Jump to content

Passat B5 2003, 1,9 TDI, 131 HP, tip-tronic

andrei-ovidiu

Postare recomandată

Cateva poze proaspete:

In continuare astept sugestii de unde pot achizitiona:

- pleoape

- antena shark fin

- eleron slim

Va multumesc,

post-55164-1255243577_thumb.jpg

post-55164-1255243584_thumb.jpg

post-55164-1255243590_thumb.jpg

post-55164-1255243598_thumb.jpg

post-55164-1255243616_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei-ovidiu

30

• AaronNel

4

• Mihai.Nechifor

3

• T E N N Y

3

Azi, datorita faptului ca am avut o mica deplasare, am putut pt. prima data de cand am cumparat masina sa vad cam ce poate...rupe lantu' daca pot sa ma exprim asa :icon_thumright: ...trage ft. bine si in linie dreapta si in urcare...ft. sigura pe viraje si se lipeste parca de sosea iar la a 2-a pedala de accelerare se ridica de bot si se-nfige cu toti caii in problema ;) ...nu trancane, nu pocane, nu bate nimic si nu scartaie...Ma inclin inca o data in fata nemtilor, sansa si norocul m-a facut sa vad 2 continente: Europa si America si am vazut destule, dar masini ca nemtii nu face nimeni:D

Link către comentariu

frumos mai ales culoare ...sincer nu prea merita sa modifici asa ceva acum dupa placul fiecaruia ...totusi ar merge un xenon pe proiectoare si niste jante pe 17 ar da foarte frumos mai ales ca este berlina ...jante modelul de golf 5 gti prinde bne pe passat am avut la cineva ! :D

Link către comentariu

Am si eu o intrebare, cum e Tiptronicul pe motor 1.9 TDI, nu e lenta ? Eu am condus 1.9 TDI 4 Motion, dar manual si mergea foarte bine, dar 1.9 TDI automat nu am avut ocazia sa conduc :D Sa o stapanesti sanatos si sa te duca cat mai multi km fara probleme :D

Link către comentariu

Nu mi s epare lenta...adica dezvolta un cplu bun si cum am spus mai sus se-nfige si trage bine. Acuma, e posibil sa fie poate ceva mai lenta decat o manuala, dar nu ma pot pronunta pt. ca inca n-am condus una manuala, ma refer la Passat. Oricum, una peste alta, masina la a 2-a pedala face un vuiet super si se duce...asa cum trebuie, cel putin in opinia mea.Altii mai sportivi e posibil s-o gaseasca mai lenta. Esential este ca la depasiri, cand am cel mai mult nevoie de ea, masina nu ma lasa, intra bine in rol si ma duce si la 4.000 rpm cand ma nevoie de ea si merg pe automat...daca o comut pe manual imi fac eu jocul cum vreau, dar nu e nevoie ca pe automat merge bine si nu ma lasa la greu.

Link către comentariu

Inca ceva poze...

In prima faza vreau sa vopsesc bandourile si sa pun o antena "shark fin", dupa care sa scot tevile :icon_thumright:

post-55164-1255800040_thumb.jpg

post-55164-1255800046_thumb.jpg

post-55164-1255800050_thumb.jpg

post-55164-1255800054_thumb.jpg

post-55164-1255800058_thumb.jpg

post-55164-1255800062_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu ti-as recomanda sa pui antena Shark, multi s-au plans ca le scade din calitatea de receptie la radio :rolleyes: Si eu am vrut antena asa, da niste prieteni care si-au pus, acu spun ca era mai bine cu ce-a veche :eek:

Link către comentariu

Azi am incercat sa vad daca masina are acel sprint la o viteza cat de cat mare sa spun asa...asa ca de la 120 km/h am luat putin piciorul de pe acceleratie dupa care am calcat-o iar ceva mai apasat...masina a sprintat clar urcand la un 4.000 rpm ajungand la 170 km/h destul de rapid...deci tip-tronicele nu-s chiar lente cum cred unii si mentionez c-am mers numai pe D, fara sa folosesc manualul sau 4,3,2...in 70 de km de mers 90-130 am iesit la un 6,6l, cel putin asta arata BC-ul.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, are navigatie sau nu am vazut eu bine? ca pana acum modelul acela de cd player/navigatie nu l-am mai vazut pe passat.

Link către comentariu

Multumesc Jade...

Nu, nu are navigatie...este CD-player VW si am o magazie de CD-uri in portbagaj...atata tot.

Passat-ul tau pe ce topic poate fi vazut? Manual este? Ce consum ai pe oras cu el de curiozitate?

Link către comentariu

Andrei, eu zic sa nu ii strici aspectul cu antena aia. Poti pune multe alte lucruri, dar nu o strica, ca e bomboana masina......sa o stapanesti sanatos si nu imi vine sa cred ca masina ai luat la banii astia. Anul trecut nici nu gandeai asa ceva.

