Jump to content

Prima masina - Passat B2 Break

Yossarian

Postare recomandată

Nu demult am cumparat o masina second hand si de abia acum imi dau seama ce idiot am fost deoarece nu m-au interesat deloc masinile. In loc de o masina, am cumparat un mare bagaj de probleme. Am postat deja intr-un alt thread, dar fiind membru nou, inca nu am voie sa incep alt thread decat aici. Asadar, voi risca un re-post:

Salutare fratilor! Am luat si eu un Passat B3 combi din '92, si cum este deja traditie, i-am aflat doar pe urma problemele. In primul rand, sistemul ABS este dezastru, dar de asta ma voi ocupa mai tarziu. Sonda de benzina nu functioneaza(s-au uitat la ea intr-un service si au zis ca am nevoie de o pompa de benzina noua, cica ii intr-o bucata. E adevarat? Si daca e, n-are cineva? biggrin.gif), ceeace e o mare inconvenienta, si am baiuri cu aprinderea(masina facea autoaprindere dupa ce opream motorul, uneori mergea motorul 10-15 sec). S-a uitat nenea din service, destept si cu experienta, si a inceput sa regleze, mi se pare, la injectie, dupa ureche. Acum masina consuma 14l in oras si in caz optim 7 inafara, iar problema cu autoaprindere nu a disparut. Imi poate spune cineva unde si cum pot sa reglez aprinderea? Si numai mie mi se pare prostie ca sa faca asa ceva dupa ureche?

Va rog ajutati un biet incepator cu prima lui masina! :icon_cool:

edit: Ahem, scuzati, am gresit titlul topicului. Asa cum am specificat si in post, este vorba de un passat B3 break si nu B2 :blah_:

Modificat de Yossarian
Link către comentariu
  • 1 month later...

salutare....

bai...se pare ca ai prins o masina care nu a fost intretinuta cum ar fi trebuit,

si eu am un passat 35i variant din 91' si sa sti ca la mine nu au fost probleme asa mari.

ce-i drept masina am cumparat-o din germania de la o doamna care sa sti ca sa ocupat de masina...adica piese schimbate la timp.

pe partea de ABS nu stiu ce sa-ti spun pt ca versiunea pe care o am eu este fara, asa ca aici nu am cum sa te sfatuiesc dar in ceea ce priveste consumul aici nu prea poti face multe.

avand in vedere ca masina este din 92' si probabil are si ceva km la bord, este inevitabil un consum crescut de benzina si probabil o sa descoperi ca mai si mananca ulei.

mie masina imi merge ceas, iar in ceea ce priveste consumul: 10l/km-in oras si 7.5l/km extraurban.

la partea de piese ti-as sugera sa cauti la cei care fac dezmembrari pt ca o sa fi mult mai castigat sau mai poti gasi si pe 4tuning.ro.

iar daca vrei sa incepi sa lucrezi la masina si sa iti aduci piese noi iti pot da cateva ponturi de unde sa le cumperi....din germania.

din punctul meu de vedere cred ca ai o masina buna care daca incepi sa schimbi una alta la ea si sa rezolvi problemele o sa te alegi cu o masina pe cinste.

eu unul sunt foarte multumit

poate data viitoare revi cu ceva poze cu masina ta

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!