Jump to content

Golf 6 Comforline

M. Golf

Postare recomandată

Salut,

Acum doua zile mi-am ridicat si eu masina; Golf 6, Comfortline, 1.6 mpi, culoare alb.

Extraoptiuni: CB Plus, roata rezerva normala, RCD 310.

Deja am inmatriculat-o, si are 700km acum; in poze are 600km.

Sunt multumit de motor, are mai multa vlaga decat ma asteptam. Nu are nervul motorului 2.0 tdi, insa nici nu lasa impresia ca ar fi anemic!

Atasez si cateva poze!

post-32290-1253275113_thumb.jpg

post-32290-1253275148_thumb.jpg

post-32290-1253275170_thumb.jpg

post-32290-1253275204_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

Multumesc de urari; pretul ei a fost 15.600 euro!

post-32290-1253278454_thumb.jpg

post-32290-1253278531_thumb.jpg

Modificat de M. Golf
Link către comentariu

Fitza masina domnule, s-o stapanesti sanatos!

O sa cam simti lipsa comenzilor pe volan si a trapei dar nah daca asa ai vrut-o! :)

Link către comentariu

Lipsa trapei nu stiu ce sa zic poate a comenzilor pe volan

Am observat ca nu ai cb in limba engleza

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

@robi - Cel mai probabil are BCul in germana pt ca celor de la reprezentanta le-a fost lene sa il puna in engleza,asa am patit si eu cu un Black Edition,dar am remediat problema cand am ajuns acasa intr-un minut.

Sa o stapanesti sanatos,sper sa nu iti para rau ca nu ai luat un motor mai puternic.

Link către comentariu

Salutare tuturor si multumesc de urari!

Meniul in lb. engleza o sa-l setez la prima revizie, nu ma deranjeaza asa tare; oricum afisajele sunt usor de inteles, mai greu de pronuntat :)

Trapa chiar nu mi-as fi dorit, iar comenzi pe volan as fi luat daca si tempomatul era tot pe volan.

Motorul are mai mult nerv decat am crezut, tocmai am depasit limita celor 1000 km.

Am avut ceva temeri, dat fiind ca eu vin de la 2.0 tdi, 140 cp. insa, e un motor corect, este ceea ce i-mi trebuie mie.

Iar masina, este ceva mai sexi decat precedentul Golf 5.

Probabil, Golf 7 va fi un TSI. Pana atunci, am dorit simplitate maxima.

Apropo de sticker, de unde sa iau?

Per ansamblu, sunt foarte multumit de masina; ce nu imi place, sunt luminile de drum permanente! Vreau, nu vreau, ele se aprind!

Numai bine tuturor!

Link către comentariu

Pai, descarci fisierul de AICI, il pui pe un CD, mergi la o agentie de publicitate si ii rogi sa ti-l faca. 5 lei? 10 lei? Ceva de gen.

Luminile de drum e bine ca nu se sting, asa macar nu-ti pui problema ca nu te vad ceilalti prin trafic. Eu, personal, mi-as dori sa existe functia asta pe toate masinile noi.

Link către comentariu

de ce te deranjeaza luminile de drum permanente? sunt foarte folositoare cand merge pe centura de exemplu nu tre sa iti mai bati tu capa ca trebuie sa aprinzi ceva plus ca dau si bine face masina mai agresiva deoarece sunt puse in pe interiorul farului (intelegeti voi)

PS : Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Legat de luminile de drum permanente: departe de mine sa pun in discutie utilitatea lor.

Totusi, daca noaptea esti in standby, aceste lumini stau aprinse, si fiind mai puternice decat cele de pozitie, ii pot deranja pe ceilalti.

Cred ca mai mult este chestie de obisnuinta. Stiti, noul ne ia intotdeauna pe nepregatite!

Si asa cum zice colegul robi_zet, partea buna este ca nu trebuie sa mai fii ingrijorat ca ai intrat pe drum "european"cu luminile stinse si un politian iti da amenda si doua puncte penalizare :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!