Jump to content

CC-ul meu

cosminrot

Postare recomandată

Salut!

Dupa 3 luni de asteptare, pe la sfarsitul lui octombrie 2008, mi-a sosit si mie masina.

Passat CC 1.8 TSI - 160 cp - 6 trepte - culoare Maro - interior in 2 culori - negru+crem

Extra am mai pus pe ea :

- jante pe 18 - interlagos

- climatronic

- scaune fata incalzite

- 10 difuzoare cu amplificare 300w

- comenzi la volan

- pilot automat

- bi-xenon adaptiv

- patronic fata-spate

- oglinzi exterioare heliomate + rabatabile electric

- priza de 220v in cotiera centrala ( in spate )

Am facut 29.000 km cu ea ( timp in care am avut foarte multe probleme cu ea... ).

Per total masina este perfect echilibrata din toate puctele de vedere - este confortabila ( chiar daca are suspensie sport si jante pe 18 ), este foarte mare la interior, porbagajul e urias ( 530l ), are o forma sportiva, motorul trage foarte bine ( 0-100km/h - 8.6s ), nu te lasa in nicio depasire, indiferent daca e plina masina si ( spre surprinderea mea ) nu sunt pe strazile patriei atat de multe exemplare nici dupa 1 de la lansare.

Consumul pune probleme daca se ruleaza numai in oras ( 12-14% in braila, si in bucuresti 13-17%.....), dar afara la mers normal 110-130km/h - 7-8% maxim.

http://img5.imageshack.us/img5/946/92775166.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/3118/image021yv.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/7070/82444366.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/6527/14617099.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/5860/64847785.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/9281/11713677.jpg

Modificat de cosminrot
Link către comentariu

Le-am pus cu link pe imageshack.

Cum pot sa le pun sa se vada direct pe post?

Probleme cu ambreiaju - schimbat volant la 9.000 km - dar problema nu s-a remediat, am fst de nenumrate ori la ei sa reclam, dar fara folos..., dupa ce am stat o luna cu ea in service sa-mi schimbe volant, am luat-o cu comutatoru de l faruri stricat - aveam tot timpu farurile aprinse pe faza scurta ( l-au schimbt pe garntie ).

S-a stricat claxonu - a devenit monoton ( dar dupa vreo 1.000 km si-a reveni singur ), se auzeau niste zgomote la cutie ( gen fier pe fier - au uns ceva la ea si a disparut chitaitu ).

La geamurile laterale, cand o spal cu pompa cu presiune, tre sa fiu atent ca intra apa inauntra, chederu nu poate face fata presiunii...

s-a exfoliat capacu de la scrumiera in 2 puncte cam 5mm ... - raspuns de la service - NU AVEM CE SA-I FACEM!,

unde snt butoanele din jurul cutiei de viteze, s-a crapat de la soare ornamentul de plastic - raspuns de la service - NU SE POATE DEMONSTRA CA DIN CAUZA CALDURII A PLESNIT!!!

Am dat intr-o groapa f mare si mi s-a strambat volanul foarte tare pe dreapta - am dus-o la service pt geometrie, PE CARE AM PLATIT-O!!! ( nu mai constituie obiectu garantiei daca trec 6 luni sau 10.000 km... ), si dupa ce am plecat de la service-ul din galati, pe dig spre braila, am observat ca volanu sta virat spre stanga... Sun, explic, ma reporgrameaza peste o sapt, ma prezint din nou la reprezentanta, imi aranjeaza volanul, si ma pune sa platesc iar. Si n-am mai suportat, am inceput sa tip la ei pe acolo, a venit sefu de service, ii explic, mergem la sefu de atelier, cel care facuteaza lucrarile efectuate, si dupa vreo 20 min de cearta cu ei, si-au dat seama ca snt prea nesimtiti, si mi-au adus cheile de la masina, spunandu-mi ca pot sa plec.

postul anterior intra la categoria problemelor tehnice? daca da, rog un moderator sa-l stearga.

multumesc!

Link către comentariu

Frumos exemplar insa pacat ca ai avut probleme cu ea si ca la noi serviceul lasa multe semne de neseriozitate. Cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Ca ai avut probleme cu ea nu era asa deranjant. Lipsa de profesionalism si de pregatire a service-urilor din romania este problema principala.

In sfarsit masina este f. frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea... asta daca nu ti-au luat tot cheful problemele aparute.

Link către comentariu

Am avut momente cand am regretat alegerea facuta, dar m-am consolat.

Imi place prea mult masina ca sa ma gandesc la altceva. :salut:

Inainte de cc-u am avut bmw 318d - 2003, a4 1.9tdi - 2003 131 cp, peugeot 307 1.6i - 2002, mercedes e 220 cdi - 2005, audi a3 - 1.9tdi 2003. si pe langa astea am condus multe alte masini.

