Jump to content

VW GOLF 5

M@ri@n

Postare recomandată

In locul tau as da literele de pe hayon jos :icon_thumright:

Sunt curios sa vad cum arata cu eleron. Poate imi iau si eu.

Link către comentariu

fa un bricolaj si scapa de colierele cu care este prins suportul de numar fata ... nu`i sta bine

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salutare tuturor membrilor vwforum.

Da din pacate am dat jos numaru din fata de tot, pentru ca doar traim in ROMANIA acu 1 saptama in timp ce ma duceam acasa, un destept de pe strada de la mine s-a gasit sa puna intr-o curba o banca intoarsa cu picioarele in sus, OMG banca era aproape cat soseaua pusa pe mijlocul ei, am incercat sa o evit aveam vreo 50km/h ploua si am luat-o numai cu partea din stanga. Partea din stanga de la bandou s-a spart, plus suportul de la far, plus proiectorul si cu asta basta. Dar am avut noroc de un prieten si s-a rezolvat cu bara am schimbat-o. Dar e o problema pentru ca bara care am avut-o era aftermarket era GTI LOOK si spoilerul este lipit. Cea care am pus-o akm este originala de GTI si nu am prelungirea de jos.

Care ma poate ajuta cu o prelungire pt bara de golf 5GTI?? PLS

O sa revin si cu poze cu ambele bari.

Link către comentariu

Care ati cumparat piese de pe www.oemplus.ro?

Stiti ceva sunt seriosi?

Au piese originale?

Link către comentariu

prelungirea pt bara de gti vezi ca o gasesti la vanzari , o are un coleg de al nostru la 90 de lei.

Link către comentariu

ms georgik.

Nu stii si cum il cheama ca sa-l gasesc mai usor?

sau in ce sectiune a vanzarilor?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!