Jump to content

Audi A8 LWB 3,0 TDI

micnea

Postare recomandată

Cred ca am vazut si eu S8-ul pe net. Era cumva unul visiniu? Cat despre butoane, sincer chiar nu le-am numarat. Dar nu mi s-au parut asa multe, fata de alte masini din clasa ei! Saptamana trecuta a fost expusa, dar nu stiu unde exact.

Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

51

• Circoloco

5

• xht20

4

• EmilianPop

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Momentan imi impart Golfuletul cu tata, dupaia nu stiu, un A6 generatia actuala!

Link către comentariu

Nu se mai vinde masina. Mergem vineri la Cardinal sa o luam inapoi. Si a primit si un polish cand a fost pregatita pentru vanzare, sper sa nu-i fi dat stickerul jos.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Preluare de leasing si atat. Doar ca valoarea de plata ramasa este una foarte mare. Pretul sa zicem ca nu conteaza foarte mult.

Modificat de micnea
Link către comentariu

She's back home, sper sa ii fac azi niste poze calumea de data asta cu aparatul si nu cu telefonul. Indata ce voi face pozele le voi pune si pe forum!

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Revin cu o veste destul de enervanta pentru mine. Vineri cand dadea tata sa plece cu masina am constatat un sunet tare ciudat de la motor (ceva batea pe acolo pe undeva), cand am ridicat capota, am constatat ca cureaua de accesorii era rupta. Nici pana acum nu inteleg cum de la o masina la 60 000 km, veche de un an jumate care nu a fost forjata sau chinuita in vreun fel sa se rupa cureaua din senin. Noroc cu garantia, ca au venit cei de la Cardinal Ploiesti cu platforma si au dus-o acolo, acum sa vedem cand va fi gata.

Link către comentariu

Salut! Ma intereseaza ceva detalii legate de A8, daca o mai dai si in ce conditii! Da un PM

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De la ultimul post, am schimbat cureaua de acesorii pe garantie la Cardinal si saptamana asta am schimbat si placutele si stergatoarele de parbriz ca se pare ca s-au uzat (prematur zic eu), dar asta e. Urmeaza un set de cauciucuri de vara Vredestein, nu stiu modelul ca tata le-a ales.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Sesanta ar da foarte bine :D Am vazut pe un touareg modelul si arata foarte bine

Link către comentariu

Am vazut si eu poza cu ele dupa ce mi-ai zis de ele, ca pana acum nu am auzit de marca aceasta, si intradevar arata ff bine. Dar le-a luat pe astea acum!

Link către comentariu

stai cumva prin tunari ? am vazut masinile parcate pe o straduta :)

Link către comentariu

Dap in tunari stau!:huh:

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

N-am mai intrat demult pe aici. Am schimbat cauciucurile dar se pare ca nu sunt Vredestein ci Bridgestone. Am vrut sa-i punem grila de S8, dar n-am mai pus-o, am facut si revizia saptamana trecuta si s-ar putea sa urmeze un polish integral dar inca nu sunt sigur de asta.

Link către comentariu
Am vazut si eu poza cu ele dupa ce mi-ai zis de ele, ca pana acum nu am auzit de marca aceasta, si intradevar arata ff bine. Dar le-a luat pe astea acum!

aspectul e criteriul cel mai important cand cumparati niste cauciucuri? Important e sa arate ele bine, nu trebuie sa fie asa performante

Link către comentariu

Eh trebuie sa fie si performante, mai ales la masina asta, din punctul meu de vedere trebuie sa arate si bine, sa fie si performante. Mai importanta e performanta totusi... zic eu! :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nimic nou la masinuta. 71 825 de km si masinuta merge ca in prima zi. Marti am programat-o la Cardinal ca sa-i schimbe rolele intinzatoare.

Link către comentariu

Daca e vb de Cardinal Constanta, ma minunez ca o tot duci acolo. Eu am avut probleme cu ei de fiecare data cand am dus masina mea sau a tatalui meu acolo. Ba dispareau piese, ba cd-uri sau treburi utile din torpedo, ba trusa si triunghiul. Drumuri bune si cand mai ajungi pe aici si esti la service poate-ti fac o vizita cat esti pe acolo, iti tin de urat :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

De la Cardinal Constanta am luat-o, dar o ducem la Ploiesti. Eu pana acum nu am avut probleme nici la Constanta nici la Ploiesti. Inainte cumparam masini si le faceam revizia la Tess Brasov si nici acolo nu am avut probleme. Sry de offtopic.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi dimineata am observat ca bara spate e stersa (probabil in parcare la Carrefour sau ceva de genu), ca acasa o tinem in curte evident. :) Grav nu e, dar e foarte enervant cand stii ca te-ai chinuit aproape 2 ani sa o tii curatica si sa o intretii, si sa ti-o zgarie un berbec in parcare. Ea asa mai are zgarieturi (si fiind neagra, logic ca se vad toate), dar parca aia pe bara e foarte enervanta si se vede mai tare ca celelalte. Am sa incerc maine sa ii dau niste polish sa vad daca iese. Wish me luck! :D

Link către comentariu

Revin cu vesti nu tocmai bune. A reusit tata sa atinga masinuta azi pe la pranz, lovindu-i aripa din spate si zgariandu-i bandoul de pe usa din spate. S-a frecat de un Golf ca nu a apreciat bine distanta sau ceva de genu. Aripa s-a indoit pe arcada rotii fix pe nervura. Ea nu e indoita nasol, e doar acolo pe nervura un pic de indreptat si bandoul de schimbat (dar ma gandesc ca fiind din aluminiu se indreapta destul de greu), Golful am inteles ca nu avea nici macar vopseaua sarita de pe bara. Cred ca o vom lasa asa o perioada, ca pe casco are o franciza enorma. Poze o sa-i fac maine pe lumina, ca eu am vazut-o abea sera, si nu se intelegea nimic daca faceam poze pe intuneric.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!