Jump to content

Passat 3bg 1.9tdi 131cp 2003 6 trepte

cimino

Postare recomandată

Salut.

Sunt si eu un fericit propietar de vw passat.

Sa va prezint putin masina: 1.9 131cp 2003 tip motor avf ,6 trepte.

Optiuni:

bixenon (fabrica), jante aliaj vw 16" oglinzi heliomate,spalator farurii,proiectoare,senzori parcare(fabrica),geamuri ionizate din fabrica cu tenta verzuie,bc,pilot automat,senzor ploaie+oglinda centrala heliomata,incalzire in scaune,4 geamuri electrice,radio cd original vw+8 incinte acustice ,insertii carbon la interior,volan din piele in trei spite,nuca + mansonul schimbatorului din piele,frana de mana din piele,cotiera fata-spate,climatronic.

Toate aceste optiuni au fost pe masina din fabrica.

Masina am cumparat-o din germania in 2007 de la privat si avea 120000 km(verificata la vw germania) in prezent am 149000km.

Imbunatatiri : grila fara sigla vw ,ploape ,radio-navigatie mfd+interfata audio video pentru ipod,plafoniera w8,lumini la clapetele care deschid usa din interior ,inlocuit soft original cu unul de 162 cp TCM turbo,jante 18"(de audi a6 dupa 2005),vopsit bandourii(barii+usii).

Pentru viitor: schimtat coloana tobe cu doua evacuarii(stanga-dreapta), proiectoare s6,oglinzii rabatabile electric(cele cu semnalizare)discuri de frana ate sport(am inteles ca sunt mai bune si mai scumpe decat brembo max) cu placute ferodo ds performance +furtunase cu insertie metalica toate astea pentru fata iar pentru spate vreaua sa incerc sa pun discuri de frana de w8 am inteles ca sunt mai mari ,ambreiaj+volant sport(sa reziste in cuplu peste 500Nm),intercooler pe toata grila,alt turbo,biele forjate,radiator ulei si bineinteles un soft agresiv TCM turbo de 210cai.o sa pun si cateva poze. scuzati greselile.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
  • Administrator

Ti-am mutat postul din topicul lui CiprianD intr-unul nou din aceasta arie. Te rog sa incerci pe viitor sa mentii discutiile in a prezenta masina.

Eventuale modificari ale titlului vorbim pe PM nu Report Post.

Link către comentariu

frumoasa masina

sa o stapanesti sanatos , si cat mai multi km fara incidente

pune niste poze cu ea sa o vedem si la "ochisori"

Link către comentariu

Foarte tare masinuta...ingrijita de un pasionat se vede. Iar despre planurile de viitor ce sa spun decat :) si succes cu ce ti-ai propus. Va iesi ceva de vis sunt sigur. :D

Link către comentariu

faina masina!

imi place mult!

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri fiecare kilomentru alaturi de ea!

Link către comentariu

O masina aratoasa si cu potential. Pacat insa ca ai umplut-o de "publicitate" chiar prea incarcata, parerea mea e ca ii strica aspectul foarte mult. Era destul undeva pe spate sau lateral un sticker mic. Nu te supara pe mine ca am facut aceasta observatie, drumuri bune! :(

Link către comentariu

Daca tot ai vopsit bandourile, de ce n-ai vopsit si fustele + pragurile? Ar fi aratat muuuult mai misto......o face sa arate mai joasa, mai compacta/inchegata, zici ca-i alta masina.....la mine cel putin asta a fost feeling-ul cand am vazut-o cu bandourile/fustele/pragurile vopsite in culoarea caroseriei!!! :wub: Faine jantele.....simple, reci, exact ce-i trebuie unei masini germane ca asta! :D Bafta!

Link către comentariu

In legatura cu ce ma intrebat colegu jantele,sunt de audi a6 dupa 2005(pe mobile.de le-am vazut numai pe a6 si sunt numai pe 18''),iar legat de vopsit fustele si pragurile trebuia sa le vopsesc de saptamana trecuta dar am asteptat sa primesc o fusta de w8 pentru ca sa pot sa scot si tobele

In legatura cu ce ma intrebat colegu, jantele sunt de audi a6 dupa 2005(pe mobile.de le-am vazut numai pe a6 si sunt numai pe 18''),iar legat de vopsit fustele si pragurile trebuia sa le vopsesc de saptamana trecuta dar am asteptat sa primesc o fusta de w8 pentru ca sa pot sa scot si tobele
Link către comentariu

Salut,

Intr-adevar arata super masina. Iar jantele si anvelopele sunt superbe.

