Jump to content

Passat CC

Cosmin_cc

Postare recomandată

Ms flotouran95, din cate imi aduc aminte se numesc SPA. Erau vreo 4 modele de jante in configurator la momentul respectiv, acum as prefera unele chicago sau sagitta, dar sunt multumit si de acestea.

Modificat de Cosmin_cc
Link către comentariu

Chicago, vreau si eu...... :icon_thumleft:

Link către comentariu
CristianMarin

Sunt SPA, cum a zis Cosmin. Chicago sunt asa:

post-55089-0-79731000-1341768309_thumb.j

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

din cate imi aduc aminte se numesc SPA. Erau vreo 4 modele de jante in configurator la momentul respectiv, acum as prefera unele chicago sau sagitta, dar sunt multumit si de acestea.

despre asta era vb....

Sincer, mie imi par cele mai frumoase, dintre cele OEM - Chicago, Interlagos ... si da, Sagitta - dar astea sunt pe 19.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
CristianMarin

Aaaa, ok, ziceai ca vrei si tu Chicago, scuze...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Exista Chicago pe 17"? Merg foarte des prin Buzau (cine a fost pe acolo isi da seama la ce ma refer), si nu indraznesc sa pun ceva mai mare.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Varul meu are un B6 R-Line din 2006 si are Chicago pe 17 :).

Felicitari si tie pentru masina, poate ne adunam mai multi posesori de cc la vreo intalnire, sa ni le laudam.

Link către comentariu

Cosmin, cat iti ia in bucuresti ziua? mie imi ia peste 14 la mers normal catre birou si inapoi, iar daca ma dau la ea sare de 16..

Link către comentariu

Enorm! Depinde si pe unde mergi, dar am facut Stefan Cel Mare, la ora de varf, de la Perla pana la Muncii si aveam media de 12.9 . Dat in ea, nu-mi sarea de 13 si ceva, pana in 14... Verifica filtrele (sau zic o prostie?).

Link către comentariu

posibil... trebuie verificat de ce consuma atat....consumul la relanti, care este ?

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 1 year later...

frate poate imi lasi e-mail tau sa vb ... de passat-ul meu cc ca imi da eroare ACC si nush ce sa fac ..mss

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!