Jump to content

Passat CC

Cosmin_cc

Postare recomandată

Salutare la toata lumea.

Dupa multe zile petrecute pe acest forum, am decis sa`mi prezint si eu masina.

Este vorba de un Passat CC, o masina de care m`am indragostit de la prima poza oficiala pe care am vazut`o, si de atunci numai la ea mi`a stat gandul.

Masina a fost comandata in august 2008, dar din cauza anumitor probleme, a fost livrata abia in decembrie 2008. A fost greu sa astept atat dar a meritat.

Motorizare: 2.0 TDI CR, 170 cp, DSG 6 trepte (extraordinara cutia)

Pe scurt, optionale mai importante:

-Adaptive Cruise Control - "Front Scan"

-Camera Rear Assist

-decor lemn

-Incalzire stationara

-Keyless Entry

-Lane Assist

- Navigatie RNS 510

-Suspensie cu reglare adaptiva

-trapa

-piele Nappa (maro)

-volan multifuntional( cu clapete ptr schimbarea vitezelor)

-scaune incalzite ( fara ventilatie)

-senzori de parcare fata-spate

-telefon

-jante Spa 17"

-oglinzi rabatile electric

- + multe altele

In acest moment maisina are aproape 8000 km, deoarece nu a fost folosita ca masina de zi cu zi, cel putin pana acum :P.

Din fericire, este prea devreme sa vorbesc despre probleme, doar o singura dezamagire am-> o duza de spalare faruri a ramas blocata in interior, si acolo a ramas. O sa atasez poze curand ca se vada clar despre ce este vorba.

Cam atat ptr moment. Asptept pareri, pro si contra. Multumesc!

Poze (si cu surioara ei mai mica) :) fotografii0026.jpg

fotografii0042.jpg

cosmin466.jpg

cosmin468.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

felicitari pentru masina si pentru faptul ca ai luat Incalzire stationara si Keyless Entry. Sunt doua dotari ce le voi avea cu siguranta si eu la urmatoarea mea masina

Link către comentariu

felicitari pentru achizitie

este o masina super,daca as fi avut bani sigur asta ar fi fost alegerea facuta

multumit de cum trage motorul?

presupun ca nu ai probleme in depasiri la cei 170 caluti :blink:

multi km fara incidente si poate vii cu ea la intalnire sa o admiram si noi

cheers

b.

Link către comentariu

@ Voinea : Intradevar kessy si incalzirea stationara sunt extraordinare, merita puse pe masina, in comparatie cu lane assist, care ptr drumurile noastre e o dotare de care nu prea ocazia sa te bucuri. Rar am intalnit o portiune de drum cu marcaj clar stanga-dreapta, ptr ca lane assist`ul sa`si faca treaba bine.

@ justbeck : abia de acum incepe sa prinda viata motorul, adica, sa se simta ca trage, dar consumult mi s`a parut cateodata cam maricel ptr un motor diesel destul de mic zic eu. 10-11 % in oras si 8-8,5% in afara. Spun asta deoarece este un consum ft apropiat de cel al motorului 1.8TFSI (160 cp) pe care mi l`am dorit, dar am renuntat deoarece nu se putea in combinatie cu DSG. Cel putin sunt fericit ca este CR. (sunetul lasa de dorit la turatii mari)

Maine sper sa am timp sa pun poze noi, cu interiorul.

Multumesc ptr urari la toti.

Bafta!

Link către comentariu

Intradevar o masinuta superba, cu dotari bine alese! Sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km, si fara incidente!

Cheers :icon_thumright:

Link către comentariu

Tu ai masina care imi place si eu am motorul care ti l-ai fi dorit,ar fi iesit o combinatie super :Driver: .Nici eu nu am putut pune DSG cand am comandat masina,asta e,poate data viitoare.Consumul la mine e un pic mai mare in oras(12-13) iar in afara nu am coborat sub 10 media.Evident,depinde de condus si de "talpa".

