Jump to content

VW Bora 1.9 TDI-PD Highline

Firondoiu Horia

Postare recomandată

Firondoiu Horia

Masina mea este un VW Bora break din 2000 in 6 trepte cu urmatoarele dotari: piele, incalzire in scaune, climatronic, pilot automat, telematik, navigatie mare color+magazie cd, senzor ploaie, oglinzi heliomate+incalzite, faruri cu xenon originale, trapa, telefon, cotiera fata+spate, spalatoare faruri, pachet drumuri grele(pus de mine), maxi dot. Sunt foarte mult de masina mai ales dupa ce i-am schimbat telescoapele(kayaba-fata si monroe-spate). Pozele sunt ceva mai vechi cand nu aveam pachetul de drumuri grele.

post-45461-1252108459_thumb.jpg

post-45461-1252108466_thumb.jpg

post-45461-1252108472_thumb.jpg

post-45461-1252108478_thumb.jpg

Link către comentariu

wow ce surioara :Driver: foarte dotata si nervoasa!

Felicitari pentru masinuta, ce planuri mai poti avea la asa dotari?

Link către comentariu

piele :icon_cool: , mahon :icon_geek: , volan 3 spite :salut: imi place mult navigatia mare ..... magazie cd mp3 ? sau doar track-uri ?. ... cati mai multi kilometrii fara incidente iti doresc .. :Driver:

Link către comentariu
Firondoiu Horia

Va multumesc mult pentru apreciere. Magazia de cd-uri este cu track-uri, (din pacate) dar sunt multumit. Sistemul de navigatie si audio este de la Blaupunkt. Sunt foarte multumit de masina. Mai am sa schimb volant luna aceasta si masina o sa fie ca noua. Eu as vrea sa o vand, dar nu stiu cat sa cer pe ea. Imi puteti sugera voi cam ce pret sa cer pe ea? In afara de cateva puncte de pietricele, masina este impecabila tehnic. Daca nu o vand vreau sa pun niste jante de aliaj si sa fac geamurile negre. In rest cred ca are tot ce se poate.

Modificat de Firondoiu Horia
Link către comentariu

E o masina foarte dotata si sta bine si la capitolul imagine :D Eu nu as da-o, mai ales ca e criza si nici nu stii cu ce masina o sa te alegi ulterior.

Felicitari ptr alegere si iti urez cat mai multi km la volan! :Driver:

Acum vazui ca esti din Tg-Jiu :D Uite aici topicul de intalniri, poate ne dai ocazia s-o vedem si live. :coffee_lol:

Link către comentariu
  • Administrator

Firondoiu Horia navigatia ta este MFD si presupun ca ai magazie cu 6 CD in portbagaj. Nu? Eu asa am pe masina mea.

Cauta pe forum, exista multa informatie despre acest sistem si sunt multe posibilitati de upgrade. De exemplu aici.

Link către comentariu
Firondoiu Horia

Da, navigatia mea are magazie de 6 cd-uri in portbagaj. Chiar nu stiam foarte lucruri despre ea decat sa ascult muzica. Multumesc, Marius pt informatii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!