Jump to content

VW Passat Variant 2004 Highline

sergiu280

Postare recomandată

Salut .. Vreau sa va prezint si eu masina mea .

Este vorba de un VW Passat Variant 4/2004 1.9 TDI 131 Cp Highline.

Am cumparato in luna mai 2009 . E adusa din spania si avea la bord aprox 196.000 km. Am

primit si o carte service in care spune ca la 125.000 km a fost schimbata distributia , iar

revizile au fost facute cam la 25.000 km , ultima dintre ele find la 176.000 KM .

Singurul lucru pe care am reusit sa il fac a fost schimbarea uleiului si a filtrului.

Dotari

- cutie manuala 6+1

- tempomat

- climatronic

- 8 airbag-uri

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice/incalzite

- casetofon Beta + magazie 6 cd-uri

- car kit nokia

- Volan in 3 spite , piele

- scaune fata incalzite si reglabile pe inaltime

- cotiera fata/spate

- interior crem

- Insertie lemn pe bord si usi

- pachet crom

- Jante aliaj ( nu stiu cum le zice la model ) :blah:

- proiectoare

Astept pareri si sugesti . :icon_thumright:

picture052.th.jpg picture013ii.th.jpgpicture014e.th.jpgpicture079k.th.jpgpicture035j.th.jpg

picture068z.th.jpgpicture038k.th.jpgpicture029f.th.jpg cimg1032p.th.jpgcimg1029j.th.jpg

picture024yy.th.jpgcimg1026.th.jpgcimg1022g.th.jpgcimg1040.th.jpgcimg1044s.th.jpg

picture034x.th.jpg

Link către comentariu
Arata bine. Cat ai dat pe ea?

6500 euro + 40 mil taxa ( am prins taxa veche , ca e adusa in noiembrie )

Link către comentariu

criminala rau masina !

nu gasesti asa ceva in germanika si la pretu asta nici daca stai o luna si cauti :blah:

sa te "dai mare" cu ea sanatos :icon_thumright:

p.s. e 1.9TDI sau 2.0TDI ?

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

Foarte frumos Passatul... dar in realitate arata si mai bine :D

Drive safe si fara evenimente!

Link către comentariu

salut!

Foarte frumoasa masina imi place mult interiorul bej si pachetul crom.tare mult as fi vrut sa fie si a mea cu aceste dotari dar n-a fost sa fie.

S-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara nici cea mai mica problema

Obeserv ca si la tine literele TDI de pe capacul motorului sunt doar cromate fara DI rosii.nu stiu de ce.

In spate la a ta inscriptionarile Passat si Tdi sunt sub acea linie la mine si la celelete modele vazute sunt deasupra.

De curiozitate de teintreb ce cod are motorul ? cumva AVF? Numai bine.

Link către comentariu
criminala rau masina !

nu gasesti asa ceva in germanika si la pretu asta nici daca stai o luna si cauti :Driver:

sa te "dai mare" cu ea sanatos :)

p.s. e 1.9TDI sau 2.0TDI ?

E 1.9 TDI scrie chiar la inceputul postului :)

Link către comentariu

THE ROCK

Sincer am impresia ca tu te bagi aiurea in seama, deviem de la subiect si nu stiu ce rost are aceasta discutie , dar o sa-ti fac pe plac sa-ti explic la ce m-am referit cand am zis ca are toate literele TDI albe.

Nu m-am indoit de puterea motorului adica cum ca nu ar avea 131 cp daca cumva s-a inteles asta pur si simplu sunt curios de ce pe spate sunt rosi si la motor albe, asa fiind si la mine. eu la a mea pana acum am crezut ca poate a fost schimbat acel capac de la motor dar am vazut acum acelasi lucru la el de aceea intrebam.

P.s Nu sunt genul de om sa ma bag aiurea in sema ca sa sti.

Link către comentariu

Culoarea masinii... :D. Foarte bine ca ai facut util acel suport car kit si nu mai da urat :ceuameni:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si interiorul este extraordinar :D , desi e mai greu de intretinut bejul. Cred ca i-ar sta mai bine cu niste jante putin mai mari ;) .

Bafta si km la fel de multi cat ai acum in bord, fara probleme ! :ceuameni:

Link către comentariu

multumesc tuturor pt urari :(

Obeserv ca si la tine literele TDI de pe capacul motorului sunt doar cromate fara DI rosii.nu stiu de ce.

In spate la a ta inscriptionarile Passat si Tdi sunt sub acea linie la mine si la celelete modele vazute sunt deasupra.

De curiozitate de teintreb ce cod are motorul ? cumva AVF? Numai bine.

da , codul motor e AVF . Am observat si eu ca inscriptionarile sunt sub linie , motivul nu il stiu nici eu :huh: , probabil nu a avut din fabrica si au fost instalate dupa :question: iar in legatura cu literele albe de pe capacul motorului , probabil a fost schimbat capacul .

Culoarea masinii... :wub:. Foarte bine ca ai facut util acel suport car kit si nu mai da urat :question:

sub incalzire scaun pasager e un magnet , eu am primit de la un prieten clema aceea ce tine telefonul si i-am pus pe spate un banut ca sa stea lipit de magnet :blah:

Foarte frumoasa masina si interiorul este extraordinar :wub: , desi e mai greu de intretinut bejul. Cred ca i-ar sta mai bine cu niste jante putin mai mari :D .

Bafta si km la fel de multi cat ai acum in bord, fara probleme ! :salut:

da , ar merge foarte foarte bine cu jante mai mari .... pe viitor intentionez sa le schimb

p.s. citeam pe un forum .. ce insemna TDI cu rosu

black tdi = fast

red i = weapon

red di = weapon of mass destruction

red tdi = nuclear weapon

:santa:

Modificat de sergiu280
Link către comentariu

am inteles ca ai primit si niste poze mai..altfel. nu le pui aici s a le vedem? :salut:

Sfaturi? hai odata cu sistemu audio :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!