Jump to content

vw golf 6 tsi dsg 7 highline 122hp

inspektah

Postare recomandată

Salut!Va prezint masina mea:Golf 6 tsi 122cai dsg 7 versiunea de echipare highline.Am adaugat ca optionale:

- Pachetul porto (jante de 17+senzor presiune+geamuri fumurii spate)

-Suspensie adaptiva

-pachet lumini si vizibilitate care include oglinzi pliabile

-rcd 510 + dynaudio sound

-culoare united grey metallic

-roata de rezerva normala de 17 cu janta porto

poze:

tsi1.th.jpg

tsi2.th.jpg

tsi3.th.jpg

tsi4.th.jpg

tsi5.th.jpg

planuri in viitorul apropiat :

-de schimbat far xenon oem

-toba inox supersprint sau raggazon

-filtru de aer

-chip tuning abt sau revo

Astept sfaturi in ceea ce priveste imbunatatirea performantelor masinii.Daca sunt bune alegerile mele.

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Felicitari pentru alegere si sa o stapanesti sanatos! Ce sa zic, dupa parerea mea ai ales un motor foarte bun, care cuplat cu DSG formeaza o combinatie excelenta. La fel, optionalele mi se par foarte bine alese. Sunt curios sa ne spui cum se comporta suspensiile adaptive in combinatie cu jantele de 17 (eu am in combinatie cu jante de 16) si cum se aude sistemul Dyna. Drum bun si fara evenimente nedorite!

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta ii vine de minune culoarea; felicitari si pentru sistemul audio;De motor nu are sens sa te intreb acum vorbim dupa rodaj ..

Multi Km si fara probleme !!

Link către comentariu

Misto alegere, si eu ma gandesc la Golf VI cu motorul asta, si DSG de ceva vreme (aproape sigur ca asta va fi viitoarea). In rest ce sa zic... sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km fara incidente, si sa aveti grija unul de altul. Inca odata felicitari pentru alegere! :angry:

Link către comentariu

Multumesc frumos! masina nu mai este in rodaj,are 9000km facuti in doua luni.Despre suspensia adaptiva ce sa va zic e confortabila dar nu pentru drumurile noastre(in combinatie cu jante mai mici poate).Intr-adevar se mai inmoaie un pic pe setarea confort,pe sport e ff rigida,pe normal e intre :D.Masina per total mi se pare foarte teapana ,incetinesc la minim la trecerea peste liniile de tramvai,denivelari etc.

Systemul dyaudio e bun,stau deobicei cu bass-ul la maxim stalpul stanga bazaie,reproduce sunetele foarte bine, nu distorsioneaza dar nu e un sistem sa bubuie.Muzica e bine de ascultat pe la volum mediu.

Astept sa imi spuneti ce evacuare s-ar preta la motorul asta, variantele mele de mai sus sunt ok?sunt cam singurele compatibile gasite pe net.Inca ceva am postat in aria golf 6 cu o problema de zgomot la relanti.

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Uite cam ce cred eu:

Motor reusit (dar nu la fel de reusit ca 160cp, de ex :D ), cutie dementiala, dotari optionale binisor alese. Mie mi-ar fi placut (si regret ca nu mi-am luat) scaune incalzite. Te felicit in mod deosebit pentru suspenie si cutie!

Despre modificari pot spune ca sunt foarte ok, mai putin evacuarea, care trebuie schimbata toata, nu doar finala. Dupa soft/inainte de soft e de preferat un alt downpipe si catalizator pentru ca motorasul nostru sa respire mai bine. Admisie + evacuare + soft aprox 175 cp (asta ca sa nu fiu optimist si sa zic 180).

Una peste alta, felicitari si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Eu nu prea vad geamurile fumurii spate , ori pozele sunt de asa natura incat sa nu se vada ori optionala aia asa este ...

As fi renuntat la dynaudio si as fi luat rns si poate chiar la jante de 17 avand multe modele after market...

Oricum fiecare cu gusturile lui, in mare imi place cum arata , sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

salut. eu maine sau poimaine o sa fac comanda, inca stau in cumpana daca sa pun sistemu ala audio pe ea. ai ascultat cumva si varianta simpla (R310) cu 8 incinte? sunt tare curios de la ~80 la ~550 euro care-i diferenta pentru sistemu ala audio...

