Jump to content

VW Passat B6

MD683

Postare recomandată

Sunt nou pe forum si, pana acum trei zile, nu am avut cu ce ma mandri.

Proaspat posesor de Passat B6 Highline, 2.0 TDI 140 CP, CR, DPF, DSG6, 2009.

Foarte incantat de ea.

Revin cu poze, cand imi va permite spatiul.

post-10546-1252810131_thumb.jpg

post-10546-1252810147_thumb.jpg

post-10546-1252810179_thumb.jpg

Link către comentariu

in primul rand bine ai venit printre noi

foarte frumoasa masina si bine dotata

sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km cu ea fara probleme

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina... imi place mult volanul! sa o stapanesti sanatos si sa te plimbe cati mai multi km! Mai pune ceva poze.

Link către comentariu

E superba masina,sa o stapanesti sanatos! Imi place mult cutia pe care ai pus-o si de asemenea sistemul audio.Nu inteleg insa ce inseamna "R36 look" pt ca nu imi aduce aminte in nici o poza de R36. Numai Bine!

Link către comentariu

Daca zici tu,intr'adevar seamana dar nu rasare :D cred ca e prea mult spus R36 look dar fiecare isi boteaza masina cum vrea.

Link către comentariu

Nu este nici de departe R36 look, este un simplu R-line ce cuprinde grila fata,prelungirea fata,pragurile laterale si prelungirea spate.

Oricum este o masina foarte frumoasa, de mare efect volanul de Passat CC ce se regaseste acum si pe modele Passat B6 2009.

Sa o stapanesti sanatos.

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos ! cum a zis si AaronNel nu prea are nici o treaba cu r36 !

Link către comentariu

Intr-adevar arata bine, insa pentru ce e chestia din stanga butonului de avarii? ca la versiunile precedente de b6, era la fel si in stanga si in dreapta, acelasi suport de carti de vizita parca..

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum.

Km cat mai multi si fara incidente dar sa sti ca asta este pachetul de styling R-LINE.

Pune si tu mai multe poze.

Cat ai dat pe ea ?

Link către comentariu

"chestia din stanga butonului de avarii" este tastatura pentru format numarul de telefon, face parte din car-kitul cu bluetooth.

Link către comentariu

In primul rand: Bine ai venit pe vwForum!

In al doilea rand: Masinuta este superba, si dotata, si are si DSG deci... e mirifica. Sa o :D cu placere multi km, si fara incidente!

PS: Mai pune si tu niste poze, si detalii te rog! :D

Link către comentariu

Noi poze. Scuze pentru R36. Nou fiind, nu am inteles prea bine cum sta treaba. R line.

Luata de la Scorpion Galati. Termen de livrare, cam 2 luni.

Leasing. 31.700 euro.

Model:

Passat B6 HighLine 2009 - 2.0 TDI, 140 CP, DPF, CR, DSG 6

Dotari optionale:

Alarma antifurt "Plus"- imobilizator electronic- senzor supraveghere interioara- inchidere confort - back-up horn

Computer de bord "Plus"

Faruri bi-xenon adaptive

Indicator cantitativ presiune pneuri prin senzorii ABS, avertizeaza in momentul scaderii la minim a presiunii

Oglinzi exterioare rabatabile si reglabile electric, incalzite

Pilot de parcare - avertizare acustica la parcare fata/spate

Pregatire pentru telefon cu Bluetooth

Radio "RCD 510"cu MP3 ,10 incinte acustice, CD-changer pentru 6 CD-uri, VW sound system

Roata rezerva de aliaj

Sport "Monte Carlo"- 4 jante aliaj usor "Monte Carlo" 7 1/2 J x 17 cu anvelope 235/45 R17 si suruburi antifurt, faruri de ceata, geamuri laterale spate si luneta in tenta fumurie, cu pana la 65% absorbtie a luminii, suspensie sport, garda la sol coborata cu cca 15 mm

Volan multifunctional piele 3 spite

Culoare: Am cerut Gri - Islandgrau. Nu stiu cum se numeste nuanta de gri cu care a venit, dar e frumoasa, asa ca nu am comentat.

Tapiterie: Piele, classic grey

post-10546-1252896100_thumb.jpg

post-10546-1252896132_thumb.jpg

post-10546-1252896156_thumb.jpg

post-10546-1252896245_thumb.jpg

post-10546-1252896271_thumb.jpg

post-10546-1252896302_thumb.jpg

post-10546-1252898269_thumb.jpg

Modificat de MD683
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta! Sa o stapanesti sanatos! Si culoarea este deosebita.

Cum se comporta la drum ( in special cu gropi) masina? Si eu am jante si anvelope aceleasi dimensiuni cu ale tale, si mi se pare foarte rigida, dar in plus vad ca tu mai ai si suspensie sport. :(

A, si interiorul nou e super! :ceuameni:

Link către comentariu

Clantane dintii, daca nu esti atent :)

Salutare, din nou, domnule l@u! :vaidecapulmeu:

Modificat de MD683
Link către comentariu

O masina foarte frumoasa .....sa o stapanesti sanatos. Nu ti-am facut urari in partea cealalta ca deja ii am pe cap.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!