Jump to content

VW Golf V 1.6 102 CP

Bibone

Postare recomandată

Salutare! Sunt nou printre voi, de-abia am facut poze cu masina, si profit ca sa ma laud! ;)

Cred ca majoritatea va dati seama despre ce e vorba din poze, Golf V, 1.6 benzinar, fara alte dotari decat cele din fabrica... suficient insa pentru unun mers confortabil prin Bucuresti! (...dar tine foarte bine si la drum lung! :blink:

Ce ma ingrijoreaza totusi putin este consumul: nu vrea sa scada sub 10.5-11% prin oras nici daca o rogi in genunchi!... :( e drept ca nu pot zice ca sunt un sofer super-linistit, ma mai dau la ea din cand in cand, dar fara excese zic eu!

Pun mai jos cateva poze si astept parerile voastre!

Toate cele bune!

post-52716-1252448542_thumb.jpg

post-52716-1252448555_thumb.jpg

post-52716-1252448563_thumb.jpg

post-52716-1252448576_thumb.jpg

post-52716-1252448589_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina :lol: Sa te bucuri cat mai mult de ea. Cat te-a costat?

In ccp consumul, nu-ti face griji: am o cunostinta in Buc. care si-a luat de curand unul 95% identic cu al tau si lui nu-i scade consumul sub 12-13% (bine, el e si lejer dus cu capu', fiindca nu se prea pricepe cu covrigu', da' pentru aia, zici ca are talpa de plumb).

Daca poti, punei- praguri de GTI (exista un topic pe-aici pe undeva), lipeste-i antena cu super-glue pana nu ti-o fura vreun nesimtit si pune-i un sticker pe luneta.

Drumuri bune :)

Link către comentariu

Merci de aprecieri si de urari! La multi km si tie!!!

Masina m-a costat 9000 E, cu 40.000 km la bord; si e din 2006, am uitat sa precizez. Am luat-o de la cumnata-mea care vroia sa scape de ea, si nu regret niciun moment ca am facut-o! :))

In leg cu antena, dac-o lipesc cu ceva, cum o mai dau jos la spalatorie, la perii?... ca dashteptzii aia cica daca nu o scot se rupe!?

E buna ideea cu pragurile -merci!- cred ca o s-o aplic! :icon_thumright: la banda pe luneta ma mai gandesc... :study:

cele bune!

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwforum! Sa stapanesti sanatos masinuta, si la mai multi km fara incidente. In legatura cu consumul, si a mea consuma mult cam... 11-12 numai ca e tiptronic, presupun ca asa sunt motoarele astea 1,6 mpi, ca vad ca toate consuma cam mult! Poti sa pui si niste poze cu interiorul cand ai timp? :icon_thumright:

Link către comentariu
In leg cu antena, dac-o lipesc cu ceva, cum o mai dau jos la spalatorie, la perii?... ca dashteptzii aia cica daca nu o scot se rupe!?

Nu o mai spala la perii,matuiesti toata vopseaua si zgarii si geamurile/farurile/stopurile,etc pt ca periile nu sunt curatate dupa fiecare masina si noroiul/nisipul/praful de pe ele lovesc in masina ta..eu ma duc la perii numai in ultima instanta...

P.S Bwwlan se referea la un abtibild mic cu "vwforum.ro" nu la o banda cu "Turbo Sprint" sau ceva de genul ;)

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometrii fara probleme!

Link către comentariu

Pai, e simplu: n-o mai duci la aia cu perii :icon_thumright: Oricum, eu de regula evit sa spal masina la alea din 2 motive: periile zgarie lacul si instalatiile alea spala extrem de prost.

Manual sau ploaie.

Link către comentariu

Total de acord cu But Fns si Bwwlan, spalatoriile manuale sunt cele mai bune, si se curata mai bine decat la perie. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!