Jump to content

Turbo electric?

wormostar
 Share

Postare recomandată

eu sincer am ramas stupefiat dupa ce am vazut acest clip si cateva demonstratii pe youtube.

Voi ce ziceti? merita?

Modificat de wormostar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu daca e foarte mare diferenta intre turbina aia electrica si turbina "naturala" (no turbo) :P

Din ce scrie acolo produce un boost de 3 psi deci undeva la 0.2 bar, ceea ce cred ca e putin :blink:

Alte pareri?

Link către comentariu

O jucarie din aia papa enooooooooorm de mult curent. Nu merita, randamentul credca e foarte slab. Daca produce vreo cativa cai in plus tot atat o sa-i ia si motorului pt. reincarcarea acumulatorului.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ideea par einteresanta ..

un senzor care citeste direct pozitia pedalei de acc legat direct la turbina el(ma gandesc eu)...si nu cred ca papa mult curent

si in afara de asta poti sa te joci din setarile electr sa iti dea putere mai multa la turatii mici

Link către comentariu

Daca e vorba de compresor, acesta este actionat de o curea si baga aer dupa turatia motorului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!