Jump to content

Cupra by Vuf

Vuf

Postare recomandată

Seat Leon Cupra 2008

Modificari:

- Intercooler FMIC 70cm x 23cm x 7cm

- Turbina Subaru Big 16g

- Injectoare RS4

- Evacuare Custom 76mm fara catalizator Aptuning

- Admisie custom Aptuning

- Kit arcuri sport Apex coborare 35mm

- Boost Controler HALLMAN Pro

- BOV

- Anvelope mai mari 245/45/R18

Momentan merg cu softul stoc de 240 cai, cu toate modificarile facute pot sa urc turbina 1.1 atm si scoate undeva la 280 caluti.

Dupa ce am montat injectoarele si turbina am observat ca a scazut consumul la mers batraneste, la relanti consuma 0.7l/h

iar la mers linistit am reusit sa scot pe zi in bucuresti 9% fara probleme.

Iata cateva poze cu masina si modificarile:

post-54605-1253602251_thumb.jpg post-54605-1253602255_thumb.jpg post-54605-1253602259_thumb.jpg post-54605-1253602266_thumb.jpg

post-54605-1253602270_thumb.jpg post-54605-1253602276_thumb.jpg post-54605-1253602284_thumb.jpg post-54605-1253602288_thumb.jpg

post-54605-1253602291_thumb.jpg post-54605-1253602295_thumb.jpg post-54605-1253602304_thumb.jpgpost-54605-1253602310_thumb.jpg

post-54605-1253602313_thumb.jpg

Modificat de Vuf
Link către comentariu

frumoasa si destul de multe modificari.

de ce mergi cu softul stock? ai fost mai demult..intr-o seara langa Ploiesti si te-ai intalnit cu un GTI negru ? ca nu mai stiu...

Link către comentariu

Foarte tare :blah:

Cum ai facut intercoolerul? E un fel de twintercooler? Ce admisie ai? Ai renuntat la recirculare? Filtrul mi se pare ITG. Trage-i si un soft pe masura si o sa rupa :mop:

Link către comentariu
Foarte tare :scratch:

Cum ai facut intercoolerul? E un fel de twintercooler? Ce admisie ai? Ai renuntat la recirculare? Filtrul mi se pare ITG. Trage-i si un soft pe masura si o sa rupa :D

Filtrul este Pipercross.

Am renuntat la recirculare la bov-ul de fabrica, catalizator si la solenoidul de pe turbina

Din pacate bugetul pe criza a ajuns la zero sper in curand sa pun softul si un kit de interne forjate

Intercooler-ul este montat separat am renuntat la cel de fabrica, temperatura in admisie nu a sarit de 50 grade pana acum.

Toate modificarile de pe masina au fost facute de mine

Modificat de Vuf
Link către comentariu

rupe norma. Felicitari ptr modificari, mai ales ca le-ai facut singur. Sa o stapanesti sanatos si asteptam si poze cu interiorul si mai multe detalii

Link către comentariu

frumoasa masina si super motor, s-o stapanesti sanatos. O singura nelamurire am, de ce atatea modificari daca n-ai crescut si puterea? Si zici ca daca faci soft urca la 280... deci cu turbina+injectoare+intercooler+evacuare+admisie+soft castigi doar 40CP? Nu ajungeai pe la o cifra similara si doar din soft?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos.Cu un soft bun,ajunge cu siguranta la 350 de cai :icon_thumright:

Link către comentariu

Cu softul de baza scoate 280 cai cu turbina setata prin boost controler la 1.0-1.1 bari

Cu un soft bun tot ce am pus pe ea tine 430-450 cai dar vreau sa ii schimb si interne pana atunci

O sa fac un soft undeva la 350-370 cai momentan ca sa nu sparg motorul

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Foarte bine ca esti precaut. La peste 350 de cai exista un risc destul de mare sa indoi bielele stock. :icon_thumright:

Masina e super, am vazut-o live prin trafic si pe la Casa Poporului.

Succes in continuare!

Link către comentariu

Face minuni pe viraje, ajuta putin si la plecare.

Cred ca cea mai buna solutie este sa mergi pe ambele variante propuse de Bebe.

Link către comentariu

dnu vuf...jos palaria,masina arata si se comporta bestial(foarte frumos oricum modelul acesta de Cupra)iar galbenul e splendid :D keep it up bro'

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!