Jump to content

Black Golf 2.0 tdi

dani_bv

Postare recomandată

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dani_bv

22

• lucian_90tud

5

• rex

4

• spydy

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pragurile le-am cumparat anul trecut de la reprezentanta cu circa 180,00 lei bucata deja pregatite pt vopsit.

Intradevar e pretentioasa culoarea dar e negru e negru :wub:

Modificat de dani_bv
Link către comentariu

Stopurile arata foarte, foarte bine si imi place ca ai renuntat la "GT"-ul din spate (inca o data felicitari ca ai renuntat la pleoape - te-am mai fecicitat si inainte :) ).

Sanatate si spor!

Link către comentariu

:icon_thumright: Mersi...totusi ma mir ca inca nu a aparut nici o critica

Link către comentariu

Daca tot asteptai o critica... mai asteapta :blah: . Un :icon_thumright: si de la mine pentru masina. Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

:icon_thumright: Mersi...totusi ma mir ca inca nu a aparut nici o critica

Arata prea bine pentru a primi critici :D

Link către comentariu

Super duper masina!:D Multi km fara probleme!

P.s. de unde ai comandat ledurile de la numar? Au si anulator de eroare?

Link către comentariu

Scrumiera si manerele de la usi cromate sunt vopsite sau imbracate cu autocolant? Arata foarte bine asa si nu se mai decojesc :icon_thumright: In rest , este foarte ingrijita si frumoasa masina , nimic de comentat!

Link către comentariu

Tot ce se vede argintiu a fost vopsit dupa cuolarea originala a bandourilor de pe fetele de usi si bord. Manerele interioare au trecut si ele pe la vopsitorie.

Link către comentariu

Dani, imi place mult ce ai facut cu Das Auto. Modificari simple dar de efect. Bravo !

Cat de curand o sa trec pe la tine sa miscam ceva si pe sub capota :Driver:

Link către comentariu

Dani, imi place mult ce ai facut cu Das Auto. Modificari simple dar de efect. Bravo !

Cat de curand o sa trec pe la tine sa miscam ceva si pe sub capota :Driver:

Te astept, de-abia astept sa vad si eu live DAS Auto ! Merita sa alerge pe masura look-ului :icon_thumright:

Modificat de koz
Link către comentariu

Salut! In primul rand multe felicitari pt masina si modificarile pe care i le-ai adus. Sunt de mare efect si cu bun gust! 3 'imbunatatiri' pe care le-ai oferit masinii tale se regasesc si in wishlist-ul meu, si anume: stopurile OEM led, Proiectoarele TFL S6 si camera marsarier. DEspre stopuri n-am ce sa intreb fiindca trebuie doar cumparate si montate, simplu. Referitor la camera, am gasit si eu ceva modele dedicate golf 5 si m-ar interesa sa-mi iau(am RNS 510 si ar merge bine). Cum ai tras cablul de la camera pana la unitatea centrala(navi)?? Ti se activeaza automat cand pui in marsarier??

Legat de TFL-uri...a trebuit sa decupezi putin din bara? Ti-ai cump doar proiectoarele sau si acel dimmer pt reglarea intensitatii?

Mersi si spor in continuare!

Link către comentariu
  • 10 months later...

Sincere felicitari si din partea mea pentru masina. Cred ca esti printre putinii de pe forum cu care impart aceleasi gusturi in materie de personalizare. Sunt de acord si cu alti colegi de pe aici care au recunoscut ca ce e OEM ramane OEM, deci stopurile sunt cap de afis. Jantele iarasi le-ai nimerit foarte bine. Sa te bucuri de masina, multa bafta in continuare si multi km fara probleme ! Drive safe

Link către comentariu
  • 11 months later...
nicusor_pintilie

Salut tin sa te felicit pentru modul in care e pastrata si dotata masina si un big like pentru interior multi km in continuare si Drumuri Bune....

Link către comentariu
  • 5 months later...

Rog un moderator sa inchida topicul, masina s-a vandut demult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!