Ce ma uimeste si acum la passat, e usurinta cu care se conduce. Cand esti la volan, nu-ti dai seama de gabaritul si dimensiunile masinii.

Chiar daca are 1,5 to, directia este foarte usoara si e si foarte sprintena :D

HELP! - cum pun pozele direct in post? ( nu pot sa atasez decat o singura poza )

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina- jantele sunt excelente. Sa o conduci in continuare cu placere si atentie si sa ai parte de ea.

PS: pentru ca pozele sa apara in post in format mai mic, cand le incarci pe imageshack copiezi linkul ptr forum nu cel direct.

Link către comentariu

Cati mai multi km fara probleme.Am si eu aceeasi varianta de motorizare si exact cum ai spus tu nu te lasa niciodata in depasiri.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

daca ai acte si dovezi ... eu zic sa dai mail la vw si poate gasesti raspunsuri favorabile acolo ...

Link către comentariu
Am dat intr-o groapa f mare si mi s-a strambat volanul foarte tare pe dreapta - am dus-o la service pt geometrie, PE CARE AM PLATIT-O!!! ( nu mai constituie obiectu garantiei daca trec 6 luni sau 10.000 km... ), si dupa ce am plecat de la service-ul din galati, pe dig spre braila, am observat ca volanu sta virat spre stanga... Sun, explic, ma reporgrameaza peste o sapt, ma prezint din nou la reprezentanta, imi aranjeaza volanul, si ma pune sa platesc iar. Si n-am mai suportat, am inceput sa tip la ei pe acolo, a venit sefu de service, ii explic, mergem la sefu de atelier, cel care facuteaza lucrarile efectuate, si dupa vreo 20 min de cearta cu ei, si-au dat seama ca snt prea nesimtiti, si mi-au adus cheile de la masina, spunandu-mi ca pot sa plec.

Cat a costat toata operatiunea ca si eu am volanul putin stramb

multumesc!

Link către comentariu

Salut ca sa pui pozele trebuie sa le apesi pe un buton browse (pe aceiasi pagina pe postul care scrii) care se afla langa upload. Se selecteaza poza sau pozele si apesi pe UPLOAD apoi. Ai mare grija sa nu depasesti 550k maxim ca altfel iti da erroare(le poti micsora si apoi poti urca mai multe poze). Bafta :cheers:

Modificat de blordc
Link către comentariu

ciudate problemele aparute si sincer imi pare rau ca te-ai confruntat cu ele

fac remarca deoarece vreau si eu aceeasi masina la anul, cu aceeasi motorizare...

sunt mai fixist cand vine vorba de probleme la masina si asta chiar m-a pus pe ganduri

cred ca esti un caz izolat, eu n-am mai auzit de probleme la CC sau poate este din cauza ca ai luat masina imediat dupa ce a aparut pe piata...

oricum, frumoasa foc si mai ales in configuratia aleasa de tine

Link către comentariu
  • 4 months later...

si totusi ma gandesc ca e o greseala undeva. Ce dimensiune au cauciucurile tale? Multumesc in avans pentru raspuns.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoasa masina , cred ca face toti banii dati pe ea , sa te bucuri din plin de ea.

Link către comentariu

super masina,cred ca ai avut tu ghinion,ca in general cc urile nu s asa problematice. am un prieten cu r36 vreo 60mii km nicio problema pana acum :D bafta in continuare cu masina,e super

Link către comentariu

Salut, faza cu presiunea din furtun la spalatorii e generala la toate masinile cu geam fara rama de exemplu passat cc si scirocco ? Nu imi vine sa cred ca se poate intampla la o masina din 2010 care poate fi testata si de ei inainte sa scoata modelu pe piata,la o furtuna iti intra apa..

Link către comentariu
la o furtuna iti intra apa..

nu e chiar asa, presiunea de la pompele alea e de vreo 2 bari, daca nu ma insel. o furtuna e joaca :)

Link către comentariu

Ideea e ca nu am avut probleme cu masinile din trecut chiar daca au avut rama dar nici in prima mea masina Solenza nu intra apa..mai buna solenza cu rama decat passat cc fara rama.

Link către comentariu

Desi e noua poate ai probleme cu chederul, nu sta bine. Cand o mai speli incearca sa vezi punctul pe unde se prelinge apa pe geam si poate are un defect. Nu am mai vazut vw sa ploua. Ba da, mi s-a intamplat si mie cand am avut o perioada usa lasata si se lasase si chederul de sus. Acum mi se preling cateva picaturi pe pragul metalic nu in interior pe cel de plastic si aici ma refer or la insistat cu jetul de la spalatorie ori ploaie torentiala toata ziua.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!