Jump to content

Probleme motor 3.6 FSI (Touareg 7L)

Wayne
 Share

Postare recomandată

De vreo 2-3 luni am o "problema".Am impresia ca motorul are un lag sau raspunde putin mai greu la acceleratie.

Inainte trebuia doar sa ating putin acceleratia ca sa plece, acum trebuie sa o ating putin mai mult si parca nu raspunde imediat.Nu imi face probleme sa nu traga sau sa nu sara de o anumita viteza.Daca calc pedala mai tare decoleaza si merge foarte frumos cu 220 :(.La automata cand dai drumu la frana pleaca singura, inainte pleca mai repede, acum pleaca mai greu.Aveti idee ce ar putea sa fie?Tot de vro 2-3 luni bag 95 de la omv, inainte bagam carrera 100.Sa fie asta problema?Chiar asa de mare sa fie diferenta?Sa fie ceva la pedala?Am impresia ca are un lag, cateodata o calc si pleaca putin cu intarziere (asta depinde de cum calc pedala).

Masina e 2007 Touareg 3.6FSI 280CP

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iata o rezolvare rapida.

Spune-ne ce tip de benzina ti-a rezolvat plecarea de pe loc... :Driver:

Link către comentariu

Si eu am probleme dar nu stiu de unde exact, problema este urmatoarea: pana la 100-110 km\h motorul trage binisoar nu cum ar trebui iar de la 100km\h ii dau kickdown urca pana la 110km\h si ramane turat la 5000rpm incepe sa palpaie semnalul la bord cel portocaliu cu motorul si nu are forta, daca nu turez motorul mai mult de 3500rpm ajung la 160km\h da foarte greu, ideea este ca de la 110km\h in sus urca foarte greu. Am fost in service la vw sa constate problema si au spus ca este din cauza cutiei de viteze, m-au indrumat la un alt service ce se ocupa doar de cutii automatice, am fost, au verificat cutia si au spus ca merge perfect, nu are nimic ar putea sa fie catalizatorul. Am fost iarasi la service vw sa le spun ca este catalizatorul de vina si ei sustin ca cutia este defecta dar nu-mi dau o garantie ca daca schimb cutia va functiona perfect. Ce sa fac? Ce sa schimb? (in afara de masina pt ca am fost multumit de ea)

PS. Msina are 155.000 km

Link către comentariu

Stai putin cei de la service-ul Vw te-a trimis la alt service tot vw sau un service oarecare?

Link către comentariu

am rezolvat cu carrera 100 da tot mai face din cand in cand.are un mic lag, ma gandesc ca e de la pedala sau nu stiu, am programare la service si vad ce si cum...

PS: poate iar imi zic ca e doar in capul meu :beerchug:

Link către comentariu

Stai putin cei de la service-ul Vw te-a trimis la alt service tot vw sau un service oarecare?

Nu la alt service vw la un service privat specializat in cutii de viteze automatice. Dar am rezolvat pana la urma problema, am tot insistat la servie-ul vw sa verifice catalizatoarele si pana la urma au verificat si constatat ca unul din primele doua catalizatoare era spart in interior iar toate resturile au intrat si infundat ultimul catalizator si nu mai iesiau gazele afara, din aceasta cauza nu mai avea forta motorul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am fost la service si nu are nici pe dracu, nici o eroare.dupa 3-4 rezervoare de alto 101 zici ca e nava, nici un lag, nimic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!