Jump to content

My new Polo 6R (2009) :D

aleksa

Postare recomandată

Hello,

Tot am zis si promis ca o sa descriu masinutza mea noua si uite ca finally apuc si eu sa scriu :)

Sooo... Este 'Noul Polo', 6R (A05), blue blue blue (:blah_:) 1.2, 60 CP. Cam slabutza, dar furioasa destul pt mine :P

In afara de dotarile standard, mai am aer conditionat climatic, inclusiv torpedou cu sistem de racire interior si filtru de particule cu carbune activ (bla bla-uri:) ) si confortul electric - inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite.

E mica-mica, dar voinica :D Am sa pun si zilele care urmeaza niste poze cu ea (asta in caz ca nu uit :) )

Link către comentariu

sa ai o viata frumoasa alaturi de ea,si asteptam si poze :blah_:

Link către comentariu

Prietena mea e innebunita dupa masina asta, dar e vrea una rosie! :)

Oricum felicitari pentru masina si ...culoare! :P

Link către comentariu

Sa o stapinesti sanatoasa sa te bucuri de ea sa nu ai incidente :( si.....sa ne arati si noua poze :) cu bijuteria ta(asta dupa ce pleaca cucuoana mare :D )

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca milioane de km fara probleme .

Asteptam poza cu micuta. :vwrullz:

Link către comentariu

sa o rulezi cat mai multi km.

e frumos foc noul polo,cel mai mult mi-a placut culoarea orange...(nu stiu cum :Driver: ),era in showroom.

astept pozele

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, si bine ai venit pe vwForum! Noul Polo este o masina pe care am asteptat-o de ceva vreme, si pot sa spun ca am fost super incantat cand a aparut, si nu am fost deloc dezamagit de el. Iar masinuta ta este foarte ok (mai ales culoarea), are strictul necesar cand vine vorba de optiuni, iar motorul este unul potrivit pentru masinuta asta, si pentru traficul infernal din Bucuresti. In rest, iti urez sa o stapanesti sanatoasa, si cat mai multi km fara incidente! :(

PS: Sa pui cat mai multe poze cu DER NEUE POLO inside and out! Cheers!

Link către comentariu
Hai Dee Dee cu pozele alea odata :rolleyes:

:blah_:) Nu scap nici aici de tine, nu? :angry:

On topic for all: Gata gata, pun poze maine, cu toate ca e murdara de la ploile astea...

Link către comentariu

In sfarsit ma tin de cuvant si pun pozite :D

PS: Scuzati calitatea slaba a pozelor, le-am facut cu BB.

post-54900-1255791660_thumb.jpg

post-54900-1255791677_thumb.jpg

Link către comentariu

O maşină frumoasă ca aceasta ar merita nişte poze pe măsura :D

Aştept şi alte poze mai clare :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!