Jump to content

Masina mea

Sueyy

Postare recomandată

Acum 3 zile mi`am luat un Golf 5 1.9 105 CP masina foarte buna si aratoasa

-motorul e BKC

-masina are 97700 km dintre care 250 am facut de cand am achizitionat`o

-jante 6.5X15 , cauciucuri 195\65 R15 91T Pirelli

-284 NM(test facut de WVWZZZ :D)

aceste lucruri mi se par cele mai importante , in rest are dublu climatronic , oglinzi incalzite , claxon bitonal etc etc.

imi place foarte mult gargarita mea:))) sper ca o sa va placa si voua :Driver:

_9050934.jpg

_9050935.jpg

_9050936.jpg

_9050937.jpg

_9050939.jpg

_9050940.jpg

_9050941.jpg

_9050942.jpg

Modificat de Sueyy
Link către comentariu

Frumos Golf-ul!! Dar cu valoare de Nm nu prea sunt impacat: 284? sau 248? . Din ce scrii, masina nu a fost resoftata asa ca doar daca a ta nu e o editie speciala cu putere stock si cuplu marit ... :Driver:

R

Link către comentariu

Mersi radu si nu stiu sigur daca masina a fost modificata ea fost adusa din Germania si cine a avut-o probabil ca i`a facut ceva pt ca am alte faruri mai puternice fata de cele originale si nu au emblema VW la capatul becului , deci probabil ca e umblata pe ici pe colo , oricum nu ma deranjeaza asta , eu abia astept sa o inscriu pe numele meu:)

Modificat de Sueyy
Link către comentariu

In primul rand s-o stapanesti sanatos, sa ai grija de ea :soothe[1]:

As mai adauga ca masina e model 2004 si are cutie manuala, in 5 trepte.

;) Cuplul este, dupa cum a spus si proprietarul, 284nm. Sunt 284nm la motor, nu la roata. Totusi, am verificat si softul EDCului nu pare a fi schimbat. Probabil la roata ajung exact cei 250nm din specificatii.

Revenind la masina, in mod evident e tornadored; ca modificari la ea ti-as recomanda sincer sa ii cumperi niste covorase originale de la dealer (desi sunt scumpe, merita fiecare banut). Eventual sa-i vopsesti bandourile :scratch:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si trapa aia face toti banii ;) . Cat mai multi km cu ea fara probleme:P

Link către comentariu

Cauciucuri de iarna vara? :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@ritza multumesc , m-am chinuit foarte mult sa gasesc masina cu asa optionale si daca iti zic cat am dat pe ea n-o sa-ti vina sa crezi:P

@circoloco momentan sunt cauciucuri de iarna ca abia am luat-o si nu am apucat sa le schimb dar o sa imi pun in curand de vara ca am unele noi , iar la astea de iarna o sa le pun niste jante de tabla si le schimb in functie de vreme :)

Modificat de Sueyy
Link către comentariu

Nu-mi zi ca nu vreau sa ma tai cu lama :D . Acum vreo 2 luni ca ma gandeam sa vand golful, dar cand am vazut cat au scazut preturile am renuntat. :ceuameni:

Bafta. Ne mai auzim ;)

Link către comentariu

Frumos si dotat, totusi ca si recomandare ar fi sa vopsesti in culoarea caroseriei bandourile de pe bara fata si de pe usi, ceva folie pe geamuri, eventual un spoiler spate de Gti vopsit.

Totusi de curiozitate cat a costat masina?

Link către comentariu

masina a costat 7450 de euro si momentan astept sa fac cativa km cu ea inainte sa ii schimb ceva sau sa vopsesc bandourile , deoarece eu ma gandesc ca sunt in contrast cu trapa deoarece e neagra si incuietoarea lafel , dar sa vad .... oricum ma bucur ca va place:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!