Link către comentariu

*andrei-ovidiu : aici poti observa evolutia passatului meu http://vwforum.ro/index.php?showtopic=60517

In privinta consumului, inainte de cip, consumul mediu era la 7 acum undeva la 8-8.5.

Vad ca ai primit deja vesnicul sfat de a vopsi bandourile in culoarea masinii(no ofense), eu ti-as recomanda sa nu mai dai banii pe aceasta modificare, ci sa iti achizitionezi o grila fata neagra din abs sau din plasa(vezi firma kamei), avand bandourile negre, grila inferioara, pragurile,fusta negre cred ca te va avantaja, poti vedea un astfel de exemplu la passatul meu.

Spor la treaba, apropo superb volanul.

Modificat de Jade
Link către comentariu

frumos raau, ai grija de el :cool: motoru' e intr'adevar o bestie, nici nu vreau sa ma gandesc :Driver:

Link către comentariu

Eee, nu-i chiar o bestie dar are ceva nerv in el...oricum azi ca un facut s-au dat la mine o Laguna si un Mondeo...chiar daca am tip-tronic le-am luat pe ambele la fuga si le-am dovedit...si ce fum aveau dupa ele, numai nori...la mine nu exista asa ceva...

Am spus ca e mult spus cuvantul bestie deoarece in vara care tocmai a trecut am fost in vacanta cu cineva care detine un Bentley Continenta GT cu motor de 6.0 i benzina si 620 cp...cutie automata...nu va puteti imagina si nici nu va pot descrie ce am simtit cand am condus-o timp de 4 zile, pt. ca paiunea mea este sofatul iar sefu' a stat mai mereu baut :icon_cool: ...un singur cuvant pot spune - IREAL - ... masina are pe bord 340...eu am reusit sa ajung la 310 si el la 325...deci nu ma prea impresioneaza zvac-ul unui motor de 1,9 si 130 de cai...

Link către comentariu

Ti-am zarit ieri masina prin oras, si cred ca am zarit si Bentley-ul cu care te-ai plimbat. Cel negru adus din State?

Link către comentariu

Da si tu un semn AaronNel...un nr. de telefon ceva, ne vedem, schimbam o impresie la masini...

Nu, Bentley-ul este cu nr. de Bucuresti...nu sta in Valcea...si este negru decapotabil.

Link către comentariu

F frumos :P . Sa-l stapanesti sanatos si sa n-ai parte de probleme . Te-as recomanda daca dispui de bani sa -i schimbi jantele daca tot doresti sa-i faci ceva :P . Aceelasi tip de jante am si eu si parca nu le mai suport :).

http://img3.imageshack.us/img3/8603/77476109.png - o idee . Jantele asemenea doresc eu sa imi achitionez + vopsite bandourile argintiu :P

La mai multi km :P

Link către comentariu

'misto rau jantele alea, pe cat sunt?

un sfat pt posesorul topicului, nu-i pune pleoape si antena, mai bine pune-ti xenon in proeictoare si pozitii pe leduri albe, sa fie omogena fatza.

Inca o intrebare, folia ai pus-o tu sau asa ai cumparat masina?

Link către comentariu

Presupun ca pe 18 sau 20 . Imi cer scuze pentru greselile gramaticale de mai sus ( nu mai dau un reply )

Ai gasit vreun model de pleoapa?

Link către comentariu

Jantele respective cred ca sunt de pe S3, modelul mai vechi putin. De obicei sunt 18" DAR ca sa arate asa ai nevoie si de suspensie Bafta in continuare :vwrullz:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
'misto rau jantele alea, pe cat sunt?

un sfat pt posesorul topicului, nu-i pune pleoape si antena, mai bine pune-ti xenon in proeictoare si pozitii pe leduri albe, sa fie omogena fatza.

Inca o intrebare, folia ai pus-o tu sau asa ai cumparat masina?

Asa cum o vedeti am luat masina...n-am modificat nimic la ea...

Am renuntat la ideea de pleoape si antena scurta...intr-adevar i-as pune pozitii albe...proiectoarele ma mai gandesc daca le schimb cu xenon sau nu...o sa vopsesc bandoruile si vreau sa scot tevile afara.

Link către comentariu

2008 - Grecia...masina lui bossu', cea despre care ziceam mai sus...ca idee asa 3 poze...din pacate n-am cu interiorul. am mers cu 310...feeling-ul este inexiplicabil :D ca sa nu va povestesc de sunetul accelerarii si decelerarii facut de motorul de 6 litri twin-turbo.

post-55164-1257362487_thumb.jpg

post-55164-1257362493_thumb.jpg

post-55164-1257362498_thumb.jpg

Modificat de andrei-ovidiu
Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!