Jump to content

Passat 3bg

dudi_90ss

Postare recomandată

Va salut,

Dupa aproape trei ani de cand vizitez forumul si un singur post facut :vaidecapulmeu: am decis sa-mi prezint si eu bitigla.

Passat 3BG,an fabricatie 2002,motor 1,9 tdi,101cai+++(doar homeboy stie valoarea reala) ,87k km(reali ca doar am luat-o noua in 2002)

In service a fost doar pentru revizii si 2 burdufuri care le-am pleznit la forja in curbe si minunatele noastre sensuri. In rest nu am avut alte probleme dar,

am mai schimbat-o putin si i-am facut urmatoarele:

- in prima vaza resoftare normala la 130, apoi o resoftare race special preparata de homeboy pentru bitigla mea

- am luat si un powerbox asa numa sa fie acolo

- folii llumar fata spate luneta

- unit sony, boxe fata spate jbl, tub de bass alpine Rtype 12inch, statie alpine toate luate noi

- tempomat montat de prietenul red fighter

- senzori de parcare banda dinaia montata pe interiorul barii, din nou red fighter a avut placerea de ai monta

- grila neagra fara semn, semnalizari laterale negre cu 3 leduri, faruri negre typ a5 plus xenon h1 6000k,

- stopuri negre

- nelipsitul detector de radar cobra 9930

- jante pe 17 Akuma negru cu argintiu momentan lipsa de cauciuri urmeaza a fi montate ;) stau in garaj singurele :X

Poze nu prea am cu ea dar urmeaza dupa ce ii pun jantele sa ii fac o sedinta :D

210820091660.jpg

100720091583.jpg

060720091578.jpg

Link către comentariu
Passat 3BG,an fabricatie 2002,motor 1,9 tdi,101cai+++(doar homeboy stie valoarea reala)

Salut, arata bine masina pentru inceput. bafta in continuare....

doar homeboy si profilul tau? :icon_thumright: adica 158CP? cum ai ajuns la atat fara modificari la motor? ai fost pe dyno si ti-a iesit atat sau e o presupunere?

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa. S-o stapanesti sanatos in continuare... presupunand ca nu vrei sa te desparti de ea. :icon_thumright:

Link către comentariu

Normal ca nu vreau sa ma despart de ea...si daca imi voi lua altceva tot nu cred ca o sa o vand :D (prima masina si prima dragoste nu se uita niciodata asa-i)

Salut, arata bine masina pentru inceput. bafta in continuare....

doar homeboy si profilul tau? :blink: adica 158CP? cum ai ajuns la atat fara modificari la motor? ai fost pe dyno si ti-a iesit atat sau e o presupunere?

E doar o presupunere sau un test de strada cum vrei....am avut prima oara resoftarea normala la 130 si nu mi-a ajuns si am vorbit cu homeboy si mi-a facut un soft race e dusa turbina la maxim probabil...el mi-a estimat 145 dar am si powerboxul acela sa zicem 5 cai in plus maxim sau si daca nu ar fi nimic dar testul de strada cu mai multe 1,8T sau 2.0tdi 140 s-a dovedit in favoarea mea deci nu stiu exact dar merge foarte binee :X

Link către comentariu

In primu rand vreau sa iti zic ca masina e foarte frumoasa,asteptam mai multe poze cu ea!

In al 2-lea rand,cat te-a costat farurile ?Multumesc

Link către comentariu

Vor veni si pozele dupa ce montez jantele,,,farurile au fost la 330 de eur nu pot sa iti spun de unde le-am luat pentru ca fac reclama plus xenoanele h1 ca cele dinainte h7 nu mergeau...

Link către comentariu

frumoasa masinuta ... sa o conduci sanatos si fara incidente multi km ... totusi o intrebare am referitoare la senzori aia de parcare . Am inteles ca nu se gaureste bara ... cum se comporta ca si pe mine ma intereseaza sa imi montez pe masina . Senzorii sunt senzori EPS ?

Link către comentariu

Pai nu se gaureste bara, se monteaza pe interiorul acesteia, sunt autoadezivi...senzori electromagnetici asa le zice...cand se activeaza fac un camp electromagnetic in jurul barii si detecteaza orice obstacol fata de ceilalti...sunt foarte buni ii am de aproape un an si de fiecare data si-au facut treaba pana la ultimul centimetru :X

Link către comentariu

Stai linistit ca se vede perfect cand pun frana si mai e si al 3lea stop...ii vopsea dinaia transparenta se vede perfect nu am avut probleme pana acum :P

Link către comentariu

Frumoasa masinutza Silviule. Mai ai de facut una alta si ti-am spus eu.

Mult succes in continuare!

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
  • 1 month later...

Foarte frumoasa masina,sa o conduci cu placere fara incidente.

Spune-mi si mie cum ai facut stopurile asa?Cit mai concret?Astept raspuns si aici si pe pm.Multumesc

Link către comentariu
  • 3 months later...

Stopurile o strica,in rest e superba.

P.S Ce ai modificat la stopuri? Arata de parca au apa in ele in ultima poza.. :(

Link către comentariu

frumoasa masina, imi place cum dau farurile negre in combinatie cu grila neagra, stopurile sunt unpic cam negre pt custurile mele, si eu vreau sa le fac dar doar unpic....

Link către comentariu
Stopurile o strica,in rest e superba.

P.S Ce ai modificat la stopuri? Arata de parca au apa in ele in ultima poza.. ;)

umpic o strica nici mie nu mai mi le plac...acuma astept varianta clara cu fundal negru si becuri pun cu leduri :)

arata asa de la poza...am facut sa se aprinda cand pun frana si partea de jos

Link către comentariu

frumos dau DRLurile pe b5.5,imi plac

stopurile sunt prea tuciurii

ar da mai bine fara literele de pe portbagaj

Link către comentariu

m-am gandit ca ar fi mai ok fara literele de pe portbagaj...de fapt am vrut sa fac un clear look si sa schimb bara spate sa fie cu nr pe ea da $$$e criza

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!