Jump to content

golf 5 gtd look a.k.a Bolidul :X

justbeck

Postare recomandată

pff...ce tare ca i`ai prins...

nu te`or lasat o tura cu masinile??

cred ca ai fost super incantat ca ti`ai facut poze cu ei :) orice pasionat de masini ar fi vrut sa fie in locu tau

Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• justbeck

46

• 77gol

5

• micnea

4

• cip12cip12

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

@justbeck : pune-l si tu pe un site de filesharing sau daca nu, da-mi de veste sa te ajut cu un FTP unde sa-l tinem pentru toti curiosii :)

PS : superba masinuta, s-o stapanesti sanatos si evident, fara incidente

Modificat de Cielo
Link către comentariu

Filmarea pune-o pe youtube si da-ne link :(

Felicitari, mare noroc ai avut ca i-ai gasit!

Link către comentariu

Vis frate !!! Ce bafta ai avut ... Cauta cat mai repede sa uploadezi filmuletul ca suntem curiosi rau. Ce n-as fi dat sa fiu in locul tau sa schimb 2 vorbe cu baietii si sa facem o poza. Ca sa nu mai zic de orgasmul pe care l-as fi avut sa aud cele 3 bestii, cred ca a rasunat transfagarasanul la cum schimba ei numa in zona rosie a turelor :D.

P.S. Ce aiurea ii sta lui Hammond cu freza aia de gay :P

LE: Era sa uit, foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos !

Modificat de VWladone
Link către comentariu

stiu,multi mi-au zis ca am fost un norocos

m-am bucurat ptr ca a meritat drumul,ma asteptam cel mult sa-i pozez de departe :icon_thumright:

ce pot sa-ti zic...masinile sunt vis,dar ma durea sufletul ca le-au lasat prafuite..si la interior(e o traditie de-a lor)

iata in sfarsit un link catre filmuletzul mult asteptat

sper sa mearga si sper sa nu incalc vreo lege a site-ului postandu-l

http://www.easy-share.com/1907911230/DSCF0108.AVI

edit:vad ca va pune sa asteptati ceva timp..puteti sa-mi dati alt file sharing mai bun sa vi-l pun...asta daca nu sunteti rabdatori si asteptati 500 sec

Modificat de justbeck
Link către comentariu

asteptam, ce sa facem.

daca nu te deranjeaza, cum il iau, il urc eu pe youtube pt toti membrii forumului. daca vrei pun si pozele in filmulez, iti fac un colaj frumos :icon_thumright:

Link către comentariu

da,sigur

nu ma deranjeaza,chiar ti-as fi recunoscator

daca vreti dati add la id-ul din profil sa va dau mai multe poze

cheers

b.

Link către comentariu

sa inteleg ca cei trei sunt amicii tai :icon_thumright:

v-ati revazut dupa mult timp :D

ps: ai o masina frumoasa tare

Link către comentariu

In primul rand,felicitari pt achizitie! E superba masina! :icon_thumright: E o varianta mult mai smechera decat Golfuletul meu,tot un SL cu aceeasi culoare. Mi-ar placea s-o vad intr-o zi.. Toate cele bune tie si masinii tale! Peace & luv

Link către comentariu
baga filmul repede undeva sa vedem si noi ;)

in curs de procesare, versiune la care nu am umblat deloc.

@Kostas - e un comportament tipic de fan, nu mi se pare cu nimic exagerat.

Link către comentariu

ce parere aveti de filmulet?:beerchug:

eu zic ca e reusit..mai ales faza cu elicopterul

cheers

b.

@c6t9 - ms ptr coppyright :)

@Adryo-oricand..in bucuresti sau la intalniri la CP

@kostas -thx,si tu ai o masina frumusica :D

Link către comentariu
ce parere aveti de filmulet?:beerchug:

@c6t9 - ms ptr coppyright :)

- cred ca ar merita sa le strang pe toate si sa fac un montaj. imi place ca e foarte curat si prinde masinile si elicopterul. pilotul inteleg ca e roman, controleaza foarte bine jucaria.

ce baga in portbagaj, o patura? LOL

- asa se face in tarile cu apa calda, mi se pare normal. efortul se rasplateste.

Link către comentariu

Pilotul din cate am inteles n-ar fi roman..doar elicopterul inchiriat,si pilotul din staff.

Filmuletul l-a facut unul dintre pasageriicu care am fost..dar nu cred ca s-a suparat ptr ca l-am postat.

Nu cred ca un pilot roman ar intelege atat de bine engleza lui clarkson...vorbea si foarte repede.

Toti aveau paturele,s-au invelit cu ele dimineatza ca le-a fost frig in drumul spre transfagarashan cand s-au oprit sa discute detalii despre filmare.

uitati si dovada http://www.libertatea.ro/stire/au-inghetat...san-257490.html :beerchug:

Link către comentariu

Masina e perfecta (dotari standard are multe,culoarea e una sportiva ,modificari ulterioare tuning cu gust) mai pe scurt de nota 10 si sa o folosesti sanatos

Link către comentariu

multumesc

in 2 zile se face o luna de cand o am,deja am facut vreo 1200 km si sunt tare multumit,

De ziua ei am sa-i fac cadou o spalare si un parfum care sa dea bine,sa isi intoarca lumea capul pe strada cand o vede :)),ca o merita din plin.

Consumul mediu e 9,am mers mai sportiv cu ea sa vad si eu cum se descurca,dar la un drum mers in afara pe transfagarasan si inapoi(autostrada..etc) mi-a consumat decent...7.5

Per total,sunt super multumit

Urmeaza un sistem de sunet decent,schimbat boxe fatza spate.

Nu vreau ceva foarte performant...vreau sa se auda clar muzica,nu vreau cine stie ce basi sa tremure masina din toate incheieturile,ce imi recomandati?

produs/magazin/pret?

cheers

b.

Link către comentariu

si mai vino pe la intalniri ... sa cascam si noi gura la masina

Modificat de cip12cip12
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!