Jump to content

vw golf 6 tsi dsg 7 highline 122hp

inspektah

Postare recomandată

Felicitari pentru masina! Impresionante optiunile!

Legat de sunet si eu vroiam sa stiu cum se aude dar am vazut ca ai explicat mai pe la inceput. Un sunet de calitate nu il vei avea niciodata dintr-o "bubuiala"(a se citi, sau nu, cu bass peste medie). Cred ca, daca sistemul este setat corect pe fiecare tip de melodie (flac/wma/mp3), pe fiecare stil de muzica, se va auzi exceptional. Este doar o parere.

Legat de modificari, exact cum se spunea mai sus, un soft asezonat cu o evacuare si o admisie pot duce la schimbari de "comportament" din partea masinii cat si a ta (sa vezi atunci ce o sa te mai manance talpa), atat din punct de vedere acceleratie cat si feeling (chiar si o simpla toba sport va face ca masina sa sune altfel, atat afara cat si in habitaclu, fapt ce va duce din nou la mancarimi in piciorul drept :blah_: ) Daca vrei sa scoti putere din evacuare va trebui sa schimbi si restul traseului de dupa turbina. Cel putin asa e in teorie - spun asta pentru ca nu stiu in particular, la motorul tau daca se preteaza o schimbare a intregului sistem, asta ramane tu sa cauti, fiind direct implicat.

O intrebare (poate ai scris mai amanuntit si poate eu am trecut peste, imi cer scuze daca asa e): 600 lei au costat tipsurile si manopera de schimbare a lor? Sau toba finala?

Consumul cat e pana la urma - urban / extraurban? Chiar sunt curios cat consuma real asa un motor ajutat si de o asemenea cutie.

Link către comentariu

Evacuarea nu am schimbat-o.Doar tipsurile.Acelea m-au costat 6 mil cu tot cu montaj la pilot powet tuning.Inainte sa mi le schimb mi-a scos toba finala si mi-a lasat

Link către comentariu

am un prieten care avea soft la abt ... si dupa ce a dat o groaza de bani nici nu avea rezultatele promise

eu ti-as sugera sa mai studiezi piata

Link către comentariu

eu mi am schimbat toba de esapaament..am scos intermidara ptr un sunet mai accentuat dar imi clantaneau geamurile ..si m am speriat si am pus la loc toba intermidiara.buna treaba fac cei de acolo.eu sunt 100% multumit.si soundul e mult mai guturat acum..si foarte important nu tare.dc vreau tare o dauin 2=3mii de ture si e tare.e senzatie oricum.legat de tipsurile tale imni plac.le am vazut si in show-room ul lor de acolo.nice choice sebring

ti au mai taiat din fusta spate ptr noile tipsuri sau ti a incaput in varianta stock

Link către comentariu
  • 1 month later...

ti a facut vreo figura dsg ul pana acum? intreb pt ca si eu vreau sa mi iau o masina cu dsg.dar ma sperie ideea:D

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
Nu am avut nici o problema.functioneaza foarte bine!

multumesc pt raspuns.saptamana viitoare sper sa ma pot mandrii si eu cu o masina cu dsg

Link către comentariu

Pentru tipsuri?nu a a fost nevoie de nici o modificare

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 2 months later...

Salut,

Va rog ajutati-ma cu un sfat sau cu o solutie,

Am un Golf 6 Highline 1,4TSI 122CP DSG7, achizitionata in urma cu 2 luni si in prezent am un rulaj de aproape 4000 km.

De la 2500 km am o trepidatie la relanti in pozitia P sau D, insotita de un zgomot enervant care parca se plimba pe sub masina. Se aude si undeva sub bord, se aude si in spate, in tot cazul se pare ca vine din partea dreapta a masinii, dar nu e de la motor si nu apar oscilatii la turatie, insa turatia sta foarte jos, umpic peste 600 rpm. Precizez ca am bagat doar benzina de calitate, Carera 100 sau Evo.

Am fost deja de 3 ori la PBN, in prima faza mi-au schimbat filtrul de benzina, apoi pompa de benzina, dar degeaba, face la fel. Acum m-au chemat pentru o resoftare, dar ma tem ca o sa faca la fel. Eu cred ca zgomotul si trepidatia sunt produse de galeria de evacuare, poate ma insel, dar asta cred.

Sunt disperat, mi-am dorit foarte mult masina asta, imi place foarte mult, dar nu inteleg de ce nu au reusit sa-i dea de cap inca si face din ce in ce mai tare.

Astept un sfat sau o solutie.

Multumesc.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut! Nu am mai postat de ceva vreme dar intre timp masina a ajuns la 26000 km.de la 25000 km i-am facut chip-tuning de la abt marind puterea motorului la 160 hp si 250 nm . A mai primit discuri brembo max + ebc greenstuff + furtune goodridge si stopuri led de golf r ! Mergem inainte :)

Link către comentariu

Salut, stai cumva sau frecventezi zona cu sens unic care da in bd expozitiei? Ca tot vad o masina de culoare model exact ca a ta.

Link către comentariu

Salut! Acolo locuiesc pe strada cu sens unic :). Tu parchezi tot acolo cu scirroco alb, cred ca te-am observat :)

Link către comentariu
  • 8 months later...

A ruginit topicul asta bine de tot :(

Cum se simte cu ABT si alte upgrade-uri pe care le-ai facut? Poze ?:D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!