Jump to content

Audi A8 LWB 3,0 TDI

micnea

Postare recomandată

Hello everybody! As dori sa fac prezentarea unei masini care nu este a mea, dar pe care o iubesc la fel de mult ca pe a mea, care are deja topicul ei, si din pacate nu am apucat sa vin cu ea la nici o intalnire. In fine sa revenim la ceea ce am vrut initial sa fac, adica sa prezint Audi-ul tatalui meu. Este vorba de un Audi A8 LWB fabricat in septembrie 2008 echipat cu motorul de 3 litri TDI si 232 cp. Lista de optiuni este una destul de mare printre care amintesc urmatoarele:

- Adaptive light

- Advanced Key

- Audi Side si Lane assist

- Coloana volan reglabila electric in inaltime si adincime

- Comanda vocala (in lb. engleza)

- Cotiera centrala

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• micnea

51

• Circoloco

5

• xht20

4

• EmilianPop

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

super masina, insa un singur lucru nu inteleg (in general modele LWB, nu legat de masina asta): de ce nu au pus in spate niste scaune adevarate, fotolii, micsorau consola centrala si faceau niste scaune de te lafaiai in ele. parere mea

Link către comentariu

Pai exista scaune individuale, cu consola prelungita numai ca acest pachet este optional, si cam scump.

Cam asa arata scaunele individuale. Nu sunt chiar fotolii, dar sunt separate, si se regleaza electric of course. :)

post-27170-1253499210_thumb.jpg

Modificat de micnea
Link către comentariu

Superba, de vis. Cand se va plictisi tatal tau de ea si va dori sa o schimbe eu zic sa o pastrezi tu pentru tine. Este incredibil de frumoasa.

Link către comentariu

Superba masina man! Tot eu te-am imbarligat sa o prezinti si pe asta ^_^ ai grija mare de ea, e o bijuterie! Chiar ar fi o idee sa o pastrezi pentru tine! Bafta cu ce incepem joi :rolleyes:

Link către comentariu

Ce sa mai zica omu` la o asa masina?e un vis la care aspir sa-l pot indeplini in viata asta...sa de=a Dumnezeu` sa fii sanatos si sa te bucuri de ea chiar daca nu este inca oficial a ta :rolleyes: si sa nu dai de prea multi invidiosi care sa ti-o zgarie din ura.Numai bine!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, o adevarata bijuterie cu un motor de invidiat :P A, si inca ceva, intr-o poza, pe BC apare "Does your mother know" :) de ce?

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri, si pentru vorbele frumoase! Cum spunea si colegul de mai sus "Does your mother know" este o melodie care ruleaza, si ii arata titlul pe calculatorul de bord... sunt mare fan ABBA. :) Intradevar si eu ma gandeam, in 4-5 ani cand ar vrea sa o schimbe, sa o pastrez eu pentru mine (this one is a keeper)! :P

Modificat de micnea
Link către comentariu

Pfooaaa...car of my dreams..

Dupa mine, ca si design interior si exterior, un A8 este peste S-classe sau BMW seria 7.

Nu cumva este si quattro??

S-a o stapaneasca sanatos si cati mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Welcome to the big league . :offtopic:

Domnule, masina asta este eticheta de care ai nevoie pentru a confirma oricarui om cu care iei contact, bunul gust.

S-o stapaniti sanatosi si numai de bine!

Link către comentariu

frumoasa masina, are si seful meu de la servici una din 2006, dar cu motor de 4.2 si cred ca are 350CP

dar din pacate asta nu e masina de tinut afara, prin fata blocului etc..

e masina de garaj sau de parcare subterana (ca la nemti) fiind o bijuterie

Link către comentariu

deci..nu sunt cuvinte,sa ai parte de aceasta nava si de toate facilitatile ei..km fara incidente

Link către comentariu

Thank you everybody! Si acelasi lucru vi-l doresc si voua cu masinutele voastre!:angry:

PS: Am sa revin in cursul zilei de azi cu alte poze cu masinuta, dupa ce le scot din aparat.

Modificat de micnea
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!