Jump to content

VW Golf V Coupe Sportline 1.9 TDI

Emminem007

Postare recomandată

Salut baieti. Revin si eu un pic cu o mica intrebare. M-am tot documentat si sincer as fi curios, daca ati putea sa imi spuneti cam cat costa un chip tunnig de la 105 CP la 140 CP. Ms

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare lume, va scriu si eu dupa ceva timp o mica intrebare : Stie cumva cineva cam in jurul a cat se invarte un set de inele cromate pentru bord ? Eu zic ca dau bine pe orice masina ... Cum s-ar spune sunt un " Must Have" ... Sunt foarte curios cam cat costa :ceuameni: .... Aaaa si inca ceva ... Stiti un site cu huse de masina faine ? :D Nu ca si cele din real sau selgros, etc.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare lume,

Am avut si eu acuma 2 sapt prima "dezvirginare" a masinii :P .... Eram in parcare la scoli si asteptam lumea sa mergem la un suc .... Cand un "bolovan" ce avea masina parcata peste drum de mine s-o gandit sa iasa cu masina ..... Numai ca era o mica problema ..... : Eu NU ERAM ACOLO in urma cu 10 min cand el a mers sa scoata banii si nu s-a mai gandit sa se uite in oglinda stanga :Driver: ..... O sa va pun maine poza cu masina ce a patit (Zgariat spoiller spate stanga si infundat un pic :D( ) ..... Iar apoi peste fix 1 sapt am avut o alta "aventura" .... in care sa zicem ca si eu am partea mea de vina si anume : Am "salutat" un canal nesemnalizat :(( .... Noroc ca masina e tare si nu a patit mai nimic numai spoiller stanga fata un pic julit si plasticu de sub el (imi scapa acuma denumirea .... asa ca nu ma omorati :D) a iesit din locas dar l-am bagat la loc. Janta nimic nu a avut iar sub masina la fel nimic. Acuma ... dupa toate astea in care sper ca nu v-am plictisit , am si eu o intrebare : Pot sa-mi activez sa se vada pe comp de bord viteza cu care merg ? Eu asa stiu ca se poate ... insa imi puteti spune cum ?

Ms.

Link către comentariu

Urata treaba :) iti doresc sa nu mai ai parte de incidente neplacute :)) am si eu o intrebare in legatura cu MFD2 ?am observat ca la MFD1 in loc de TELE scrie MUTE.stii cumva care sunt diferentele? presupun ca MUTE pune pe mut dar TELE ce face?

My Skoda ;)

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

@Emil .... Ms si eu sper sa nu mai am parte de faze de astea.

P.S. : Vezi mesaj la topic la tine :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!