Jump to content

My Golf V Estate

condrutz85

Postare recomandată

Acesta este cea de-a treia masina din gama VW. Sunt foarte multumit de ea desi la 3500 de km am avut probleme cu computerul de Gateway care a fost inlocuit pe garantie. O am de 5 luni si am 10.000 km. Este un Golf V Estate (Variant) cu urmatoarele dotari:

1. Privacy Glass + Scaune incalzite + Buzunare pe spatele Scaunelor

2. Bancheta spate cu cotierea + Sertare sub scaune + Plasa portbagaj

3. Senzor ploaie + Senzor lumina + Faruri normale cu cornering ( fara farurile de ceata)

4. Computer de bord plus + tapiterie antracit + tempomat

5. Covorase textile( nu pentru Romania) + mufa intrare ipod + mufa intrare aux

6. Jante Aluminiu Toronto 16" + Suspensii sport + Torpedou racit

7. Duze spalare parbriz incazite + instalatie spalare faruri

8. RCD 300 cu 8 incinte acustice+oglinzi heliomate si incalzite

9. Full Climatronic Bi-zonal+ Priza 12 V in portbagaj

si mai sunt unele standard pe care nu le scriu pentru ca nu are sens.

Modificarile aduse la acesta masina sunt: Becurile (faza scurta si lunga + pozitie) din Faruri schimbate cu cele recomandate pe acest forum, toate buzunarele si sertarele + spatii de depozitare captusite cu "piele de elefant"(material antiderapant) pentru a nu a avea greieri in interior plus altele mici care nu imi vin in minte acum :beerchug:

Sunt foarte multumit de masina, avand anterior una la fel numai ca alta echipare (TL). Aveti niste poze atasate pentru a va da cu parerea :)

dsc00008id.th.jpgdsc00010iz.th.jpg

A doua masina pe care o mai conduc din cand in cand este un Seat Cordoba. Dotarile la acesta masina sunt putine( desi este full).

astept parerile voastre

Link către comentariu

Foarte dotata masina.S-o stapanesti sanatos.Care e faza cu covorasele,nu pentru Romania?Poze cu interiorul? :blink:

Link către comentariu

Probabil a zis nu pentru Romania, pentru ca se fac praf, la ce mizerie este la noi, mai mult te chinui sa le cureti decat sa profiti ca protejeaza masina..oricum, e frumoasa, e bine ca i-au facut fata de Jetta, arata mai bine ca un Golf normal..

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ! Cati mai multi kilometrii cu ea :). Are un design aparte pentru ca e combi , o singura bucata am vazut si eu live care a fost in Mamaia( e mai unicata dupa parerea mea ) .

Link către comentariu

Cati mai multi km fara evenimente neplacute si e un model mai aparte care nu vezi pe toate drumurile.

Link către comentariu

:) semnatura cu EX.Golf variant 5 totaled este din cauza ca masina anterioara a fost tot un golf 5 variant pe care l-am facut praf, dauna totala, iar cu banii de pe casco si putina diferenta l-am luat pe asta :) :D

Link către comentariu

Portbagajul este un pic mai mare ca la G4 . Diferenta foarte mare este la locurile din spate unde incap lejer doi malaci :) Revin cu niste poze cu interiorul:)

dsc00015du.th.jpg dsc00018zy.th.jpg

dsc00019vy.th.jpg

dsc00020xn.th.jpg

Foarte dotata masina.S-o stapanesti sanatos.Care e faza cu covorasele,nu pentru Romania?Poze cu interiorul? :)

am adauat niste poze cu interiorul daca te intereseaza :)

Link către comentariu

Cand ma uit la ea, parca ma uit la a mea, a mea este identica cu a ta, aceeasi culoare, comfortline, numai ca eu am motorizare TSI 140 CP, si-mi lipsesc cateva din dotarile pe care le ai tu (duze incalzite, mufele auxiliare si suspensia sport) sa inteleg ca a ta e sportline sau i-ai schimbat tu suspensia? S-o stapanesti sanatos sa te bucuri de ea, vad ca esti aproape de mine in Mangalia, eu la Constanta ;).

Modificat de poe
Link către comentariu

Mufele auxiliare si suspensia sport am comandat-o cand am luat masina. Iar duzele incalzite sunt de la pachetul relax. :rolleyes:

Modificat de WVWZZZ
Nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply. Citeste regulamentul. Multumesc.
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acum catva timp m-am intalnit cu Al_Bundy si am activat corneringul pe proiectoarele de ceata, inchiderea automata a geamurilor cand incepe sa ploua, roll up windows si mirror down. Dar mirror down tot nu am reusit sa il fac sa mearga.. Ceilalti posesori de G V Variant sa imi confirme daca la ei merge va rog :lol:

Link către comentariu

Salut,

Sa o stapanesti cu placere si fara incidente! Arata super masina si are dotari foarte bune! Cat ai dat pe ea?

Bafta!

Link către comentariu

Am dat 22.500 E am luat-o in martie in acest an. Am acut reducere 2000 E ca am mai avut 2 masini luate de la ei (voucher).

Link către comentariu
  • 9 months later...

Revin cu niste modificari facute masinii:

Montare XCarLink pe radiocd-ul oem al masinii ( emuleaza un schimbator de cd-uri, in care poti pune stick usb, card SD si are si aux-in) o sa fac un DIY, cand o sa am timp.

Montare alarma Viper 5002+ (cea cu raza marita) cu un modul CANMAX400, pe CAN-ul masinii fara sa omor alte cabluri. Am montat absolut toti senzorii care se gasesc pe piata la ora actuala, de perimetru, de soc, de geam spart, senzor de inclinare si antitractare + sirena autoalimentata.

Am inceput un proiect prin care vreau sa pun in cotiera o priza de 12 V cu siguranta electronica care o sa imi alimenteze statia CB, si incarcatorul de telefon + detector.

Am schimbat becurile de pe faza lunga + scurta initial cu Philips Xtreme Power de care am fost foarte dezamagit au tinut fix 6 luni, acum am trecut pe Osram Nightbreaker, nici nu se compara cu Phili.

Becurile de pe pozitii oem schimbate cu philips bluevision, albe dar nu de taximetrist, cele oem pareau lumanari pe langa faza scurta/lunga.

In portbagaj am luat o tavita protectoare peste care am pus plasa supraelastica pentru ca sa nu se mai plimbe totul in el.

Cam atat , am si alte proiecte in desfasurare dar astept sa vad ce iese si va anunt.

Cine are nevoie de reteta pentru solutie stergatoare de parbiz care indeparteaza insectele, care curata foarte bine si nu omoara gumele de pe stergatoare :

1 sticla 1L pur (da solutia de spalat vase) + 1 sticla 1L alcool tehnic, se amesteca impreuna, foarte bine. Se cumpara de la metro/selgros/etc apa demineralizata(dedurizata) la 5 l si se adauga din concentratul minune cam 100 ml in fiecare sticla de 5l de apa demineralizata. Daca va faceti pb ca ingheata iarna adaugati mai mult alcool. De 5 luni folosesc aceasta solutie, nu numai ca este mai ieftina ci este de 10 ori mai buna ca orice ce se gaseste in comert. De cand am dat 100$ pe stergatoare originale nu mai imi vine sa iau solutie care le termina de zile si nici macar nu contine alcool sa degreseze sau detergent sa curete bine.

Drumuri bune tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!