Jump to content

Passat B5 2003, 1,9 TDI, 131 HP, tip-tronic

andrei-ovidiu

Postare recomandată

De vreo 4 zile sunt proaspat posesor al unui VW Passat B5 Trendline din 2003, 1,9 tdi, 131 cp, tip-tronic 133.000 km reali.

Ca dotari pe masina lucrurile stau cam asa:

- 1,9 tdi, 131 cp,

- cutie tip-tronic

- climatronic

- computer bord

- full electric

- scaune sport incalzite

- comenzi pe volan din piele

- torpedou refrigerat

- pilot automat

- xenon

- senzori parcare

- jante original VW cu anvelope noi pe 205 umflate cu azot

- schimbate de curand: flitru lei+motorina+aer+polen, ulei cutia de viteze, ventilator clima, cleme bord

Sper sa fie de bun augur si sa ma tina...de regula nu fac mai mult de 13-15.000 km/an, dar ca si masina imi place ft. mult.

post-55164-1254248695_thumb.jpg

post-55164-1254248701_thumb.jpg

post-55164-1254248728_thumb.jpg

post-55164-1254248770_thumb.jpg

post-55164-1254248778_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei-ovidiu

30

• AaronNel

4

• Mihai.Nechifor

3

• T E N N Y

3

Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine :blah: .

Poate reusesti totusi sa vopsesti senzorii de parcare in culoarea masinii, nu prea dau bine ...

Modificat de radduu
Link către comentariu

Printre cele mai bune, daca nu cele mai bune masini facute de VW ever. Sa o stapanesti sanatos, si sa ai grija de ea. :)

Link către comentariu

Va multumesc frumos pt. urari si aprecieri...sper si eu sa fie intr-un ceas bun.

Masina am luat-o cu 30.000 RON.

Link către comentariu

Desi am cateva idei, dupa ce de cateva zile(mai exact de cand sunt posesor de VW) am rasfoit tot forumul ma gandesc sa adaug una alta pe masina. Si ma refer doar la aspect exterior in prima faza(pleoape, stema, bandouri, etc....stiti voi mai bine)...Deci, va astept cu sfaturi si sugestii, dar si de unde pot procura ceea ce-mi recomandati...

Va multumesc anticipat!

Link către comentariu

Bun venit pe forum. Vad ca suntem din acelasi oras, avem si acelasi model de masina.

Iti recomand sa faci grila neagra(vopsea sau colant). Personal eu o am cu colant de 2 luni si ceva si se tine foarte bine.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si nu cred ca are rost sa o modifici prea mult. POate bandourile vpsite la ciloarea masinii si la interior un navi MFD. In rest ai grija de ea. :D

Link către comentariu

mai este si "full fara piele" sau "computer de bord mare" sau 10-12 airbaguri... scuze de offtopic dar ma zgarie pe ochi expresiile astea!

Link către comentariu

Ca sa nu fiu offtopic, te felicit pentru masina si sa te tina mult si bine fara probleme :icon_thumright: . In legatura cu modificarile: bandourile - nu stiu cat ar tine vopseaua pe ele, iar cele vopsibile si cu ornament cromat sunt exagerat de scumpe; grila - as opta pentru cea fara semn, cu toate ca nici ideea cu colantarea nu pare a fi rea din cate vad la avatarul colegului @AaronNel

Link către comentariu

:icon_thumright: Scuze de offtopic.

Uite cum arata cu grila neagra. Bine eu am culoarea mai inchisa ca a ta, dar cred ca si la tine va arata bine

@ciprianD: multumesc

post-10311-1254336117_thumb.jpg

Link către comentariu

Ft. frumos arata Passat-ul tau cu grila neagra...Cum ai facut treaba asta si de unde pot procura eventualele produce pt. operatiunea asta?

Mersi,

Link către comentariu

Am facut treaba asta in garaj cu ajutorul unui prieten.

Colantul negru mat l-am luat de la VEVE de langa gara. Nu stiu sigur daca mai au dar daca ceri aduc. Eu am dat 20 RON si am luat in jur de 2 metri

Link către comentariu

Ai pus si pleoape negre sau mi se pare mie?

Mersi pt. info...

Lasa-mi si un nr. de telefon pe privat, ne mai auzim sa mai schimbam o parere si poate chiar sa ne intalnim.

Numai bine,

Link către comentariu
Iti recomand sa faci grila neagra(vopsea sau colant). Personal eu o am cu colant de 2 luni si ceva si se tine foarte bine

Grila :(

"pleoapele" :P :biggrin: :nono:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Mai pun cateva poze cu masina si va rog sa ma sfatuiti/ajutati in directionarea catre ceva modificari...atat la exterior cat si la interior...

Va astept cu sugestii dar si cu exemple concrete...piese, magazine, cum se monteaza, etc...

Va multumesc... :icon_cool:

post-55164-1254663210_thumb.jpg

post-55164-1254663217_thumb.jpg

post-55164-1254663225_thumb.jpg

post-55164-1254663232_thumb.jpg

post-55164-1254663284_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos fara incidente. In privinta modificarilor parerea mea este sa mai astepti putin pana te obisnuiesti cu masina si te plictisesti de ea, apoi poti sa faci destule modificari.

Link către comentariu
Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos fara incidente. In privinta modificarilor parerea mea este sa mai astepti putin pana te obisnuiesti cu masina si te plictisesti de ea, apoi poti sa faci destule modificari.

:)

crezi?

Link către comentariu

La ce m-am gandit in prima faza pt. a customiza putin masina mea:

- pleoape

- eleron slim

- antena "shark fin"

Ma puteti ajuta cu sfaturi de unde le-as putea achizitiona...eventual preturi si modele?

Va multumesc,

Link către comentariu

Daca permiteti sa vin si eu cu o parere...referitoare tot la exterior, as schimba oglinda dreapta mica cu una mare. Sa arate simetric. Vazusem una la vanzare pe forum in sectiunea piese tuning.

Oricum masina arata f bine. Sa ai grija de ea.

Modificat de selecţionerul
Link către comentariu

Arata foarte bine argintie, era sa am si eu unul la fel. Imi place mult de tot masina, vopseaua si interiorul arata impecabil, dar nu ma omor dupa aparatorile alea de noroi ,personal ,eu le-as da jos. S-o conduci sanatos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!