Cum ti-ai vopsit bandourile ca vreau sa fac si eu treaba asta la a mea? Si pleoapele de care sunt si cum le-ai montat?

Mersi,

Link către comentariu

Foarte frumoasa dar am cateva obiectii:

Dai stickerele jos. Lasa unul mic intr-un colt, eventual pe portbagaj

Nu vopsi si prelungirile in culoarea caroseriei. Cu ele vopsite nu mai e un contrast. Asa exista un contrast intre negru si gri,culoarea caroseriei.

Vopseste-i grila in culoarea caroseriei sau neagra. Va fi de mare efect.

Suspensie

Link către comentariu

Imi plac jantele :lol: Votez pentru spoilere vopsite. Nu o sa regreti, cum nu am regretat nici eu nici alti useri care au facut asa ceva :blink:

Link către comentariu

grila si ploapele sunt de "FK" iar despre cum am lipit ploape ce pot sa iti pun ca pe solutia pe care ti-o dau ei nu te poti baza, eu am lipit cu ea si dupa trei luni s-au dezlipit mai bine le lipesti cu poxipol cate un tub pentru fiecare far asa am facut eu si numai am treaba. Cat despre stickere o sa le dau jos in curand

Link către comentariu

Odata lipite cu poxipol nu stiu cum le mai dai jos. Si daca le dai jos sigur va ramane si geamul va avea de suferit. Eu recomand banda dublu adeziva :)

Link către comentariu

Eu inainte sa le lipesc cu solutia pe care am primit-o la ele le-am lipit cu banda dubla adeziva(bizon)si m-au tinut doua saptamani

Apropo de vopsit fustele si pragurile,am vazut astazi mai multe masini cu ele vopsite si sincer nu prea imi place cum vine parca ii lipseste ceva .cred ca o sa vopsesc doar fustele, mi sa parut ca ii sta mai bine din cate am vazut la alte masini

Link către comentariu

INTRADEVAR SUPERBA

am o intrebare , I-pod-ul e legat la navigatie?

la ce te uitai pe displaiul navigatiei si cum? , eu am navigatie la fel ca a ta si singurul lucru care pot sa il fac cu ea e sa citesc numele radioului pe care il ascult :)(

Link către comentariu

Superba masina! Passat-ul asta mi se pare cel mai reusit dintre toate generatiile de Passat... :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si foarte ingrijita. Imi place :icon_thumright: Bafta cu planurile de viitor.

Link către comentariu
INTRADEVAR SUPERBA

am o intrebare , I-pod-ul e legat la navigatie?

la ce te uitai pe displaiul navigatiei si cum? , eu am navigatie la fel ca a ta si singurul lucru care pot sa il fac cu ea e sa citesc numele radioului pe care il ascult :((

Da ipod-ul este legat de navigatie.pentru a putea sa privesti filme sau videoclipuri(asta priveam eu un clip)iti trebuie o interfata multimedia(audio+video)o gasesti la cei de la Wizards(in Bucuresti in regie sau pe net)un cablu cu 3 trei iesiri cu mufa lata la un capat(pentru ipod),la un alt capat cu trei rca-uri(doua audio si una video),iar la ultimul capat usb cu adaptor pentru incarcare ipod la bricheta masinii si bineinteles ipod(Atentie! ipodu sa aiba functia de video(sa nu fie nano)si sa aiba de la 40 gb in sus ca sa ai loc pentru video(eu am de 160 gb)

Modificat de cimino
Link către comentariu

Un Passat pe gustul meu,felicitari pt. modificarile cu gust pe care le-ai facut! Sa o conduci cu placere in continuare!

Link către comentariu

salut astazi am comandat la fox toba sport cu doua evacuari(stanga-dreapta )joi o sa le primesc si ma apuc de montaj din pacate justa de w8 nu o mai gasesc si sunt nevoit in prima faza sa decupez fusta,revin pe vineri sper cu poze

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!