Jump to content

Meet Boobster :)

iris.claudia

Postare recomandată

- pozele promise

Aseara Boobster a facut baie si apoi a urmat o plimbare pana la Casa Poporului. DIn pacate nu am gasit pe nimeni :)

ps: scuzati calitatea pozelor, nu mi-am recuperat aparatul foto

post-42983-1258106594_thumb.jpg

post-42983-1258106599_thumb.jpg

post-42983-1258106604_thumb.jpg

post-42983-1258106613_thumb.jpg

Modificat de iris.claudia
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iris.claudia

24

• micnea

8

• Georgik

4

• rares30071985

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am am revazut topicul asta, si am o precizare de facut. Intalnirile s-au mutat la in parcarea din spatele fostului Magazin Junior, actualul tribunal. Click AICI pentru mai multe detalii. :Driver:

Intre timp, l-ai amplificat pe boobster?! Daca ai nevoie de sfaturi pe partea audio, just ask. :)

Modificat de animalutz
Link către comentariu
Am am revazut topicul asta, si am o precizare de facut. Intalnirile s-au mutat la in parcarea din spatele fostului Magazin Junior, actualul tribunal. Click AICI pentru mai multe detalii. :)

Intre timp, l-ai amplificat pe boobster?! Daca ai nevoie de sfaturi pe partea audio, just ask. ;)

Boobster a cam stat pe bara iarna asta pentru ca rotile de iarna sunt la 350 km distanta in garaj si nu am ajuns sa le iau.

Sunetul e ok pe el, subwooferul e in cutie, asteapta primavara! :) Daca am nevoie de sfaturi, o sa stiu la cine sa apelez. Multumesc!

Week-end placut tuturor!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ceva nou la masinuta? Te-am vazut azi dimineata acolo la bariera la centura. Eram cu tata cu A8-ul negru si te-am salutat cu o avarie scurta! :icon_thumright:

Link către comentariu
iris.claudia

Buna dimineata :D

Te-am vazut, frumoasa masina, sa o stapaniti sanatosi!

Bubu a mea nu are nimic nou momentan, asta pentru ca nu reusim sa ne hotaram daca sa mergem pe o linie clasica (asa cum mi-as dori eu, pentru ca pana la urma e o broscuta si asa trebuie sa ramana) sau pe o linie moderna, de tuning :icon_thumright:

Insa ma bucur de ea la fiecare plimbare, are 175.000 km aproape si merge ca noua! E cea mai dulce masina pe care am condus-o vreodata.

Link către comentariu

Pai eu zic sa mergi pe o linie clasica si cat mai OEM, dar acum depinde si ce cum o vrei u, ca e masinuta ta si o faci cum iti doresti. Eu doar pot sa te sfatuiesc. Oricum arata super masinuta! :) Drive safe!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!