Jump to content

Golf V 1.9 TDI

3millien

Postare recomandată

Salutare tuturor! Dupa aproximativ 2 luni de cautare mi-am gasit masina preferata. Este vorba de un VW Golf V 1.9 TDI 90 cai, an fabricatie 2006, 124.000 km. Este exact ce cautam - adica echipare Sportline + folii negre pe geamuri (are chiar si pe plafon :D ) in afara de motor (vroiam 105 caluti) - dar acesta s-a dovedit a fi mai mult decat suficient cel putin pentru mine.

Pozele sunt facute in graba dar va pot spune ca are cateva stersaturi minore pe bara din spate jos si una pe lateral - la roata din spate dreapta. In legatura cu asta - unde as putea sa le rezolv ieftin si bine? :angry:

post-53294-1253273793_thumb.jpg

post-53294-1253273797_thumb.jpg

post-53294-1253273808_thumb.jpg

post-53294-1253273818_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi Km fara probleme/incidente.

Exista Golf V cu motor de 90CP? ce cod are motorul? cele 3 caractere XYZ ???

Link către comentariu

Merci!

Da, exista. Este motorul 1.9 TDI de 66kw - 90cp. Codul motorului nu-l stiu inca; ma uit si-ti zic. Masina o am de o saptamana si nici n-am apucat s-o ud :angry:

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Ce sa zic sa o stapanesti sanatos si sa pui poze si de la interior sa vedem acolo cum stai. Masina arata bine, spune-ne te rog si un pret de achizitie.

Ai sa vezi ca nu o sa te dezamageasca ca si masina Mk5-ul. Bine ca ai reusit sa iti gasesti ceva de care esti multumit la banii care ii aveai :blah:

Link către comentariu

Multumesc! Sunt foarte multumit de masinuta. Nu cred ca o sa ma dezamageasca vreodata mai ales ca o sa am grija de ea :blah: . Pretul final negociat a fost de 8400 euro si n-am mai ezitat pentru ca aveam mare nevoie de o masina. Asta este, navigatia si xenonul la care ma gandeam vor trebui sa mai astepte pana la anul :)

O sa pun si cateva poze la interior, probabil diseara daca am timp.

Link către comentariu

Nu stiam ca exista motoare de 1.9TDI de 90 de cai pe G5,e prima data cand aud,dar oricum important e sa iti placa tie..Ce-mi place f. mult la ea este ca are spalator de far,imi place foarte mult aceasta optiune si e si f. folositoare. Numai Bine!

Link către comentariu

Multumesc de urari! Pot sa zic ca desi are doar 90 cai, mie cel putin mi se pare suficient, mai ales in oras. Afara la drum lung, motorul tanjeste dupa treapta a 6-a...dar cu echiparea actuala ma opresc mai rar la benzinarie. ;) Oricum, pe viitor il asteapta un chip de putere - 130 cp + ambreiaj sport si cel mai probabil si o volant noua :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!