Jump to content

Masinutza mea golf 4 GTI

Totore

Postare recomandată

De mult timp astept sa pot sa'mi prezint si eu masina...

Un golf 4 GTI din '99... e in 4 usi...iar ca dotari am urmatoarele: geamuri electrice,climatronic,interior recaro si mai multe nu stiu...atat am vazut in interior... maine o sa'i fac mai multe poze...

Sper sa mai fac cat mai repede rost de bani sa'i fac un tuning si la motor si optic...

post-52587-1251494910_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut,

Ai un motor de invidiat, ai grija de el. Te aspteptam la intalniri in Baia-Mare, in fiecare miercuri de la ora 19:00 in parcarea Billa de pe Cosbuc.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Ai pus mana pe un motor cu care te poti juca frumos si poti scoate foarte mult din el! Baga un chip pentru inceput si vezi daca iti place senzatia!...ulterior admisie, evacuare, turbo, injectoare,....etc

Spor si ...fara evenimente!

Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos! multe GTI-uri 4 pe aici pe forum! cat ai dat pe el? E2 nu? kiometrii?

PS: arata OK asa original. cunoscatorii sigur vor stii ce este. poate peste ceva vreme v-a valora mult mai mult original! nu te baga la tuninguri!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
Salut,

Ai un motor de invidiat, ai grija de el. Te aspteptam la intalniri in Baia-Mare, in fiecare miercuri de la ora 19:00 in parcarea Billa de pe Cosbuc.

MS mult....cand mai ajung p'acasa sigur o sa trec p'acolo ... sigur o sa am grija de el:)

abia astept sa ajung pe la baia mare :))

sa il stapanesti sanatos! multe GTI-uri 4 pe aici pe forum! cat ai dat pe el? E2 nu? kiometrii?

PS: arata OK asa original. cunoscatorii sigur vor stii ce este. poate peste ceva vreme v-a valora mult mai mult original! nu te baga la tuninguri!

Ms.... da e euro 2 ...l'am luat de la un prieten din italia si era facuta taxa inainte de 15 dec 2008 si am platit 5130 roni...

cand l'am luat de 3 sapt avea 135000 km si acuma are 1385000 km si nu am facut nimik numai schimbul de ulei,filtru de aer si flansele la telescoape... trebuie sa'i mai pun freon k nu baga aer asa de rece...

am dat pe el 1500 de euro si vreo 7000 de roni a costat sa trec pe numele meu...

vreau sa'i pun xenon,eleron,blow-off misto,evacuare si poate un power box,cam atat deocamdata...si urmeaza o revizie totala la un prieten k masina a stat un an de zile intr-un garaj...

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos! Ai pus mana pe un motor cu care te poti juca frumos si poti scoate foarte mult din el! Baga un chip pentru inceput si vezi daca iti place senzatia!...ulterior admisie, evacuare, turbo, injectoare,....etc

Spor si ...fara evenimente!

ms si eu sper sa fie fara evenimente... pt inceput xenon,eleron,blow-off,evacuare si un power box sa vedem ce o sa iasa

imi place senzatia si acuma la 150 de cai,vedem mai incolo...

sa-l conduci sanatos multi km

din ce in ce mai multe golfuri 4gti :))

ms mult...

Link către comentariu

Powerbox si blow-off sigur nu, incearca softul Revo, 210 cai, e cu totul alta masina.

Sa o stapanesti sanatos, si spor la modificari!

Link către comentariu

ms frumos...

zici k stric motorul cu blow-off si power box???

ms

Link către comentariu

Pai blow-off nu poti pune la 1.8T, trebuie cu recirculare. Iar power box, bleh :)

Link către comentariu
Pai blow-off nu poti pune la 1.8T, trebuie cu recirculare. Iar power box, bleh :banghead:

Am inteles...ms mult:)

Link către comentariu
Hpoa! Altu' fara sticker :)) Ia masuri, colegu', ca nu se cade sa umbli fara.

De unde sa fac rost si eu de sticker? k mi'ar placea si mie....ms

Link către comentariu

Vezi ca este fisierul AICI. Il descarci, il scrii pe un CD si mergi la o agentie de publicitate; ii dai unuia de-acolo un 5 lei si ti-l face pe resturi de la plotter, ca sa nu platesti o tona de bani. Sau vorbesti cu colegii de la Cluj.

Totul e sa vrei. Bafta :D

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos.

referitor la freon, incearca sa-i schimbi intai filtrul de polen si daca tot nu baga aer rece, atunci mergi si verifica instalatia. :P

Link către comentariu

si eu sunt de aceeasi parere. inainte sa vezi daca trebuie bagat freon schimba filtrul de polen ca e varianta cea mai ieftina a rezolvarii problemei si merita incercata. tata a patit la fel: credea ca trebuie freon si era filtrul de polen imbacsit.

cat.. despre masina... motrul e super fiindca si eu am. foarte fiabil. nu consuma pic de ulei! sa i-l stapanesti sanatos! culoarea si jantele daca ai BBS de 16 sunt super! am vazut ca ai scaunele cu spuport de genunchi... super tare. ale mele n-au! ;) ce cod motor ai? tot AGU ca si al meu? am vazut ca nu ai ASR sau ESP. nici eu. dar se zice ca la masini sport nici nu trebuie ca se baga unde nu ii fierbe oala si strica farmecul :D

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

ms frumos...sper sa'l stapanesc sanatos...nu am asr sau esp dar mie imi place masina cum merge...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!