunt in plan

S-o folosesti sanatos si fara probleme! :) Cu jantele sunt de acord, dar farurile se pot polisha si ies {aproape} ca noi, io le-am facut pe-ale mele :P .....numa daca nu cumva vrei sa treci la lupa, atunci chiar trebuie altele!

mersic. farurile sunt matuite pe interior,nu se prea poate face nimic,asa ca m-am gandit la niste angel eyes :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!