Jump to content

Consum Antigel

robi_zet
 Share

Postare recomandată

Acum vro' 2 sapt m-am uitat de curiozitate pe la motor si observ ca antigelu era putin sub limita ok, ma imbrac si dau o fuga la reprezentata cumpar antigel G12 completez ca sa fie intre Max si min. Azi ma uit si observ ca iar era chiar la limita de ce oare?

Ps prima data am completat cu 150ml iar acum cam 50ml

Modificat de robi_zet
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar cei din service iti pot spune asta. Si a mea pierde(a). Undeva la o imbinare (cam in dreptul numarului de inmatriculare), s-a rezolvat cu o garnitura si pe la senzorul de temperatura. Completam cam la 2 saptamani (asta cam pe la 40 000 de km). Insa de noua pierde astfel incat la 3-4 mii de km trebuie sa completez (scade de la maxim la minim). Acum nu se mai vede pe unde se pierde, se banuieste a fi pe la garnitura de chiulasa dar la ultima revizie mi-au zis sa astept sa vad daca mai scade.

Link către comentariu

Am tinut-o 3 zile nemiscata si nu este nimic ud dedesupt

Link către comentariu

Cea mai mare cantitate se pierde in mers, cand presiunea in circuitul de racire este f mare. Din nefericire nu se pot observa nici dupa un drum urme de antigel din cauza ca acesta se evapora repede datorita caldurii din habitaclul motorului.

LE: o alta cauza ar putea fi garnitura de chiulasa. Dar nu cerd ca e cazul la o masina noua.

Modificat de abuwz
Link către comentariu

la mine dupa 3 zile nu se vedea sub masina ci abia dupa o saptamana. curgea cam 150 ml la 2 saptamani. dupa 3 zile cand ridicam capota vedeam ca se aduna sub o flansa, deasupra blocului motor/cutiei. vezi furtunele, flansele sau O ringurile de la flanse. eu am avut surprize cu ultimele.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

M-am uitat azi si iar este sub minim dupa ce am completat ultima oara. Stie careva care pot fi problemele sau este ceva normal. Din cate am inteles acesta se consuma mai mult daca sunt temperaturi ridicate

Link către comentariu

• 15 years later...

Buna tuturor. E cineva pe aici care ma poate lamuri de ce masina mea consuma in jur de 5 litri de antigel la 1000 km? Am facut test de presiune si nu curge pe nicaieri. Masina pare sa nu aiba putere cateodata si la turatii mari in treapta 4 si 5 se aprinde cu galben martorul motor si palpaie de cateva ori si se opreste, dar din acel moment masina functioneaza intrerupt si schimba vitezele foarte repede si se conduce subturata. Am fost la service si am avut eroare pe cilindrul 3 si am schimbat bujia si la 2 zile se repeta problema , ma duc la service si da eroare pe cilindrul 2, schimb bujia si acolo si imi da eroare in continuare ,dar nu m am mai dus la service . Sa fie chiulasa oare? Asa mi a zis la service ca ar putea fi...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!