Jump to content

Montare faruri xenon oem Golf 4

IS0 4LEX
 Share

Postare recomandată

DA, alea sunt calc de far.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 months later...
Marius Mariusică
On 23.05.2015 at 13:23, SFBogdan a scris:

MRC nu am folosit motorașe de beetle, am folosit motorașe cu codul 1j0941295a care se portrivesc pe mai multe modele, si care ca forma sunt la fel cu 1j0941295e (care se afla in farul xenon OEM), dar funcționează manual.

Bobbyrock Incep sa m-a îndoiesc de afirmația ta. Dacă știi cum, spune si altora măcar o idee. Uita-te cu atenție la codul motorasului din farul tău, si dacă e cel cu "E" , atunci ... ce sa zic esti un geniu.

Eu am încercat sa fac toate modificările posibile si imposibile, chiar am cerut sprijin de la un electrician/electronist si tot nu am reușit pana nu am găsit informația din link-ul pe care l-am postat. Poate nu mă pricep destul de bine, sau poate nu am avut noroc, dar totuși am găsit o soluție care e valabilă pentru toate farurile cu xenon OEM.

Nu vreau S-o "lungesc", așa cum spunea un coleg pe aici, dar tot cum spuneau alți colegi mai experimentați ca mine in electrică, motorasul din farul OEM xenon funcționează pe impulsuri.

Va salut

Salut ce trebuie sa modific în far ca să meargă reglajul manual de la vechile faruri , am pus faruri cu xenon OEM Bosch.  Mersi 

Link către comentariu

Marius Mariusică
On 07.08.2023 at 15:37, Al Bundy a scris:

DA, alea sunt calc de far.

Salut  cum pot schimba motorașul din far Bosch xenon original pana în 2002  , trebuie data sticla jos sau se poate prin spate ? Vreau sa fac reglajul manual ca am făcut retrofit la xenon și din ce am citit trebuie sa schimb motorașul dar nu știu cum sa l dau jos . Multumesc 

Link către comentariu

mirceateodor

Nu poti pune motoras normal, daca asta e intentia. Difera lungimea tijei de regla  dimensiuniile motorasului si sistemul de prindere. Pana si mufele sunt un pic diferite. 

Merge inlocuit cel original cu altul acelasi cod ..dar greu.  Reglajele oglinzii la maxim si grija mare la suruburiile de plastic deoarece se pot rupe.

IMG-20240106-WA0006.jpg

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare.

Folosesc acest topic pentru ca nu am gasit niciun altul asemanator si nu vreau sa poluez forumul cu topic-uri noi inutile...

Imi puteti spune cineva ce rol are acel element din farul de Golf 4 corespondent becului de faza scurta. (Vezi foto atasat) Becul este H7. Numai la VW vad acest element decorativ care la mine are si un W deasupra.

Mi se pare ca e in plus si in unele cazuri umbreste becul de faza scurta facandu-l ineficient.

Ce risc daca il elimin?

Repet: am vazut multe alte modele de masini cu becuri H7 care nu au nimic in fata becului. Oricum becurile tip H7 au in varf o vopsea care impiedica orbirea celor de pe contrasens.

Multumesc anticipat.

Capture.JPG

Modificat de IoneLLo
typo
Link către comentariu

Din cate imi aduc aminte la golf 4 este bec H4. Rolul elementului respectiv este de a permite comutarea faza lunga/ faza scurta-acopera fasciculul de lumina. Sper sa nu ma insel.

Link către comentariu

Golf 4 nu a avut H4 niciodata, doar bora.

Link către comentariu

My bad..insemna ca de acolo stiam de H4, avand anterior si o bora (m-am gandit ca e aceasi platforma 1J).

Link către comentariu

Becul este H7 iar becul pentru faza lunga se agla in alt reflector, nu in acelasi cu faza scurta. Dar pe scurta este instalat in interior acel capac "ornamental" sau nu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!