Jump to content

Borbet A pe Corrado G60

milo
 Share

Postare recomandată

sal!stie cineva daca montarea unor Jante Borbet A 16inch,9J,ET15 cu cauciucuri 215/40/16 necesita modificarea aripilor.sincer sa fiu imi place cum vin pe corrado dar nu as vrea sa ating aripile.merci!Ciprian

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

milo a scris:
sal!stie cineva daca montarea unor Jante Borbet A 16inch,9J,ET15 cu cauciucuri 215/40/16 necesita modificarea aripilor.sincer sa fiu imi place cum vin pe corrado dar nu as vrea sa ating aripile.merci!Ciprian

salut,

9j-urile ating si pe fata si pe spate.

Link către comentariu

• 3 months later...

Imi pare rau ca nu am o poza mai buna.

Dar 9 cu 9 J o sa atinga 100%. Trebuie sa lucrezi' aripile ca sa se potriveasca perfect.

In schimb 7,5 cu 9, merg bine.

post-59146-1262942294_thumb.jpg

post-59146-1262942309_thumb.jpg

Link către comentariu

acum am eu pe masina 9j-uri :D

pe fata -16'/9j/et23 - nu imi atinge

pe spate - 16'/9j/et 15 - imi atinge la denivelari - astept sa vina caldura sa roluiesc aripile spate...

23937_6646.jpg

23936_6646.jpg

23380_6646.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...

multumesc pentru reply-uri...da bine WOB-ul...hehehehe!in bacau cand am inmatriculat-o eu erau toate libere cu WOB.super

sa o stapanesti sanatos rac3mast3r.eu am BC-77-WOB...am vrut sa pun o poza dar e prea mare.id-ul meu de mess e danduciprian...merci inca1data!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!