Jump to content

SKODA 4x4

PCR

Postare recomandată

Azi masina a primit filtre si ulei, noi. 132500 km.

Filtrele - Mahle - knecht (ulei, aer, polen, motorina)

Ulei - Motul 5W40.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

felicitari pt masina :icon_thumleft: e foarte frumoasa...sa o conduci cu placere in continuare si sa te bucuri de ea....apropo sunt inebunit dupa astfel de modele :icon_cheesygrin: abia astept sa.mi iau si eu una:)

Modificat de AzoiteiAndrei
Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am facut si schimbul de ulei la cutia de viteze. Nu observ nicio diferenta , cel putin pana acum.

Au intrat 2.3 l Motul 75W90.

Cu ocazia aceasta am schimbat si lichidul de frana, trecusera aprox 3 ani.

Costuri : 55x3l = 165 ron uleiul

manopera ulei CV 127 ron (reprezentanta SEAT)

lichid frana OEM + manopera = 130 ron (reprezentanta SEAT)

Link către comentariu

Salut,am vazut masina in seara asta parcata..arata foarte foarte bine ! imi place totul la ea :icon_redface: cel mai bun imi place ca o intretii si o faci mereu curata.. ce ai facut mai sus .am facut si eu..la acelasi motor si cutie..dar nu si 4X4..si nu prea am vazut modifcari impresionante..numai bine

Link către comentariu

Multumesc....poate ne vedem odata pentru o diagnoza si poate niste activari (as vrea semnalizarile in stil US, daca stii sa le faci). si sa iti admir si eu jucaria.

Link către comentariu

Diagnoza fac..dar sa fac modificari.nu ma bag..cand am timp te anunt ;) trb sa schimb bateria la laptop ca nu prea mai tine..sa ne uitam peste tot :evil:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi m-am despartit de masina mea, adica am vandut-o.....nu ca ar fi avut vreo problema, dar m-a intrebat un prieten daca o vand si dupa o noapte, adica de ieri pana azi m-am hotarat, avand in vedere ca imbatranise destul.

E timpul pt alta, nu stiu inca ce va fi, eu sper sa raman in grup. Sper sa deschid un alt topic tot aici.

As dori sa nu inchida admin. topicul ca sa pot copia si eu interventiile facute pentru viitorul proprietar .

Multumesc !

Link către comentariu

Sa speram ca ramai in grup... oricum, putin surprinzator ca ai vandut-o... cred ca ti-a ramas gandul la un Superb DSG poate 4x4. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

S-o stapanesti sanatos,frumoasa masina... si pachetul drumuri grele (inaltata) si pachetul sport vRS

Link către comentariu

merci , asta inseamba ca imi plac ambele modele iar acesta este un hibrid :)

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Am montat Skoda Audience MP3 - magazie 6 CD-uri.

Navi replica e ambalat in cutie , asteapta un cumparator.

Uitasem cum e sa apesi pe butoane :) obisnuit cu touch-ul.

Acum ma gandesc sa montez un Parrot, pentru bluetooth, sau alta solutie ?

post-50152-0-62825300-1361343819_thumb.j

post-50152-0-78409900-1361343823_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un mic update...dar de mare efect ! Vineri poate il si montez.

Poze cu "noul" volan!

Salutam!

Felicitari pentru masinuta, ai muncit ceva la ea. Am vazut ca ai imbracat volanul in piele, mi-as dori si eu sa fac asa ceva, dar din pacate mi-l doresc imbracat COMPLET, inclusiv spitele, deoarece volanul meu e cam... ros. Nu tare, insa deranjant, oarecum. Se baga omul sa il traga complet in piele?

Link către comentariu

Nu stiu sa iti spun...ia legatura cu el direct Andrei (0744222494) din ARAD. 

Link către comentariu

Multam frumos, il sun mai tarziu!

Km multi fara probleme!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Luni ajung si anvelopele de vara comandate :

Anvelope TOYO PROXES CF2 225/45/ R17 (Made in JAPAN)

Sper sa fie o alegere buna .

Modificat de PCR
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!