Jump to content

Maner usa - sofer

Mariuz__
 Share

Postare recomandată

Azi am avut impresia ca manerul interior de pe usa de la sofer e murdar, cand colo... se cojeste "vopseaua" aplicata pe el. Imi spune si mie cineva daca e o problema obisnuita si ce pot face? Se poate schimba pe garantie ceva? :)

Modificat de Mariuz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si cum se desface!Ca m-am chinuit la OCTI sa-l dau si nu am stiut cum,ma depaseste!!! :)

Link către comentariu

Si cum se desface!Ca m-am chinuit la OCTI sa-l dau si nu am stiut cum,ma depaseste!!! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Se desface la service. Simplu! :P

Link către comentariu

Azi am avut impresia ca manerul interior de pe usa de la sofer e murdar, cand colo... se cojeste "vopseaua" aplicata pe el. Imi spune si mie cineva daca e o problema obisnuita si ce pot face? Se poate schimba pe garantie ceva? :mellow:

<{POST_SNAPBACK}>

daca e vb de vopseaua aia cauciucata nu cred ca ai ce sa ii faci...am la servici un passat de prin 99 si pe la stopuri mai riciiam la miner ...cam aceeasi situatie e si la volan ca nu stiu ce are pe el fiindca dupa ce merg un timp am senzatia ca am miere pe miini....

Link către comentariu

La Octaviile mai noi manerele sunt vopsite? .. sau cauciucate ca la Golf4 ?

Daca sunt imbracate in cauciuc ca la Golf4/Leon, eu l-am dat jos de pe 2 manere deoarece se decojisera destul de urat, acum arata mult mai bine.

Link către comentariu

Manerele au pe ele o vopsea cauciucata care la 1 am a inceput sa dea semne de oboseala... se cojeste.

Link către comentariu

Si la 2 tot vopsea cauciucata este!!!Si nu vreau service pentru o banala de fata de usa,pentru la cate programari sunt cred ca pun prin septembrie!!! :rolleyes:

Link către comentariu

am avut probleme cu geamul de la sofer.Mi-au dat jos si fata.Destul de simplu.Totul a inceput de acolo. Au desfacut imediat.Dar cine s-a uitat sa vada cum... :lol:

Link către comentariu

• 3 weeks later...
am avut probleme cu geamul de la sofer.Mi-au dat jos si fata.Destul de simplu.Totul a inceput de acolo. Au desfacut imediat.Dar cine s-a uitat sa vada cum...  :)

<{POST_SNAPBACK}>

se scoate prin tragere ansamblul cu butoanele de geamuri, partea interioara a minerului se scoate mai intai prin tragere inspre fata de usa

Link către comentariu

• 2 weeks later...

uite la mine nu s-a cojit nimic.Totul e in perfecta stare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!