Jump to content

Meet Boobster :)

iris.claudia

Postare recomandată

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iris.claudia

24

• micnea

8

• Georgik

4

• rares30071985

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

1+2. finala esapament

3. distantiere + prezoane roti

4. arcuri sport

Ultima, dar nu cea din urma, husa pentru Boobster!

Toate produsele sunt de la FK Automotive - Germania.

Eu mai am nevoie de cateva produse ca sa le pot monta si pe acestea, de roti si de o statie audio pentru subwoofer.

Si intr-un plan ceva mai indepartat scaune sport! :)

post-42983-1252432157_thumb.jpg

post-42983-1252432186_thumb.jpg

post-42983-1252432194_thumb.jpg

post-42983-1252432221_thumb.jpg

post-42983-1252432628_thumb.jpg

Link către comentariu
ce mp3-player ai? :)

Sony...sincera sa fiu nu stiu sa iti spun acum exact modelul :P

Crezi ca se vor completa bine tipsurile patratoase cu formele rotunde ale lui Boobster? :)

Sper sa fie un contract reusit, oricum nu se va vedea mare parte din ele.

Daca nu iese bine schimbam :D

Link către comentariu

super tare masinutza

sigur nu vei trece neobservata in trafic iar numele este cel putin interesant

spor la modificari si cati mai multi km fara incidente

poate ne vedem prin trafic

cheers

b.

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina. S-o stapanesti sanatoasa.

PS: O rugaminte am. Publicitatea si anunturile de vanzare au o arie comerciala separata. Aici doar prezentarea masinii, got it? Urmatoarele posturi cu reclama vor fi sanctionate.

Link către comentariu
super tare masinutza

sigur nu vei trece neobservata in trafic iar numele este cel putin interesant

spor la modificari si cati mai multi km fara incidente

poate ne vedem prin trafic

cheers

b.

Frumusica masinuta si f tare "nickname-ul" ei! :)

Sa o conduci cu placere pe drumuri cat mai bune! :Driver:

Boobster va multumeste pentru aprecieri! :D

In curand ii montam noile suspensii si revin cu poze.

Modificat de iris.claudia
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

interesant proiect

poate ni te alaturi in clubul www.newbeetlemania.blogspot.com , incercam sa organizam o intalnire nationala de posesori de new beetle.

cati mai multi km fara probleme.

o zi buna

Link către comentariu

L-am vazut pe Boobster in seara asta, parcat in Crangasi pe langa parc pe acolo. Arata suuuper! :)

Link către comentariu
interesant proiect

poate ni te alaturi in clubul www.newbeetlemania.blogspot.com , incercam sa organizam o intalnire nationala de posesori de new beetle.

cati mai multi km fara probleme.

o zi buna

Multumim de invitatie, ne alaturam cu cea mai mare placere si asteptam cu nerabdare intalnirea!

L-am vazut pe Boobster in seara asta, parcat in Crangasi pe langa parc pe acolo. Arata suuuper! :P

ma bucur mult ca va place Boobster, multumim pentru aprecieri :blah:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Ceva nou la masinuta? Mai poti pune si poze cu ea, ca nu ne deranjeaza. :D

Din pacate nimic nou inca, ma bate gandul sa ii schimb culoarea ...radical :vaidecapulmeu:

In curand o sa fie nevoie de schimbarea distributiei. Jantele noi le-am amanat pentru primavara.

O sa ii fac poze noi daca va e dor de ea :)

frumos facut

km cat mai multi :icon_thumright:

Multumim la fel wind14.gif

Link către comentariu

Sper daca ii schimbi culoarea sa nu o faci roz sau galbena,let it be something special :icon_thumright:

Link către comentariu
Sper daca ii schimbi culoarea sa nu o faci roz sau galbena,let it be something special :icon_thumright:

Masina roz in niciun caz nu imi doresc, iar beetle galben e deja prea comun.

Nu vreau nici galben, nici bleo.... Intr-adevar trebuie sa fie "something special", ma gandesc ....Ce-i drept imi place mult de tot neagra....

In poza asta imi place cel mai mult...

post-42983-1257769756_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai daca vrei sa o vopsesti, si iti place negru, o poti vopsi tot negru dar cu o perla mai intensa de ex: negru cu perla aurie. Sunt multe tipuri de culori, perle, multiefect, holograma etc, ideea e sa iti alegi ce iti place tie cel mai mult, si cum crezi ca ar arata cel mai bine. Si da mai pune poze cu ea ca vrem poze noi! :)

Link către comentariu

ai vreo poza cu difuzoarele montate in porbagaj? sunt curios de spatiul disponibul ramas:D

Link către comentariu
ai vreo poza cu difuzoarele montate in porbagaj? sunt curios de spatiul disponibul ramas:D

Nu am montat inca subwooferul (shame on me shame.gif) pentru ca trebuie sa cumpar intai statia.

L-am pus in portbagaj cand l-am cumparat ca sa imi fac o idee de spatiul ramas. O sa ii fac si o poza, insa nu te astepta sa vezi prea mult spatiu :) ...ramane destul de putin.

Oricum spatiul era mic si inainte, dar nu e o masina de familie, e just 4 fun! 2uge4p4.gif

Pai daca vrei sa o vopsesti, si iti place negru, o poti vopsi tot negru dar cu o perla mai intensa de ex: negru cu perla aurie. Sunt multe tipuri de culori, perle, multiefect, holograma etc, ideea e sa iti alegi ce iti place tie cel mai mult, si cum crezi ca ar arata cel mai bine. Si da mai pune poze cu ea ca vrem poze noi! ;)

Ma gandeam la o colantare full cu un colant de calitate...pentru ca nu vreau ceva definitiv. Ma gandeam la o culoare deosebita (nu stiu, portocaliu, verdele acela de pe ford focus GT? nu dati 5.gif. Si cand ma plictisesc (probabil in cateva luni :D) pot da colantul jos.

Daca ma decid la vopsea, atunci clar va fi negru.

Daca imi recuperez aparatul foto astazi promit sa ii fac poze noi!

Modificat de iris.claudia
Link către comentariu

Nice BOOBSTER. :D De la ce vine numele asta? Cand vii si tu pe la intalniri sa admiram si noi broscuta?

Link către comentariu

numele de la inceput a fost BUBU, insa acum nu mai e o broscuta mica si dulce, mi se pare rea si infipta...deci Boobster 155fs505059.gif

Daca te referi la intalnirile de la Casa Poporului, am mai trecut pe acolo. Dar de cand cu frigul nu am mai vazut pe nimeni :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!