Jump to content

Passat 3bg 1.9tdi 131cp 2003 6 trepte

cimino

Postare recomandată

Frumoase tevile dar cred ca dadea mai bine cu cate una singura pe fiecare parte nu cu doua...acuma stii si tu cum e...de gustibus:D

Cat au costat si de unde le-ai luat? Fara montaj intreb, pt. c-as vrea si eu sa-mi pun...Mersi.

Link către comentariu
Frumoase tevile dar cred ca dadea mai bine cu cate una singura pe fiecare parte nu cu doua...acuma stii si tu cum e...de gustibus:D

Cat au costat si de unde le-ai luat? Fara montaj intreb, pt. c-as vrea si eu sa-mi pun...Mersi.

Tobele sunt achizitionate din germania de la "fox" si este chitul special pentru passat 3bg(toba finala cu tot cu tips+teava de trecere in partea dreapta +tips+coliere si tampoane) se monteaza foarte simplu(se taie toba originala si restul se monteaza cu tampoane si coliere,eu am montat-o singur)singura problema e ca teava de legatura este gandita pentru o bara mai sport(pentru o fusta mai lunga cu cel putin 7-8cm)pentru ca trece pe sub roata de rezerva si la bara normala se vede foarte urat(eu am fost la un tinichigiu si am modificat-o sa treaca printre panou si bara,vezi ca trebuie sa decupezi si bara. Eu am dat in germania 350euro si am inteles ca in romania aduc cei de la "altuning"si sunt undeva la 600 euro(un prieten mi-a zis ca isi cauta el si chiar acum sunt la reducere undeva la 370 \euro)

Link către comentariu

Claudiu nu am apuc sa dau reply pana acum, dar a venit timpul. Apropo sunt Cosmin.

De zis ar fi multe despre masina ta, ma rezum sa spun ca e cel mai ingrijit, frumos si dotat passat din cate am vazut in viata mea.

Valabil pentru toti membrii vwforum din Dr.Tr.Severin si din apropiere: Apelati la acesti baieti Claudiu si Mircea pentru cip tuning, functii, diagnoze, etc, sunt niste baieti de nota 10, fac cinste firmei TCM Turbo. Numai bine si la cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Faina masina , arata foarte bine. Jantele alea sunt ce trebuie pe ea. Pacat ca masina nu e din fabrica high-line , ar fi dat bine chromul de pe bandouri.

Grila sincer , nu prea imi place , pentru ca nu are chromata si partea aceea ce vine in " U " , in rest , totul arata f bine.

Si eu mi-am schimbat oglinzile , am pus modelul cu semnalizare , o sa fie diferenta mare. :)

Link către comentariu
  • 5 months later...

superba si eu am una 131cp din 2005.navigatia emontata aftermarket? cat a costat ? poti sa vezi filme?

Modificat de claustus
Link către comentariu

e suport passatu`l.. sa ai grija de el si drumuri bune iti urez

Link către comentariu
paul walter

super misto passatu , jantele sunt destul de adevarate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!