Jump to content

Vw fan

GTRunner

Postare recomandată

Hi all ! sunt NOU pe aici si ma bucur ca am primit Accept ! 10xxxx

Mi-am luat din Germania de curand un Golf 3 GT 1.9 TDI 81 KW 110 CP + chip pe el ( proprietarul zice ca sunt in total 150 de CP ), nush fiindca nu am fost inca la test cu el.

Ce pot spune este faptul ca masina este o bijuterie, clima, full electric inafara de trapa, inchidere pe telecomanda, grila sport, buza sub spoiler ( prelungire ) jante BBS 195/50/15, culoare verde metal inchis, leduri albastre sub bord la podul pedalier plus pasager.

Masina este ceea ce mi-am dorit si sunt foarte ( exagerat ) bucuros de ea !

In curand voi face poze...urmeaza folie de carbon pe ea si geamuri fumurii si mici retusuri

Scrierea cu

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Multumesc frumos ! sunt foarte multumit de masina dar am o singura dezamagire legat de ea. E foarte rigid spatele in momentul cand treci cu el peste denivelari , gropi, etc, si ori nu sunt eu obisnuit , ori asa face ea. Ideea e ca am condus tot masini mari ( ex : passat ) si mi se pare ca se rupe saraca, si de aceea nu sunt in clar !

post-54232-1252912564_thumb.jpg

Link către comentariu

Ms sa fie! acuma e la mecanic, schimbat ulei, filtre, tot ce-i de schimbat ! mai am de facut una alta la ea, ma refer chestii minore.

Urmeaza pe ea : folie carbon, capota + grila, + luneta spate, folie negru mat pe plafon , folie pe geamuri , proiectoare sticla transparenta, pe viitor angel eyes, am deja xenon pe el si in rest cam atat pe moment !

momentat poze asa cum am adus-o !

post-54232-1253004698_thumb.jpg

post-54232-1253004708_thumb.jpg

post-54232-1253004718_thumb.jpg

post-54232-1253004729_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!