Link către comentariu

Din pacate nu stiu cum se aude un rcd 310.ar trebui sa fie ok.Iti iei rcd 510 simplu fara dynaudio,merita.Mi-au aparut problemele la masina.Am raportat un sunet ciudat,am fost la pbn si mi-au zis ca imi schimba pompa de benzina,zilele astea :)

Link către comentariu

Da,a fost o eroare prima oara mi s-a zis ca e pompa apoi o valva si in sfarsit toata buba era de la filtru de benzina pe care mi la schimbat asta dupa 8 ore petrecute la pbn.Nu se mai aude nimic.Precizez carburantul utilizat doar carrera 100 2500km alto 101 6000km(am 9400 km) si restul am incercat efix 95 si premium 99 ,mol evo.raman la carrera 100.Bine ca s-a rezolvat :( ,uitasem ca dotari optionale mai am si reverse camera.

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Camera e super misto , parcarea cu spatele devine o joaca :).Se vede foarte bine atat ziua cat si noaptea,plasarea ei este in semnul de la vw.Cand dau reverse mi se ridica semnul.Combinatia right mirror down + camera e ff utila.merita.

Legat de consum ce sa va zic.E legata de calitatea benzinei in special cifra octanica,de talpa ,de modul de exploatare,de modul de functionare dsg in mod d sau s.Cum am scris si mai sus foloseam alto 101 80% consum maricel zic eu.Cu greu poti atinge un consum mic,asta doar mers constant foarte lin fara nici un fel de accelerare brusca de nici un fel.Cel mai mic consum l-am avut cu efix 95 (am bagat doar 1 data de 1 mil),masina era mai lenesa un pic.De acolo cred ca au aparut impuritatile pe filtru.Acum merg pe carrera 100.Sincer ma minunez cand ii aud pe altii de consum mic si nu inteleg cum de reusesc.Recunosc ca nici eu nu am stare si ma mananca talpa :offtopic:.Am si postat pe youtube un filmulet cu consum extrem de bun venind de la campina la bucuresti la 110 constant cruise cointrol 4.5l(cu alto 101).noaptea cu 3 persoane in masina (asta s-a intamplat o data :(.In rest mai jos de 7 si ceva in afara nu pot , ma chinui mult :)

Modificat de inspektah
Link către comentariu

felicitari pentru alegere,culoarea dsg-ul si navigatia imi plac mult. multi km fara probleme iti doresc

Link către comentariu

Poti pune o poza cu reverse camera pe display?

Vazusem pe forumurile din afaara ca nu merge reverse camera pe rcd 510

Cum stai la consum in Bucuresti?

Merci

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.Poza cu camera: 07102009024.jpg

Consumul depinde de aglomeratie si de ora la care mergi.Azi imi arata 11.6 (precizez ca nu merg constant,pun frane dese accelerez destul de mult la peste 3000-4000 ture si folosesc carrera 100.. etc :))Cel mai mic l-am scos seara pe ruta 1 mai-iancului 8,3 parca.

2 poze cu masina:

poza333.th.jpg

poza222.th.jpg

Modificat de inspektah
Link către comentariu

Merci de info. Ai idee ce part number are RCD-ul 510?

Foarte frumoasa masina.

Modificat de kirkus
Link către comentariu
  • 3 months later...

ce ti au zis cei de la pbn cand le ai zis ca vrei sa montezi evacuare noua?adica finala(toba)ti au zis ca nu o sa mai ai garantie la motor?ca pe mine asa m au amentintat

Modificat de exchange
Link către comentariu

super super masina :Driver: sa stapanesti sanatos si multi km

sa`ti traiasca...chiar imi place!! :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc.Nu au treaba cu garantia,masina am luat-o de la midocar iar revizia si altele le fac la pbn.Nu s-au legat de mine..Eu am doar tipsuri.Problema cred ca ar fi daca ai face traseu cap coada la evacuare.poti schimba de exemplu toba finala.le-am facut pilot power tuning bucuresti http://www.pilotauto.ro/magazin/ .pretul a fost de 6 mil destul de piperat ar zice unii,asta e mie imi place.

Link către comentariu

600ronnu e mult.ce ailuat :borla sau sebring?

2simti vreo diferenta dupa ce ai montat evacuarea?

3ce circumferinta are?

4 ti a facut vre4o proba sa vezi kum se aude la relantiu sau in viteza?

Link către comentariu

@inspektah ai avut probleme cu cutia ? sau ceva simptome care nu prea sunt normale ?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!