Jump to content

Audi A8 LWB 3,0 TDI

micnea

Postare recomandată

Eh se pare ca nu-i asa lovita precum credeam eu. Aseara cand am vazut-o mi se parea mai nasol, dar azi pe lumina am vazut ca e doar ff putin indoita... se face din chit indoitura aia.

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

51

• Circoloco

5

• xht20

4

• EmilianPop

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu i-am mai schimbat-o din pacate. :icon_thumright: In rest nimic nou. Nici macar lovitura de pe aripa n-am mai facut-o ca-i fransiza prea mare la casco.

Link către comentariu

Am crezut ca vi cu o veste de genu "am ramas eu cu A8`u " :P Sau inca nu sa plictisit tatal tau de el ?:salut::D

L.E:Apropo ai dat A4`le?

Modificat de junioralex
Link către comentariu

Cum vine asta? iti permiti A8 dar e prea mare fransiza la casco? Fara suparare dar chestiile astea eu nu le inteleg

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Nu prea as da 800 de euro pt o zgarietura sincer sa fiu. Mai bine o repar fara casco! Doar ca nu este timp acum de lasat masina in service. :)

Modificat de micnea
Link către comentariu

Tu ai fransiza cat avem noi Casco :) Ma gandesc ca frica mare a fost de daune mari sau furt :(

Sa o stapaniti sanatosi :)

Link către comentariu

Pai oricum casco-ul e obligatoriu, masina fiind in leasing. Dar da cum spuneai si tu, frica mare e pentru daune serioase, furt sau alte chestii mai grave. Chestiile marunte se rezolva. Si tie iti urez sa iti stapanesti masinuta sanatos, si fara incidente! :D

Link către comentariu

Pacat de masinuta,lasa ca poate la anu iti ei un A8 ultimu model :cool:

Am vazut ca si golfuletul l-ai dat,ce iti vei lua passat b5,b6?:icon_thumright:

Link către comentariu

Am gasit un Passat B4 VR6 U.S. Model din 96. Sa vad daca reusesc sa-l iau! Vezi ca sunt poze cu el pe topicul Golfului! :D

Link către comentariu

stiu ca este o intrebare tampita, dar nu pot sa ma abtin. De ce in primele poze aveai la nr Ct-18-LEH iar mai tarziu B-08-LEH? Stiu ca nu poti schimba nr de inmatriculare atat timp cat e in leasing. In rest, pacat ca ai vandut-o, era un vis ptr orice pasionat auto. Poate ne uimesti cu alta nava cat de curand. Bafta.

Link către comentariu

Am schimbat proprietarul masinii, si am trecut-o pe Porsche Leasing, si am putut sa-i punem numere de Bucuresti! :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!