Super masina :D ,sa o folosesti cu placere,sa o conduci cu bine si pe drumuri cat mai bune!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Am si eu un Passat cc 140 cp Tdi si sunt multumit de el.Mi-as fi dorit si eu motorul de 170 cp dar cand am dat comanda in iulie nu se putea motorul de 170 cp.Probleme nu am avut cu ea si am aproape 20000 km . Ar fi o singura problema ,daca pot sa-i zic asa, legat de consumul de ulei. In primii 3000 km a mancat jumatate de litru si pana la primul schimb de ulei s-a dus 1 litru .Consumul in oras il ai destul de mare.Eu cam trag de ea ,schimb numai la 3500 de turatii si daca sare la 7,2 ,iar afara Bcuresti - Sinaia dus -intors 4,8.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :icon_thumright: o singura intrebare, ca am observat ca ai suspensie adaptiva.. Se simte o diferenta mare intre diversele moduri? (sport comfort normal?)

Link către comentariu

@punkkid se simte chiar ft mult diferenta la suspensie, cel putin pe sport si cea mai mica denivelare o simti pana in urechi :Driver:. Rar o setez pe sport, doar la viteze mai mari, sau prin oras cand o "alerg" un pic ;). Acum o tin pe auto, se seteaza singura dupa stilul de condus.

Pozeeee:

http://img134.imageshack.us/img134/9562/18568027.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/272/33150870.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/2285/84426891.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/8616/90949447.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/1220/17462390.jpg

Modificat de Cosmin_cc
Link către comentariu
  • 1 year later...

foarte frumoasa masina :huh: imi plac mult jantele

btw exista si semnalizarile fata transparente? cred ca ar arata mai bine.

:vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Este extraordinara masina din toate punctele de vedere, si depaseste cu mult celelalte masini din clasa ei. Am vazut ca ai plafon panoramic, ai putea sa faci si o poza cu el din interior.

Link către comentariu
unde ai prins tu zapada in luna septembrie?

Pai a spus omul ca cumparat-o in decembrie 2008, deci a prins doua ierni.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

A trecut 1 an de cand nu am mai postat, ptr ca uitasem de thredul asta :) . Intre timp singura modificare care a intervenit a fost nr de inmatriculare ;) am terminat leasingul. Dar a intervenit si o problema, mai pe scurt o eroare la ACC ( adaptive cruise control), dar din fericire masina este inca in garantie, asa ca sper ca sapt viitoare sa ajung la service sa vad ce se poate rezolva. Multumesc frumos tuturor ptr urari!!

10042010016.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

17072010163.th.jpg

25092010216n.th.jpg

25092010218.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ms Adryan. Bine configurata nu prea pot spune ca este. Adica, sunt unele dotari care le regret ca le-am pus. Mai precis, lane assist, nu cred k l-am folosit vreodata, decat in joaca asa, in locul acestuia as fi putut opta ptr scaune cu memorie si era mai practic dar asta e. Plus ca la momentul cand am comandat masina, nu era inca pachetul R-line ;).

Link către comentariu
  • 1 year later...

Hehe Belvedere & Barajul de la Siriu :icon_geek:

Sa stapanesti sanatos masina si te-asteptam pe la intalnirile locale :icon_thumleft:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Multumesc!

La barajul Siriu a primit un bolovan pe capota acum o luna :( , m-a prins o vijelie si cred ca stii ce e prin zona, sar bolovanii precum popcornul cand ploua. Am indreptat capota pe casco, dar am emotii cand trec pe acolo acum, si fac drumul ala cam la 2 saptamani.

Vara asta o sa stau mai mult pe la Buzau, dar o sa fac tot posibilul sa ajung la intalniri. Din toamna n-o sa ratez niciuna :)

post-30494-0-04616700-1341614367_thumb.j

post-30494-0-59276400-1341614372_thumb.j

Link către comentariu

E foarte frumos sa ai noroc de el. Ce model sunt jantele tale ca arata tare bine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!