Jump to content

Trapa cu celule fotovoltaice

bogdanc
 Share

Postare recomandată

Cum va spuneam si mai demult mi-am comandat la masina o trapa cu celule fotovoltaice. Ideea cu aceasta trapa e interesanta, in sensul ca principalul ei obiectiv este sa-ti recircule cat de cat aerul in interior cand lasi masina parcata la soare in asa fel incat sa nu te coci cand intrii in masina. In realitate lucrurile nu stau asa. Eficienta trapei este scazuta, asa ca de multe ori a trebuit totusi sa mai stau pana sa pot sa intru in masina din cauza caldurii din interior. Initial imi doream trapa in special datorita luminozitatii pe care ti-o confera in habitaclu, lucru imposibil cu trapa solara decat daca o rabatezi cu totul. Ori pe vreme urata, lucrul asta nu e posibil. Asa ca ma intereseaza daca pot sa schimb trapa solara cu o trapa normala cu geam transparent. Am vorbit deja cu dealerul de unde am luat-o, dar pretul cerut mi s-a parut prohibitiv (9400 de ron cu TVA). Alte variante stiti cumva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie unul mi se pare aberant pretul cerut de dealer.Sunt aproape 90% sigur ca dimensiunile geamului trapei normale sunt identice cu cea cu celule fotovoltaice.Prin urmare,cred ca singurul lucru de care ai nevoie este de acel geam si eventual o recodare a controllerului ca sa nu iti dea vreo eroare in maxi-dot,iar astea nu ar trebui sa depaseasca cateva sute de euro,pretul acela cred ca si pentru o masina care nu are deloc trapa este prea mare,cu 1000-1500 Euro imi pot pune si eu.

Link către comentariu

• 4 months later...
Guest jepcarusam

cel mai indicat este sa vorbesti cu un profesionist (nush unde poti gasi asa ceva in ROMANICA) , dar ma gandesc ca o diferenta de prindere sau orice distanta milimetrica va permite infiltrarea apei si sa nu iti creezi alte probleme si mai grave decat ai deja .

Link către comentariu

Cel mai bine ar fi daca ar vorbi cu un reprezentant de la Webasto pentru ca si trapele OEM sunt tot fabricate de ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!