Jump to content

Aparatori noroi


Tracto
 Share

Postare recomandată

Va salut ! Cred ca ar fi util sa deschidem o discutie pe tema aceasta ! Consider ca aparatorile de noroi au totusi o influenta pozitiva ascupra caroseriei masinii mai ales cele de pe fata pentru ca impiedica aruncarea apei noroiului si mizeriei sau a sarii (depinde de sezon) pe praguri aripa si usa. Cele de pe spate sa zicem ca au un rol estetic doar sa nu se mai murdareasca bara.

unde putem achizitiona un model decent plastic sau cauciuc universal? Totusi as prefera plastic (arata mai bine)

la cat se ridica pretul unui set original ?

Astept pareri !

Modificat de tracto
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am avut pe masina aparatori de noroi, universale dar cu semnul de vw pe ele.Pot sa spun ca impiedicau destul de bine noroiul si praful sa se depuna pe caroserie, fiindca rotile mele pe 15 sunt putin mai iesite in afara decat cele orignale pe 15.Acum ca le-am dat jos si le pastrez, se murdareste destul de repede, dar look-ul este mult imbunatatit.Nu mai seamana a masina de rally.Insa sub aparatori se poate aduna si rugina,asta depinde de intretinere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

au fost pe ea,dar numai 3 ca una s-a rupt si am mai cumparat un set.Despre pret nu stiu sa iti spun nimic, ca le-am cumparat demult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vrut sa cumpar si eu pe masina din semnatura aparatori de noroi, dar vanzatorul (varu') mi-a recomandat sa nu - pentru ca cum a fost si mai sus amintit - apare rugina din cauza frecarii aparatorii cu caroseria (la imbinare).

Modificat de Manoka
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am intrebat astazi la reprezentanta vw din brasov (tess) si am aflat cu stupoare ca un set original de 2 bucati este pe undeva la 220 ron :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!