Jump to content

Passat 3bg

dudi_90ss

Postare recomandată

:biggrin: e misto passatu, ne mai vedem pe oras sa mai incerci cu un 1.8t :Driver: :) te salut e misto masina

Link către comentariu

1.8 t 150 incerc cand vrei...da cu a tau de o incredere sporita de 180 mi mai greu :biggrin:

Link către comentariu

Fumos Passat-ul, arata bine de tot, imi place cam tot la ea, singurul lucru ce mai trebuie facut, in viziunea mea, este vopsirea fustelor si pragurilor in culoarea masini. In rest, drumuri bune si spor la modificari.

Link către comentariu

m-am gandit si eu la acest lucru dar astept primavara...se mai incalzeste afar si poate se mai incalzeste si portofelu :beerchug:

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

ti-am gasit si eu topicul intr-un final :)

de masina nu-ti mai zic ca iti zic cand ne intalnim :)

Link către comentariu

Foarte frumos. Spor si la alte modifica. Mai pune cateva poze cu interiorul.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta Dudi :) Altfel arata cu bandourile vopsite..

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa ai grija de ea! Dar vezi ce faci cu stop-urile alea ca daca te prinde un nenea politai mai ciufut iti cam salta certificatul:D (am un prieten care a patzit-o) Spor la modificar in continuare! BRGDS :(

Link către comentariu

Ai o masina frumoasa in care ai depus suflet si mai ales munca . In legatura cu motorul : Eu consider ca o masina nu trebuie modificata la motor dar gusturile nu se discuta . Ai o masina splendida !

Link către comentariu

a implinit si masinuta mea varsta de 100.000 de ani dupa 8km:D si pentru asta si ca sa nu am probleme in Romania dar in Ungaria in special a primit noi stopuri

post-35229-1279907967_thumb.jpgpost-35229-1279907973_thumb.jpg

Link către comentariu

le pun luci nu mi greu dar daca mai merg prin Ungaria la strand si iau 40.000 de forinti amenda o platesti tu ;:D :(

Link către comentariu
  • 2 months later...

Iti recomand niste becuri vopsite pentru semnalul spate sa nu se mai vada galben in stop, sau daca nu gasesti poti face cum am facut eu: vopsit cu bronz de ala la sticluta :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 years later...

dupa 2 ani si jumatate fara postari am hotarat sa postez din nou. Masinuta a primit prin martie 2012 o serie de modificari care includ un 1din JVC avx2 si o camera marsarier. Si niste bunati la motor: o turbina hibrid 2.5, tubulatura intercooler inox plus silicon, intercooler imens 2.0 tsi, evacuare completa cu toba mijloc pentru presiune turbo, senzor map, injectoare ARL si cu duze schimbate. In rest masina nu a avut nicio problema se comporta excelent dupa aproximativ 55.000 de km cu soft 145 si inca 10.000 de km cu modificarile amintite mai sus care aduc masina undeva la 200+hp ambreajul si volant rezista:D. Numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!