Jump to content

Montare faruri xenon oem Golf 4

IS0 4LEX
 Share

Postare recomandată

Stie cineva ce fel de adaptari trebuie sa fac pentru a imi pune astfel de faruri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

se ia una bucata kit xenon h7 pt faza scurta si dai un search DIY xenon golf 4 urmezi instructiunile si gata :icon_thumright:

e si mai ceva balastul din stanga (cum te uiti la mansina) se poate pune pe aripa interioara chiar langa recipientul de lichid.

Link către comentariu

Eu nu am xenon, dar am auzit de la multi ca sunt chioare(chiar si cele OEM) si nu prea vezi ca si cu niste becuri clasice cu filament, ba mai incep sa palpaie ca un pom de Craciun. Doar lookul merge :))

Link către comentariu

• Administrator

Sa nu mai asculti la ce spun altii, eu am xenon OEM si nu se compara.

Link către comentariu

Vorba lui Marius : Nu asculta ce spun altii.

Daca nu as fi putut face comparatie probabil ca as fi tacut din gura.

Am avut G4 cu faruri normale si acum am G4 cu faruri Xenon OEM.

Sunt super. :))

Link către comentariu

Merita xenon, nici nu se poate compara + consumul de curent ii mai mic (2x50w becuri normale si 2x35w xenon) diferenta de 30w se simte si la consumul de carburant :)

Link către comentariu

• Administrator

Sa ramanem totusi la subiectul acestui topic: "Montare faruri xenon oem".

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Domnilor titlul acestui topic este foarte clar şi anume: Montare faruri xenon oem Golf 4.
Aici vor rămâne numai posturile ce conţin informaţiile utile privind un upgrade de la farurile cu halogen la cele cu xenon OEM.
Pentru cei care nu au aflat încă, OEM reprezintă prescurtarea de la „original equipment manufacturer”.
Vă rog să va abţineţi a mai posta în legătură cu farurile cu xenon aftermarket, utilitatea xenonului sau diferenţa între aftermarket şi cele OEM, sau între halogen şi xenon, ori între orice altă combinaţie găsită de dvs. Nu suntem în aria „Versus” să dezbatem diferenţele, avantajele sau dezavantajele, aici discutăm numai despre montajul unor astfel de faruri.

În acest topic se vor discuta numai problemele privind costurile, montajul şi orice alte detalii privind un astfel de upgrade la faruri oem cu xenon.
Dacă vor mai apărea posturi ce nu au legătură cu subiectul topicului, acestea vor fi şterse iar autorii sancţionaţi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

dupa ce termin tot de facut am sa scriu aici toti pasii.deocamdata am o intrebare...cine poate sa imi faca rost de mufa adaptoare de la 10 pini la 12 pini(mufa de la farurile cu xenon oem)?am gasit si codul 1J0941165 poate ma ajuta cineva cu un pret.este cineva care aduce de pe ecstuning.com?

Modificat de IS0 4LEX
Link către comentariu

Incearca

aici

Te pot ajuta cu comanda daca vrei.

Stau in Germania. Vb mai multe pe pm.

PS. Aici gasesti si alte parti componente ale sistemului de Xenon pe care le poti comanda.

Modificat de Sergiu W S G
Link către comentariu

• 2 weeks later...

am rezolvat.le-am pus pe masina si totul este ok.ce am facut?am luat 2 mufe de la niste faruri normale care erau sparte,am taiat firele din far,la fel am facut si in farurile xenon ,am pus mufa cu 10 pini in locul la cea cu 12,dupa schema cablurilor din farurile normale le-am legat si in farurile cu xenon,am comandat 2 adaptoare de bec d2s,le-am cuplat la 2 balasturi hid,si acum functioneaza perfect,insa am o rugaminte,poate are cineva o schema la cablaje din farurile cu xenon,pentru ca prima data cand am facut cablajele cand dadeam faza lunga mi se ridica si faza scurta,dar dupa ce le-am mestesugarit nu mai merge decat reglajul manual din comutator.Din motoras vin 3 fire,din mufa la fel 3 fire,eu le-am legat intre ele,dar la ghici,pentru ca 2 sunt negre si unul maro si din mufa sunt 2 negre si unul rosu,acum cel rosu e cu unul negru,unul negru cu unul tot negru si cel maro cu unul negru,poate ma ajuta cineva cu o schema

Link către comentariu

LA xenon OEM nu exista reglaj manual.

post-1788-1259696553_thumb.jpg

post-1788-1259696668_thumb.jpg

Link către comentariu

stiu ca nu exista reglaj manual,dar am refacut cablajul din interiorul farurilor,inlocuid mufa de 12 pini cu una de 10,si acum merge reglajul manual.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am schimbat sticla la faruri(de la colegul timady),am vopsit maginea la faruri in negru lucios(joey mod) am refacut legatura motorasului electric,acum le pot regla din masina,am inlocuit mufa de 12 cu una de 10 pini..atasez niste poze cu ele in stadiu final,ramane ca zilele urmatoare sa le montez pe masina.multumesc la toti pentru informatiile puse la indemana.Sarbatori fericite!

post-17072-1261746193_thumb.jpg

post-17072-1261746208_thumb.jpg

post-17072-1261746220_thumb.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...

O mica intrebare...cum se pot regla farurile OEM de pe G4?Imi cam bate aiurea cel din stanga si speram sa il repozitionez singur.Multumesc anticipat

Link către comentariu

cel mai bine si mai sigur este sa mergi la un service auto si ti le regleaza. cost maxim 30 lei si scapi de bataia de cap

pentru a trece de la farurile fara xenon la faruri oem cu xenon iti trebuie o mufa adaptoare ca cea din imagine. cost aprox 45 euro

post-13656-1265175453_thumb.jpg

Link către comentariu

• Administrator

DomaniG

Aici se discuta despre Montare faruri xenon oem Golf 4.

OEM = original equipment manufacturer (echipamente originale fabricate de producator)

Modificat de Marius
Link către comentariu

Da da....scuze ca nu am precizat, dar am crezut ca va dati seama.Am faruri xenon OEM.Cum se pot regla acestea?? Hmmm?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

• 1 month later...
Laurentiu_LWR

o intrebare foarte urgenta va rog frumos...

motorasele de la farurile normale BORA se potrivesc pe farurile xenon oem bora?

Link către comentariu

Andumoscaliuc

in principiu se potrivesc numai ca trebuie sa fie produse de aceiasi firma....vw foloseste faruri produse de valeo cat si faruri produse de hella

Modificat de Andumoscaliuc
Link către comentariu

• 5 weeks later...

as dori sa imi montez si eu nste faruri cu xenon oem pe bora mea.acum am faruri cu xenon aftermarket.producatorul farurilor este fk, si nu sunt foarte incantat de calitatea lupei.daca ma ajutati cu sfaturi..sunt deschis.

Link către comentariu

Ai nevoie de faruri impreuna cu calculatoarele de pe ele, senzorii cu parghiile de inclinare de pe bascula fata si spate, cablajul aferent senzorilor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!