Jump to content

VW Golf 4

rainstorm07

Postare recomandată

Salutare tuturor!!! :)

Ma bucur sa ma alaturi comunitati VW si am sa descriu in cateva cuvinte si masina mea

Este vb despre un VW Golf 4 an 2002 1.4 16v Special Edition pe care l-am adus din Germania anu trecut

Sunt f multumit de ea si o sa pun indata ce o sa reusesc sa fac si ceva poze

Am insa o intrebare : la ce pret gasesc o cotiera pt masina mea?am tot cautat si nu am reusit sa gasesc..si la dezmembrari toate erau fara

Link către comentariu

Salutare si bun venit!

off topic: Cotiera cred ca vei gasi in aria de anunturi online. erau cativa colegi care comercializau! Daca nu poti posta in acea arie, le poti trimite PM celor care vand acele produse.

On topic: Sa o folosesti sanatos! da mai multe detalii despre ea: ce dotaari are, km, pret, etc. si asteptam pozele!

Poza de la avatar nu e a masinii tale nu?

Stefan

Link către comentariu

bun venit si sa o rulezi sanatos multi km

cotiera gasesti si la dezmembrari si mai era un coleg care stiu ca vindea asa ceva...ionell parca il chema(avea un site cu propriul bazar)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Bun gasit tuturor..

as dori un sfat legat de o problema..la Golful meu(stiu ca trebua sa il deschid in alt topic insa deocamdata nu am permisiunea si problema vreu sa o rezolv urgent)

am clima manuala si mi sa ars beculetu ce o ilumineaza..practic noaptea nu mai vad nimik acolo la clima..comentzile etc..

intrebarea mea e ....

Cum pot sa schimb beculetu care ilumineaza panoul de clima manuala?

msm

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!